-Alda- Ti je vajze e mrekullueshme dhe me ke dhene shume respekt..Je perfekte per mua!
Te imagjinoj ezmere...te bukur
Homza...ty te imagjinoj me gruan duke bere punet e shtepise,njeri i qete,i dashur,shakaxhi,i drejte dhe i dhene pas familjes dhe shoqerise..
Respekte per te dy
"Carpe Diem"
-Alda-
kam dashur dhe me pare te them se si te imagjinoj, se me eshte bere nje lemsh ne koke me ate avatarin tend. Une ty te imagjinoj si David Beckam, po ai david qe eshte tek avatari jot duket si femer. Dmth te imagjinoj si vajze qe i ngjan atij, pa ofendim ee se david eshte djal i bukur, dhe si goce ta imagjinosh ate prap ta heq trurin.
tipi jot, e qete, e dashur, gazmore dhe ..... shkodrane.
DiAnen, e konsideroj nje njeri te rregullt me veten dhe te tjeret, serjoze kur duhet te jete dhe po aq mire kupton edhe shakate, inteligjente, e shkathet dhe jep per moshen qe ka....pra nje vajze e rritur me nje rruge te gjate ne jete por ama te sigurt.......po se harrova edhe pak si fukse me dukesh mue
re. lol
Kshu pamjen e jashtme skom ca them masi te kom pa vet, je kinge fare.
Homza, ty te imagjinoj kopjo si avatari jot, shakaxhi, simpatik si Homer.
DiAna,,,,une ta kom bo ate pronponzimin edhe skam marr pergjigje akoma nga ti, se mendoj qe ne bojm nje cift ideal fuksash
Hej, edhe pergjigjen per cift sma ke dhon akoma, qe mund te ma japesh ke sofra Tropojane me ane te asja poezise qe me pate thon ki me ma kushtu.
edhe i gjo shtoje per mue, qe nuk jam harraq. lol
Me te pa gruaja ty qe me ke ponpozuar mua dhe me me pa burri mua qe me kepronpozu ti na ndane lol...po rri urte aman,mire jemi shok..
E kam zemren te zene Homza...dhe ty te kam nje mik qe vleresoj dhe respektoj shume.
Poezine qe me kishe bere e pelqeva dhe do ta bej nje per hir te miqesise sone,te jap fjalen.
Respekte
"Carpe Diem"
Po ti me imagjinon kshu qe i thua ati ???
Un e eger un e but ke zot engjell ne te gjitha akspektet ..lol
Rethpekte me shum ste shtoj se e bom komplimentin me fol me vete mo ..
Ti po me sfidon ???
Ja te vej nje te me imagjinosh sagllam fare ...
Pse vall te erdhi ky mendim per mua ??
Dhe pse se ke keq hahahah ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 17-01-2008 mė 21:13
Krijoni Kontakt