RaPSoul e mendoj brun,te gjate,i respektueshem,simpatik jashte mase si Ermal Fejzullahu ufffffff kengetari im i preferuar
Apollyon i shkathet,i lezetshem,i thote gjerat troc,pak nevrik.
Juliana_86 tip bionde,elegante,terheqese,e respektuar,bukuroshe hesapi![]()
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Vallaj hic so pun xhelozie o pun pershkrimi , ky lloj mashkulli me kujton ato grat e kqija , te pakten ne femrave na ka lezet nje cik pordh , po meshkujt tybe strafkulla lol
Do shifemi ne mos sot neser , bota esht per ne te dyja , te te shifja ne enderr mu duk sikur pash veten time te reflektume bjondine , dhe e zeza me shkonte shum se di pse dhe ty , fjalorin tim lere se ha buk ne vete ai ,te pres te me vish ne enderr dianke me mungon e qeshura dhe shikimi yt qe thyente pasqyrat e maqinave qe kalonin ne rrug lol
Rethpekte rethpekte .
Miss u..
Ska perse thash ato cka mendova per ty asgje me shum .
Ps. E moj nga elb jam po mos bertit , se na moren me shkelma kto masnej lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 19-01-2008 mė 04:32
Postuar mė parė nga Force-Intruder
Faleminderit qe verteton fjalet e miaPostuar mė parė nga Walchiria
Ekzemplarus femerorus vulgaris.... ehhh cfare mund te te them tjeter pervecse...te befte mirePostuar mė parė nga Walchiria
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 19-01-2008 mė 05:03
Tironcen mistrece e imagjinoj te gjate 1,83 melegante me floket geshtenje qe i ka lyer ne te kuq
marshalla si nga para dhe nga prapa, me pak fjale i gjo shume sexy.....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Ahahahahaha WTF!!! Ca endrrash mer zot... me shkaterroi kjo femer duke qesh...Postuar mė parė nga Walchiria
O Hyj-Njeriu ..vllla... kjo duket si pershkrimi i Dylqinjes se Tobozes.... nga nje vend merr ajer kjo... se nga nuk e di!![]()
Dylqinjes nga Ulqini thuaj,s'i shkon fare walqiria![]()
O shume mistrece dreqi,i kam thon,kur te bje rruga ne Rome kalo iher se nuk i dihet ca te sjell perendia![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt