Close
Faqja 22 prej 51 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 504
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Perkthimi i te dytes : Po mos te te respektoja nuk do kisha bere cfare bera... nqs akoma nuk e kupton per cfare e kam fjalen me dergo nje MP.

"Restekpa" e thote Ali-G te filmi. Ashtu dinte ti bente "spell" i shkreti. Ishte tentative per pak humor... po me doli bosh me ca duket. Ne poker e quajme dore "manquée".

RESPEKT
    (serioz kesaj rradhe... u pa puna)
    R E S T E P K A (pause) Restepka
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Perla....

Ty te imagjinoj brune me floke kacurrela,teper simpatike,studente,e zgjuar dhe biles shume e llogjikshme per moshen qe ke,urren shume tradhetite dhe njerezit hipokrite,je e dashur,e embel,enderron dashurine duke i lene vend sentimentalizmit te lindur te ty,je e vuajtur dhe vuajtja te ka pjekur para kohe,je nje njeri qe ben gjithcka per shoqerine,je nje perle ashtu sic dhe vete nickun...
    Kur te lexoj dhe te shikoj shoh veten para ca viteve,ke karakter te forte dhe tip teper te ndjeshem...je dikush qe te degjon dhe te jep keshilla,ndonjehere dhe duke ngritur zerin,je dikush qe me ben te besoj qe njerez te mrekullueshem ekzistojne akoma...
    Te tille te imagjinoj dhe te njoh mikja ime!

Me shume respekte

Diana
    "Carpe Diem"

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    haha, ai eshte tip interesant fare , me profesion filozof. Nuk eshte ēun i keq jo, veē se kur debatojme per ēeshtje filozofike ta heq trurin .
    Goldanitus - Perspektiva dhe planet multi-dimensionale te mendimit te tij, e kapercejne realitetin medioker ne te cilin jetojme ne qeniet e tjera njerezore. Ky eshte i ardhur nga nje galaktike tjeter dhe eshte mbajtesi i sekretit me te madh te njerezitmit :
    "Atomi nuk ekziston!"
    Ai sjell si prove te pakundershtueshme faktin qe nuk mund te shihet, edhe kur i sugjerojne qe ekziston nje mikroskop cudiberes i tipit AFM, atehere i kapur nga nje raptus vrases ekzekuton "mentorin" e tij qe kendon nga nje kulle e larte ne qiej.
    Aktualisht po vuan denim ne burg me siguri!

Prit te hap cik regjistrin une tani :

- DI_ANA - Nje vajze e cila eshte vertet nje nder ta konsiderosh shoqe dhe sic ja kam thene dhe ne postime te tjera, nqs ka engjej ne kete toke, ajo eshte nje prej tyre. Sa per anen e jashtme jam e sigurte qe eshte yll megjithese vdes qe te rri 2 ore para pasqyres po tani e ka ulur ne 5 minuta si une

- ida1 - Eshte nje vajze e bukur, serioze, shume e shoqerueshme, dhe qe gjithmone ka per qellim te preki yjet ne cdo gje qe ben....

- alnosa - Kjo me duket eshte fierake.........kete mos e pac ne lagje jo me ne nje shtepi.......pa pa pa pa ca grifsha qe jeni ju fieraket moj.........hihihihihihi

- xfiles - Djal inteligjent dhe shume i prere ne mendimet qe jep.....

- Rapsoul - Djale shume i respektuar

po iki tani se ra zilja........mbaroi ora e pare

Respekte per te gjithe,

DeAdA

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Arjeta3....

Ty te imagjinoj dhe te njoh....

Ti je nje femer me nje zemer shume te madhe aq te madhe saqe ua jep te gjitheve dhe prape te ngelet..
    Je shume simpatike,je e zgjuar,ke njohur fatkeqesine dhe ke luftuar deri ne momentin e fundit qe ta mposhtesh,je teper e forte dhe shume humanitare,je e forte por ke humbur besimin qe je e tille dhe dua ta fitosh..
    Je dikush qe me ka bere te kuptoj shume gjera,je njeri qe kerkon drejtesi dhe urren paragjykimet,je nje njeri qe nuk di te shash dhe as te mbash inat,je nje femer e rralle dhe je ....e di kush je...."engjelli im"!Me ke dhene force dhe me ke dhene buzeqeshjen,me ke bere te shpresoj dhe te mos kem frike,ke bere shume per mua...
    Keshtu je per mua dhe te falenderoj per cdo fjale qe me thua dhe per miqesine qe me jep...te falenderoj dhe me lejo te te quaj "moter"!

Me shume respekte

Diana
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 18-01-2008 mė 14:30
    "Carpe Diem"

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Perla....

Ty te imagjinoj brune me floke kacurrela,teper simpatike,studente,e zgjuar dhe biles shume e llogjikshme per moshen qe ke,urren shume tradhetite dhe njerezit hipokrite,je e dashur,e embel,enderron dashurine duke i lene vend sentimentalizmit te lindur te ty,je e vuajtur dhe vuajtja te ka pjekur para kohe,je nje njeri qe ben gjithcka per shoqerine,je nje perle ashtu sic dhe vete nickun...
    Kur te lexoj dhe te shikoj shoh veten para ca viteve,ke karakter te forte dhe tip teper te ndjeshem...je dikush qe te degjon dhe te jep keshilla,ndonjehere dhe duke ngritur zerin,je dikush qe me ben te besoj qe njerez te mrekullueshem ekzistojne akoma...
    Te tille te imagjinoj dhe te njoh mikja ime!

Me shume respekte

Diana
    Ne fakt nuk jam brune ,anoj nga biondet dhe jo teper simpatike

Per pjesen tjeter ke pjeserisht te drejte. Nuk kam c'te shtoj.
    Ndonjehere njerezit qe ti sjellesh ne vete duhet u bertasesh fort qe te degjojne.Per miqte bej shume por nuk bejne te njejten per mua

Dikur dikush me ka thene : Kohes i jepet kohe ... dhe ne ēdo situate i kujtoj keto fjale dhe vertete me vlejne.nje njeri qe ka hequr ca trishtim e shef ne nje tjeter kendveshtrim dhe kete ti e di mire.

Te flm per fjalet e tua. Ndoshta ndonjehere do te jem ajo Perla e cila enderroj
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Goldanitus - Perspektiva dhe planet multi-dimensionale te mendimit te tij, e kapercejne realitetin medioker ne te cilin jetojme ne qeniet e tjera njerezore. Ky eshte i ardhur nga nje galaktike tjeter dhe eshte mbajtesi i sekretit me te madh te njerezitmit :
    "Atomi nuk ekziston!"
    Ai sjell si prove te pakundershtueshme faktin qe nuk mund te shihet, edhe kur i sugjerojne qe ekziston nje mikroskop cudiberes i tipit AFM, atehere i kapur nga nje raptus vrases ekzekuton "mentorin" e tij qe kendon nga nje kulle e larte ne qiej.
    Aktualisht po vuan denim ne burg me siguri!
    ke harruar gjene me te rendesishme, fiksimi i tij eshte hapesira dhe koha, aq sa per te nuk ekziston tejeter jashte tyre.
    Vendbanimi i tij, ne hapesire dhe kohe, di gje nga bie .
    Dua te shtoj se eshte teper i ndershem, i sinqerte dhe naiv ne ato qe thote.
    respekte Goldanitus
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 18-01-2008 mė 14:38

Na ka munguar kohet e fundit Bebushja.

Kjo eshte nje nga ato gocat qe jo me kot jane Kucovare, merr po me shum te ve zjarrin me keq se nafta qe kemi ne atje. Alamet brune kam pershtypjen se e kemi, si bebushe lepurushe, qe i pelqen te rrije ne qetsi e fshehtesi.
    Tip i prere ne biseda edhe pse nuk i mungon asnjeher sensi i humorit atje ku duhet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me te vertete Perla, dukesh me e pjekur se sa je ne te vertete.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga juliana_86 Lexo Postimin
    Une po i pershkruaj mesa kam lexuar ne postimet e tyre.

Marijuana85 e embel,e shoqerise,argetuese,gjithashtu e imagjinoj bjonde,elegante.
    hmhm jo bjonde ... hehe mpuq lal
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Faqja 22 prej 51 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ēmendim keni pér té ardhmen dhe si e imagjinoni ?
    Nga toni007 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 15:24
  2. Pse u pushtua Iraku-?
    Nga LONDON-TIRONC nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 25-10-2004, 19:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •