Sikur te gjithe juve tu mbylle dikush ne nje shtepi te tipit "Big brother" per nja dy muaj rrjesht !! A sa do zhgenjeheshit nga imagjinatat tuaja !!![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Imagination................shume here nuk perputhet me realitetin,shume here po.
Nuk besoj se mund te bazohesh vetem nga idet dhe mendimet qe jep njeri apo tje ketu ne forum dhe si perfundim te dalesh ne konkluzion se si mund te jet X apo Y!
Te pakten une kshu e llogjikoje.
Une imagjinoje dike qe ka kaluar nje kohe te konsiderueshme pa e par,ateher mund te imagjinosh dike duke u nisur nga:ngjyra e flokve,shendeti,gjatesia apo dicka tje se si mund te ket ndryshuar.
Ndodh qe dikush eshte perfekte nga menyra e te menduarit,llogjikes apo intiligjences,por kjo s`do te thot qe ate person ta imagjinosh ne forem "hyjnie" ose anasjellta pa par me pare nje foto te tij/saj!!
Nejse,sa per temen,une imagjinoje keta antaret qe kan vendos ne avatar nga nje foto(eshte apo jo personi i duhur) te pakten e krijone nje ide!!
Tjeta !!
Feel the pump √
Pershendetje *~Rexhina~* ,
Kur e lexova vendndodhjen tende Shangri-La imagjinata ime pa deshiren time ( e di qe ti nuk jeton ne Kine )
me dergoi tek kinezet aty ku ushqimi hahet me shkopinje.
Nje imagjinate e perkryer ( shiko fotot ) per te ngrene shpageta me shkopinje
*~Rexhina~*
A e din si mbajne kinezet DIETE ? Barcalete eshte
P.S. tek profili yt lexova : I will become something , sooner or later !
Me beri te kuptoja se qenke ambicioze ,
I like it ... Hope your dreams will come true
I'm sure You will achieve them
Good Luck
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 20-01-2008 mė 12:28
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
Sikur kjo Walchiria te kishte qene femra e fundit ne bote... Xfiles... une do kisha preferu te luja 31 (edhe ti qe di gjuhe te huja orientale e di per ca e kam fjalen)
Dje shkova ne durres me taku kete AOP Bledarin po nuk ishte... po nga pershkrimi i meparshem qe i kisha be ne baze te avatarit prape doli qe kisha te drejte une
Cheers all....
Walchiria honey...![]()
Zombie.....femer magnifica e intelligentissima.........por qe ka marre shume pak nga jeta ne konfront me ate qe meriton.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Land, atehere ti je reflektimi i vetvetes time ne pasqyre![]()
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt