Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Kaq mjafton! E pamujtun me vazhdue ma tej. Inteligjenca e nji njeriut duket kur nuk flet per gjana qe nuk i din. Nji keshille: informohuni para se me fole.

Duket sheshit qe keto fjale tuejat vlejne edhe per shkruesit e tjere qe jane afer me mendimet tueja kunder Papes Ratzinger e si edhe per ate grusht studentash.
    Ka ndonji prej jush qe flitni "me bindje" qe ka lexue qofte edhe nji shkrim prej Ratzinger?
    po he mo shodrani ti qe je kaq i informuar dhe i ditur e kaq inteligjent na ndriço pak edhe ne te tjereve qe na ka mbuluar erresira dhe injoranca....

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Keta jane anarkista nuk i quan dot komunista.... Universitetin e ka themeluar nje Pape,keta dalin sot me parrulla idiote... Ai papa po i mban ende gjalle taljonet se do ishin katandisur si franca ,gjysma te zinj e mulate....
    pse, nuk jane trecereku popullit mulate sot e? mu si algjerian me duekn

kot lodhen me puder e makiazh

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Keta jane anarkista nuk i quan dot komunista.... Universitetin e ka themeluar nje Pape,keta dalin sot me parrulla idiote... Ai papa po i mban ende gjalle taljonet se do ishin katandisur si franca ,gjysma te zinj e mulate....

nuk arrij te kuptoj ne c'menyre Papa po i mban gjalle ''taljonet'' sic thua ti? persa i perket Frances qe eshte katandisur gjysma te zinj e mulate,po shqiptaret ku i harrove ti more djale? apo ne e kemi lekuren te bardhe dhe kjo ka me rendesi nga ajo qe shume shqiptare jetojne ne kurbet sepse ne shqiperi nuk shihet akoma nje e ardhur.me duket qe jemi ne qe kemi vajtur per te punuar ne perendim dhe jo perendimi tek ne.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Une e kam shume inat kte Pape...Si nuk i ka ngjere fare papa Giovannit te shkrete.Ai po qe ishte i dashur per te gjithe,beri aq shume per rinine, e mbeshteste, u munduha ta afroje me shume me kishen.... Ky tjetri s'eshte gje tjeter vecse nje ekstremist dhe radikal i tmerrshem. Jo vetem qe fut hundet kudo...edhe aty ku nuk i takon(eshte kundra kontraceptiveve,kundra eutanazise,kunder kerkimeve shkencore per qelizat staminale....kunder cdo gjeje qe do te ece perpara) por po mundohet te ktheje edhe kohen mbrapa me gjera absurde si rifutja e meshes ne latinisht apo te kthyerit e shpatullave publikut!!!
    Ndonjer them shyqyr qe s'eshte musliman se kaq rakdikal sac eshte...kushedi cdo bente me kto mend qe ka.

PS: Ti shkodrani..boll se na hape barkun more vesh?
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    (eshte kundra kontraceptiveve,kundra eutanazise,kunder kerkimeve shkencore per qelizat staminale....kunder cdo gjeje qe do te ece perpara)
    xhovani i urte i tha shqiptareve te kosoves qe u perdhunuan qe te mos abortojne se ashtu i pelqente atij, nqs abortonin skishte ndihma muhaa, biles xhovani i urte i ndalonte prezervativet ne gjithe boten, ne afrike u be dhe skandal. papat jane njesoj po ky e ka fytyren me te eger prandaj ste pelqen ty. xhovani ishte skile e vjeter haha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Une e kam shume inat kte Pape...Si nuk i ka ngjere fare papa Giovannit te shkrete.Ai po qe ishte i dashur per te gjithe,beri aq shume per rinine, e mbeshteste, u munduha ta afroje me shume me kishen.... Ky tjetri s'eshte gje tjeter vecse nje ekstremist dhe radikal i tmerrshem. Jo vetem qe fut hundet kudo...edhe aty ku nuk i takon(eshte kundra kontraceptiveve,kundra eutanazise,kunder kerkimeve shkencore per qelizat staminale....kunder cdo gjeje qe do te ece perpara) por po mundohet te ktheje edhe kohen mbrapa me gjera absurde si rifutja e meshes ne latinisht apo te kthyerit e shpatullave publikut!!!
    Ndonjer them shyqyr qe s'eshte musliman se kaq rakdikal sac eshte...kushedi cdo bente me kto mend qe ka.

PS: Ti shkodrani..boll se na hape barkun more vesh?
    Kur ju qe s'dini asgja per cka flitni mundeni me fole, pse u dashka me e mbylle gojen une?!?!?!
    Liberale jeni, padyshim.
    Apo me vazhdue me pranue rrenat me te cilat ju kane mbushe kokat boshe?

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    shkodre e di si dukesh ti sikur flet na shekulli xiv

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga a Tree walking Lexo Postimin
    xhovani i urte i tha shqiptareve te kosoves qe u perdhunuan qe te mos abortojne se ashtu i pelqente atij, nqs abortonin skishte ndihma
    A dini tjeter pervec rrenave ju??????? Keshtu doni me e hjedhe ne kosh ekzistencen tuej?
    Shekuj mbrapa je ti qe ende te vertetat s'te interesojne.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    forcoje pak zerin se nuk vjen deri ne shekullin ton, mezi dgjohesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga a Tree walking Lexo Postimin
    forcoje pak zerin se nuk vjen deri ne shekullin ton, mezi dgjohesh
    Jo, je ti qe ke mbylle veshe e sy.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kino-ditari 2009!
    Nga korçar në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 301
    Postimi i Fundit: 29-08-2011, 14:55
  2. Kino-ditari - Filma të rinj në 2006
    Nga autori në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 339
    Postimi i Fundit: 05-01-2007, 06:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •