Close
Faqja 2 prej 35 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    Une i sugjerova nje shokut tim qe jeto ne amerike me te ardhura mesatare ta bleje diku reth 10 mije dollar(atij i iku petlla)
    hahaha sa qesha .Shoqja ime mban ne gisht unaze 35 mije dollar ,i shoqi ja bleu me te ardhura te mira e ka .Po ti moj e uruar i tha babai i vete kur mori vesh per cmimin si ke trute ne vend ,po faj ka ai pafillua qe te ve ne gisht 35 mije dollare .ha-ha sa kam qesh kur na tregoj .Po i paguajn muaj per muaj mo vagabond ka nxjerre amerika rregulla dhe per fukarenjte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Thjesht e deshiroja nje unaze white gold te holl asgje me shume .Nuk preferoj gjerat e ngarkuara.Une jam e mendimit se unaza nuk luan ndonje rol te madhe ne dashuri ,ne mos te them fare .Mjafton nje fjale e mire te te thote dhe ti fluturon me te ne cdo sec e dites .
    Une keshtu mendoj tani per tani ,me vone do ju kthej pergjigje po ndryshova qendrim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 02-02-2008 mė 02:10

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Hahahaha paska qene me fat ajo shoqia jote moj Alnosa
    Jo per gje ... vertete unaza dhe ēmimi i saj nuk kane rendesi sepse jane vetem gjera fizike por nje kanen je vlere simboli si dicka qe i lidh nje cift ...

Mjafton te jete e dhuruar me dashuri dhe per femrat modeste eshte ok po ka dhe nga ato manjake te metaleve e ēmuara
    Me duket shume e kendeshme dhe pak e cmendur kjo ideja e unazes 35.000 dollare,por ma do mendja se per prs qe e ka dhuruar ka dashur ti fale dicka unise per ti treguar me shume se ajo vlen jo 35 mij dollar sa nje unaze por shumeeeeeeeee me shume se aq !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Unaza...Simboli i dashurise ?!

Po sikur te me humbi unaza mua, cfare ndodh?!
    Humb dashuria eeeeeeee?!

Te kete lidhje valle dashuria me nje simbol te vetem?!
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Per mua nuk eshte unaza simboli i dashurise..unaza eshte nje dhurate qe simbolizon fejesen,martesen,diēka zyrtare dhe shpirterore.
    Po nuk do te thote qe ajo perjeteson dashurine dhe e ben te pavdekshme!
    Simbol dashurie do te quaja ndjenjen e ushqyer perdite,respektin,mirekuptimin e shume te tjera...

Respekte
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Unaza eshte simbol i lidhjes por per fat te keq femrat marrin ne konsiderat Koston e Unazes edhe jo Vleren e vertet qe simbolizon ajo,sikur dashuria e partnerit te tyre varet nga cmimi i unazes.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Hihihihi pse jo

Nuk eshte puna te jesh materialiste por mua do me pelqente nj unaze me vlere

Pse jo white gold me nje gure te bardhe shkelqyes ..... Dhe per cudine time kete unaze e kam ne dore ashtu sic me kishte pelqyher mua gjithmone dhe kur e pata ne gishtin tim nuk u besoja syve ... Me beri te ndihem e vleresuar sepse tregoj qe leket sesa ajo kishte kushtuar nuk kishin rendesi dhe qe ishte marre me idene qe do me lumtur dhe ja arriti ...

pa pa pa pa [Perla] nga mi gjen keto tema mor zot.........lol

E forta se sa po flisja me shoqen time te ngushte dhe ajo po me tregonte per kushuriren e saj, shqiptare e martuar me nje amerikan. Ata kane 5 vjet martuar dhe sa kishin rinovuar unazen e kesaj dhe unaza ishte $65,000

Shoqja nuk i besoi po kur pa insurancen i iku truri te shkretes.........lol..

Eh amerikanet e shkrete ngelen duke paguar gjithe jeten edhe per nje cope gur, vetem interesi sa ju ben (keta ne usa e kane vlera e engagement ring duhet te jete te pakten 3 here pagesen e muajit, prandaj cuna para se te fejoheni zini ndonje pune me pak leke dhe jeni ne rregull..............LOL)

Sa per mua, a dua qe te kem une nje unaze te bukur ne gisht? Po....
    A dua ta di une se sa leke kushton ajo unaze? As qe me intereson fare.....
    Kur zemra ja beri bam per ate njeri dhe kur syte shkelqyen dhe shkelqejne si nje bebe e gezuar sic thote Force-Intruder per ate njeri qe do me gjithe qenien tende, nuk e ben se ke ne mendje nje unaze, por sepse eshte ai.

Unaza ideale per mua do te ishte nje unaze qe atij ja ka falur e ema ose me mire akoma gjyshja dhe qe per te simbolizon dicka shume shume te vecante. As nuk ka rendesi me gur a pa gur (vetem qe duhet te jete flori se ndryshe mua me ben alergji dhe per kete fatkeqesisht nuk po tallem, as ore nuk mbaj dot

Ose ai mund edhe te krijoj nje unaze vete per mua dhe ajo do te ishte po aq e vecante sepse ai harxhoi kohen, mendimet, ndjenjat per te krijuar dicka te vecante per mua. Dua qe te kem nje unaze qe kur te vij dita dhe une t'ja dhuroj vajzes time, te kete nje histori te vecante qe ajo te kaloj te vajza e saj e me radhe. Nuk dua te jete thjesht nje diamant i blere ne nje boutique.

Shikojeni pak kete diamantin poshte (Blue diamond engagement ring) qe u shit tani ne fund te vitit 2007 ne Sotheby's auction ne Hong Kong per nje cmim record $7.98 million dhe eshte diamanti me i shtrenjte ne bote.....ehhhhhhh keta kane ik mendsh.........
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 06-02-2008 mė 02:54

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    patjeter qe do ja bleja te fejuares nje unaze te shtrejte.. por zdo ja bleja me pak se 10 mije dollar, ma merr mendja 10-15. sepse ajo do e ket ate unaze gjith jeten,

po sikur te me ndaje mbas 1 jave dhe te shese unazen. Ku te shkoj un masanej( joking)

Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    patjeter qe do ja bleja te fejuares nje unaze te shtrejte.. por zdo ja bleja me pak se 10 mije dollar, ma merr mendja 10-15. sepse ajo do e ket ate unaze gjith jeten,

po sikur te me ndaje mbas 1 jave dhe te shese unazen. Ku te shkoj un masanej( joking)
    Prandaj duhet t'ja blesh $1,000 dhe jo $10,000 se ca s'ben vaki, edhe i hipen damari keq edhe te le

Faqja 2 prej 35 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •