Close
Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 504
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    sepse njerzit vdesin qe te flasin per te tjeret , por veēanerisht qe te perfliten nga te tjeret.
    .
    E ne fakt te drejte ke u pelqen jasht mase tu krehesh bishtin, ne kuptimin figurativ kjo dhe e ve re fare lehte kete se te gjithe si nuk kan folur keq sikur 1 her, po i kan ngritur te gjithe ne qiell, loooool do jet renie tragjike ne pergjithesi ma do mendja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    E ne fakt te drejte ke u pelqen jasht mase tu krehesh bishtin, ne kuptimin figurativ kjo dhe e ve re fare lehte kete se te gjithe si nuk kan folur keq sikur 1 her, po i kan ngritur te gjithe ne qiell, loooool do jet renie tragjike ne pergjithesi ma do mendja
    po une psh shof gjithmone cilesite e mira, dhe bej nje sy qorr e nje vesh shurdh per ato te keqet.
    Pastaj , fol keq po deshe, se nuk ta perton njeri e ta kthen sa hap e mbyll syte .

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    RaPSoul e mendoj brun,te gjate,i respektueshem,simpatik jashte mase si Ermal Fejzullahu ufffffff kengetari im i preferuar

Apollyon i shkathet,i lezetshem,i thote gjerat troc,pak nevrik.

Juliana_86 tip bionde,elegante,terheqese,e respektuar,bukuroshe hesapi
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

po une psh shof gjithmone cilesite e mira, dhe bej nje sy qorr e nje vesh shurdh per ato te keqet.
    Pastaj , fol keq po deshe, se nuk ta perton njeri e ta kthen sa hap e mbyll syte .
    Un e them aq me ben ti merre si ta marresh zere si ta zesh, se vdes ti te dali icki muhabeti gjithmone aty ku do dhe si do ti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Un e them aq me ben ti merre si ta marresh zere si ta zesh, se vdes ti te dali icki muhabeti gjithmone aty ku do dhe si do ti
    hahaha,
    ta bej dhe une si saliu,
    me thuj ti mue, kur kam folur une e nuk m'ka dal fjala .

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    hahahaa

vdiqa nga te qeshurit, sa xheloze qe je per pordhet e Force ,
    imagjinoj Walchirian qe e shikon ters Force-Intruder se i ben konkurrence , hahaha , e mire jam vet dhe pordhe kam vet thua ti .
    Vallaj hic so pun xhelozie o pun pershkrimi , ky lloj mashkulli me kujton ato grat e kqija , te pakten ne femrave na ka lezet nje cik pordh , po meshkujt tybe strafkulla lol

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    E mi edhe une ashtu te pashe sikur shifeshim ne sy dhe kishim dale xhiro ne te dyja ene tu u pa neper pasqyra....paf ja benin ato se pelcisnin,kupto ti,nga xhelozia dmth....Sa bukur ishe vesh ti moj....si une fiks..
    Sa per llapazane pupupu....ste lije hic me fol pale kur fillove te flisje "fjale te huaja"...lol e kupton vete ti!
    Amn ishalla shifemi prape ne enderr,me qafsh ...

Respekte ne katror

Do shifemi ne mos sot neser , bota esht per ne te dyja , te te shifja ne enderr mu duk sikur pash veten time te reflektume bjondine , dhe e zeza me shkonte shum se di pse dhe ty , fjalorin tim lere se ha buk ne vete ai ,te pres te me vish ne enderr dianke me mungon e qeshura dhe shikimi yt qe thyente pasqyrat e maqinave qe kalonin ne rrug lol

Rethpekte rethpekte .
    Miss u..

Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Walchiria flm per fjalet e bukura.
    Me pelqejne vleresimet tuaja!

P. S nga Elbasani qenke ti mi patriote; po pse s'e the mi aman hahahaha
    Ska perse thash ato cka mendova per ty asgje me shum .
    Ps. E moj nga elb jam po mos bertit , se na moren me shkelma kto masnej lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 19-01-2008 mė 04:32

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder
    Walchiria - 1.60...brune... nga ato qe vejne perpara 3 meshkuj "te hapur per te degjuar" (psh xfiles LoL) ka kohe te lire... kujdeset shume per duart, vetullat, floket.
    Citim Postuar mė parė nga Walchiria
    Ktyre siper shtoji nja 25 cm gjatsi , dhe jo vetem 3 po sa te me kap dora , per kujdesjen e atyre qe the e kom fiksim se femra ka ato gjona duket ,
    Ti me dukesh tipi i mashkullit shi sa i mir si jom shi sa pordh si kom .
    Me shum koment sduhet lol
    Faleminderit qe verteton fjalet e mia

te pakten ne femrave na ka lezet nje cik pordh , po meshkujt tybe strafkulla lol
    Ekzemplarus femerorus vulgaris.... ehhh cfare mund te te them tjeter pervecse...te befte mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 19-01-2008 mė 05:03

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Tironcen mistrece e imagjinoj te gjate 1,83 m elegante me floket geshtenje qe i ka lyer ne te kuq marshalla si nga para dhe nga prapa, me pak fjale i gjo shume sexy.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    te te shifja ne enderr mu duk sikur pash veten time te reflektume bjondine , dhe e zeza me shkonte shum se di pse dhe ty
    Ahahahahaha WTF!!! Ca endrrash mer zot... me shkaterroi kjo femer duke qesh...
    O Hyj-Njeriu ..vllla... kjo duket si pershkrimi i Dylqinjes se Tobozes.... nga nje vend merr ajer kjo... se nga nuk e di!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Dylqinjes nga Ulqini thuaj,s'i shkon fare walqiria
    O shume mistrece dreqi,i kam thon,kur te bje rruga ne Rome kalo iher se nuk i dihet ca te sjell perendia
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 28 prej 51 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ēmendim keni pér té ardhmen dhe si e imagjinoni ?
    Nga toni007 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 15:24
  2. Pse u pushtua Iraku-?
    Nga LONDON-TIRONC nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 25-10-2004, 19:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •