Mendoj se meshkujt jane me te zote me makinen....femrat nuk jane gje sidomos ne parkime!!!
Mendoj se meshkujt jane me te zote me makinen....femrat nuk jane gje sidomos ne parkime!!!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Kam bere disa here "Guida Sicura" ne pisten e Baloccos e cila eshte nder pistat me te medha te botes dhe e para ne evrope ku bejne prova gjith modelet e makinave te reja italiane por dhe ato te huaja dhe nganjehere dhe ato te formula 1, gjithsesi ne kete piste pothuajse ne te gjitha provat qe benim femrat qe kisha ne grupin tim nuk arrshin ti kalonin pastaj te mendosh se sa makina i nxirrrnin jashte rruge.
normale qe jan meshkujt dhe pse ka dhe femra qe e ngasin me vertet shume mire makinen.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
po ca menje re menjen e kemi ne po fiziku na iken nai her jasht kontrrollit
PS: kshu o kur meresh me paralele
Force-Intruder , sishte qene buçe por qene buçekockforte dhe parakolpin e thyu nmes me ate kaptin qe kishte L()L
Rezultati i Sondazhit: Cilët mendoni se i japin më mirë makinës?
Meshkujt... 34 87.18%
Femrat... 5 12.82%
Votues: 39. Ju keni votuar njëherë në këtë sondazh
pale te hapim nje sondazh kush ban kredin ne shtrrat ne kushedi ca kan per te na ba femrat
shnet.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 24-01-2008 më 13:56
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Pa diskutim femrat e ngasin me mire.........vete kam bere 4 here aksident,eshte mrekulli qe jam gjalle......por jo per shume kohe,kush e di ca autostrade do le koken.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Fillimisht kujtova se ishe sarkazem.Po pastaj kur i hodha syte votave vura re qe nje vote ishe shtuar (nga 5 qe ishin ne 6).Dhe kur pash ne detaje vura re qe ishe vota jote.Mund te rri gjith diten dhe gjithe naten duke argumentuar pse nuk bie dakort por me mire le te themi se mendimi i tjetrit duhet respektuar
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt