Close
Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 341
    Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Po Ato vajza te cilat nuk i durojne dot (nuk i mbajne dot ne trup) c'jane Unaza, varese, byzylyke si tja bejne??? Cili do te ishte Simboli i Dashurise tyre??

Per mendimin tim unaza nuk ka asnje lloj vlere sentimentale dhe nuk mund te simbolizoje asgje!!!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana Lexo Postimin
    Po Ato vajza te cilat nuk i durojne dot (nuk i mbajne dot ne trup) c'jane Unaza, varese, byzylyke si tja bejne??? Cili do te ishte Simboli i Dashurise tyre??

Per mendimin tim unaza nuk ka asnje lloj vlere sentimentale dhe nuk mund te simbolizoje asgje!!!
    Nuk ėshtė replik, por, thjesht njė mendim i kundėrt nga i juaji.

Mendoj se, njė lloj simbolike, qoftė ajo sado e thjeshtė, duhet ta ketė.
    Njė simbol tė dashurisė ! K'tė opsion do ta rrėzoja, pėr faktin se, dikur, por dhe ende sotė, ka martesa me mblesėri, dhe nė mblesėri Dashuria ėshtė e forcuar, nuk ėshtė ajo qė vetė fjala Dashuri pėrmbledh.
    Njė simbol i Besės, dhe i pėrgjegjėsisė ! K'tė opsion unė do ta shikoja si tė arsyeshėm, pėr faktin se, simbolikisht, me unazėn, i thua partnerit, bashkshortit/es se : Do tė jem me ty nė tė mirė dhe nė tė keq. Pra jep Besė dhe merr pėrgjegjsinė tė kufizosh Liritė personale, pėr tė mos shkelur mbi liritė e dikujt tjetri qe dikur nuk e ke patur ne jetė, por qė tashmė dhe nź tź ardhmen do ta kesh pranė.

Mendimi im ky.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une unazen time e kam zgjedhur vet dhe me pelqen shume..Burri im nuk i ka pare hic leket kur ma ka blere me ka then qe merre si te duash...dhe si kur mos te me blinte burri unaze per mua nuk do ishte problem...po prap esht normale qe e kisha me qef te ma blinte...kur ma vuri ishte moment shum i bukur per mua....

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Ne fillim ka qene mjet zbukurimi,pastaj simbol i marteses dhe me vone simbol i dashurise.
    Mbaj mend nje shoqen time qe te mos e ngacmonin cunat ne autobuz ,mbante doren e majte para gojes per te treguar qe ishte e fejuar.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    amon o njerez se unaza nuk tregon ndonje gjo mos merni kot me harxhu paret me kto gjona

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse u deshka pritur deri ne fejese per te pasur unazen e enderrave? Une kam marre unazen e enderrave,per nje rast te vecante ne jeten time, nga prinderit. 9 000 euro unaze. Tani ne retrospektive me duket budallek te shpenzosh aq shume ne nje unaze.

Per mua personalisht fejesa nuk do sillet rreth unazes por rreth ndjenjes. Unaza unaze ngelet, gure dhe metal. Mendoj qe femrat "enderrojne" aq shume unazat vetem per t'ju shitur mend mikeshave e per te treguar njefare statusi material te fejuarit te ri. Unaze qe ndoshta i gjori ka shkuar dhe e ka blere me borxh ngaqe ka degjuar ate qe ka ne krah duke derrdellitur aq shume per unazat e mikeshave dhe ooohhhh sa te bukura ishin.
    ke shum te drejte po me thuj ke ke per mami dhe babi mi se te ma blejn dhe mu nji unaze si e jotja(se bej shaka moj)lum si ti per mamin dhe babin QE KE DHE DUJI SHUM RESPEKTE

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Ora rolex orixhinell,dhe makina ferrari
    Do te ta shes? Jo per gje por do me kishin sherbyer 9 000 eurot me teper se unaza

O Goca, po per nje unaze t'i dua une prinderit mi? lol
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Do te ta shes? Jo per gje por do me kishin sherbyer 9 000 eurot me teper se unaza
    lol mua me intrigojne femrat inteligjente giuro

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Une kam marre unazen e enderrave,per nje rast te vecante ne jeten time, nga prinderit. 9 000 euro unaze. Tani ne retrospektive me duket budallek te shpenzosh aq shume ne nje unaze.

[/I]
    S'jan shume jo, shiko sa ka shpenzu njoni, po o ne taljonce

"Nancy e Sven di nuovo insieme"
    Lo scoop del Daily Mirror che ha beccato Eriksson con la sua fidanzata storica
    A San Valentino non ci puņ essere nulla di meglio di una coppia che torna insieme. Voci? Di pił, secondo il Daily Mirror, che ha "sparato" la notizia della riappacificazione fra Sven Goran Eriksson e l'avvocatessa italiana Nancy Dell'Olio, sua fidanzata storica.

I due si erano lasciati alcuni mesi fa dopo 9 anni insieme, 9 anni segnalati dalle continue scappatelle dell'ex ct inglese, molto sensibili al fascino femminile. Ora il colpo di scena. Nancy č stata vista uscire - scrive il tabloid - dall'albergo di Manchester nel quale vive lo svedese (in una lussuosa suite da 300 sterline a notte).

"Sven ha capito l'errore che aveva commesso" sussurra un anonimo amico di Nancy, e a quanto pare ha ragione, se č vero che il tecnico del City ha speso qualcosa come 130mila euro per fare un "regalino" di San Valentino (diamanti) alla sua vecchia fiamma, oltre ad averle riempito la casa londinese di rose. Il playboy Sven sembra dunque aver ceduto alle ragioni del cuore, rinunciando alla vita da scapolo beato per promettere nuovamente amore eterno alla sua Nancy. Per quanto durerą...?

http://controcampo.mediaset.it/artic...colo5788.shtml
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    lol mua me intrigojne femrat inteligjente giuro
    Duket ...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •