Hahahahahhahahahahhahh thekthi, po muaaaa ???????
Nosa mua me pelqyhen te gjithaaaaaaa![]()
ehhhh ,enderro,enderro,se endrrat falas jane
![]()
Hahahahahhahahahahhahh thekthi, po muaaaa ???????
Nosa mua me pelqyhen te gjithaaaaaaa![]()
ehhhh ,enderro,enderro,se endrrat falas jane
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Lol thekthiiiiiiiiiiiiiiiiii une du kteeeeeeeeee![]()
![]()
Shitu vete , edhe ma bli, s'di gje , e duaaaaaaaaaaaaaaa
Ehhhhhhhhhhhhhhh.........
une e vleresoj shume unazen si send me vlere.
per shen valentinin e pare i dashuri me dhuroi nje unaze (argjend po jo shume e shtrenjte)
ajo kishte nje gur blu dhe une dhe pse sme kombinohej gjithmone nuk e hoqa per asnje moment per 3 vjet rresht derisa u zvendesua me unazen e fejeses dhe kjo e fundit nuk eshte ndonej unaze super po nje unaze e thjeshte flori i bardhe me gure qe une e pelqej shume dhe e mbaj me shume qejf.
personifikon per mua shume e pastaj mos flitet per rretin se ai eshte akoma me i rendesishem
po po keshtu kam shume te rendesishme nje unaze 35 vjecare me gur rubin te cilen vjerres time ja kishin dhene per fejese njerezit e burrit dhe ajo ma dha mua per ditelindje.
sot psh e kam vene se nuk e mbaj per dita se eshte e kuqe me gure te madh po eshte shume e bukur.
konkluzioni: SKA RENDESIA BUKURIA E UNAZES AS VLERA E SAJ POR DOMETHENIA QE AJO MBAN BRENDA.
eh sikur te ngopeshin femrat me nje unaz!!Unaza... simboli i dashurisė?![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Unaza... simboli i dashurisė?
cdo femre do i pelqenin dhuratat
edhe mund te jete
duke pare qe shume te martuar i bejne dhurate unaze te dashures se tyre
?????
http://eshop.t-online.de/WebRoot/Sto...800_0020_1.jpg
kjo me pelqen nuk kushton shume.
![]()
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
[B][Unaza... simboli i dashurisė?
per mua simbol i dashuri eshte zemra dhe jo unaza
Unaza eshte dicka materiale qe lidh dy njerez te dashuruar ose jo pra eshte nje figur domethense por jo premtuese. Zemra te pemton boten ate cka mund ta iludoj arsyeja
kam degjuar:te dashuroj me gjite zemer dhe jo me unaz /B]
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Unaza nuk eshte simboli i dashurise por simboli i marteses dhe i skalleverise se mashkullit. Kot se ka formen si rreth, tamam si prangat.![]()
Moderator, e di vet ti...
Unazen un e kuptoj si simbol qe i jepet gruas qe do me gjith zemer, edhe eshte nje simbol qe nuk duhet tradhetuar kurre, dmth te tregon kufinjt qe ke, rrethin te cilin sduhet ta kalosh ne asnje lloj menyre edhe per asnjelloj arsye. Ai / Ajo qe kalonj kufinjt e atij rrethi, atehere me mire ta heqin nga dora se sjan te denje per te.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt