UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Shumicen e aksidenteve e bejne meshkujt sepse : Shumica e shofereve jane meshkuj!
Kush nuk ben aksidente? - Femijet 10 vjecare! Pse? Sepse nuk i japin makines!
Lol, te besoj.
Por....Pyetja eshte cilet ngasin me mire makinen (aftesi manovruese, reaguese, kontrolli mbi timon). Nese pyetja do ishe cila gjeni kushton me teper kujdes ne timon mbase do konsideroja femrat. Po te ecesh me 30 mph normal qe nuk rrezikon jeten aq shume po te perplasesh me nje kollone. Shkaqet pse meshkujt jane me te shpeshte ne aksidente nuk kan te bejne dhe aq shume me pyetjen. T e pish alkol dhe ta kalosh kufirin para se te grahesh makine nuk do te thote se nuk je shofer i zoti por je shofer i shkujdesur. Te besh gare me nje tjeter ne autostrate dhe ta trefishosh kufirin e shpejtesise, perseri nuk do te thote se nuk je shofer i zoti por ke nuanca marrezie ne mendje. Keto jane disa gjera pse shumica e askidente mund te krijohen nga meshkujt (edhe pse e dyshoj si satistike)
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
pikerisht une e gjykoj problemin ne kompleksitetin e tij.......jo fjala bie qe nuk mund te kete asnje femer e cila te mund te fitoje formula 1...........pra perfundimisht femrat jane me te ekuilibruara ne timon,dhe reflekset i kane me te mira se meshkujt(per shkak te puneve te renda qe kryejne,abuzimit me alkolin,tangerllikun etj etj)
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
S'e dija qe po me vezhgojne kukumjackat ne sfond me kaq vemendje.
Epo ne makine do caresh qe c'ke me te, se s'eshte puna vetem te gjoba. Po kush rri e pagu premiumin e insurences...sidomos ne moshen time qe nje gabim te besh, ta ngrejne sigurimin 1000%.
Jam lekiste una!![]()
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt