Perse nuk e leme te takohemi ne gjysem te rruges se secilit?Postuar mė parė nga Walchiria
Jo me be gje ne makine jooo.
Po shifsha te indeksi i forumit qe po lexojne 11 veta temen edhe ketu po shkrujm vetem ne te dy ...
Kur keta ketu nuk marrin mundimin me shkrujt... edhe tu pas parasysh keto fjalet e embla qe po me shkruan kam frike se mos jane tu be gje tjeter...
Prandaj thashe kishim leviz mrena te ajo makina ku jam mbeshtet...
Thjesht privacy....
P.S. po me dhemb icik kurrizi ne ate pozicionedhe po me ftofet pak...kurrizi kurrizi
Oh my god , ti me ben me qesh ne pik te mjesit , po lere boten te knaqet me pak , se disa aq duan te shikojn dhe mbarojn pun , po ne kalojm ne dhom pv po qe per privacy skena pse hyna neper makina , se osht ne ftoft mushen xhamat me avull , ne kam fryk se me merr ndonje plevit .
Ps . Ate punen e kurrizit ma the me kunj me duket , qe te ndrroj pozicion una , te me vesh perfund lol..
LoL... jo mi jo... ne kete asfalt une jam aq "gentleman" sa mos te le te vritesh ti... plus me pelqen femra e lire shumicen e kohes...
Ajo puna e xhamave me avull me beri te qesh edhe mua... imagjinoje... afrohen keta te shohin po nuk duket gje nga avulli... pastaj "BAAANG!!!!" nje dore e djersitur rreshqet mbi xham edhe kercejne te gjithe perpjete nga frika...LOL
O gentlewoman... Une rri. Dakord jam!
Vetem mos thuaj qeka bute se na habite! Leviz pak nje here leviz po ta majti
Krijoni Kontakt