Nisën krahasimet....![]()
Nisën krahasimet....![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
ja tani sa po ja mesoj makinen motres!or Zot sa te trash femratimon e gaz..diten e par hece ne marsh te 4 mbas ja 345 fikje makinesh mbrena 1 ore..
prap nuk them qe i japin keq femrat po i kam par qe shumica nuk ka sensin e shpecis..
prandaj kur te kem gruan kam qef ti marr nje suv qe te pakten nga siper e shef gjith rrugen dhe smi ven ne rrezikim femijt..me nje tank do isha me i sigurt po deri sa ta parkezhoj na plasi lufta
Meshkujt jane me te afte ne kete aspekt sepse
veturen e kane pasion qysh nga femiria...
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Me thote:Prit aty se erdha,2 min sa te parkoj makinen...
Kalojne 5 min...10 min...e mer ne tel,ta mbyll.Kalojne 15 min...20 min...ti e mer ne tel,ajo ta mbyll...Kalon gjysem ore, pastaj vjen.I thua:
-Ku ike me e parku...ne Venecia?Dhe u ktheve me tren...?
-Tallu,tallu ti...vetem per tu tallur e ke mendjen!
Makinen e ngasin me mire ata qe jane ne eksperiencat e para pas marrjes se patentes, dhe me keq ata qe kane me shume eksperience dhe siguri, sidomos ata qe besojne qe potenca e makines eshte shprehje e temperamentit te tyre. Bile edhe kur insistojne pas "goditjes" se pare te gjumit (colpo di sonno), pas mesnate.Me bukura eshte se "goditja" e gjumit te lajmeron vetem nje here.
Zakonisht me ngarje te mire quhet, durim , guide jo e azarduar, dhenie precedence,respektim kalimtaresh, varet se si duam ta percaktojme.
La vida es un carnaval
Makines ne shumicen e rasteve me mire i jep nje mashkull,por ka raste qe femra i jep me mire se nje mashkull.![]()
NJE HERE DUHET TE NDEZESH QIRI PER ZOTIN NJE HERE PER DJALLIN
Te flasim ne pergjithsi, meshkujt e ngasin me mire makinen, edhe femrat nuk mbetet prapa por tek parkinget jane i cik te ngatheta!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Fermrat jane me te kujdesshme ne timon por jane edhe shume frikacake duan 2 ore me hy ne parakalim edhe hutohen shpejt por ka edhe nga ato qe se vrasin mendjen shum si njera qe me ra mua semafori ishte i kuq dmth qe asaj si lejohej te kalonte kur mikesha zjarr fare edhe ma shtremberoj komplet deren.Por e mira qendron se e pagoi per te re![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Po pra po Femrat![]()
Meshkujt e ngasin me mire .
Ps : Femrat jane per te gatuar ndonje darke![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt