shif c500 jo aftsi!!!
t'thash un llafet i kom marak prandaj t'thash ktu m'a kalon!
kafshata madhe e fitove garen hajt te tjap kupen.
shif c500 jo aftsi!!!
t'thash un llafet i kom marak prandaj t'thash ktu m'a kalon!
kafshata madhe e fitove garen hajt te tjap kupen.
Kjo teme tregon qe hipokrizia ne forum po arrin norma maksimale.
Femraaaat jane posi joooo.....
po e them une, mesa konsistova kete radhe qe isha ne shqiperi femrat ishin me te kujdeseshme se meshkujt ne timon
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Po si nuk janë femrat!
Një rrugë që edhe në këmbë e bën për 10 minuta e bën një femër me makinë për 15-20 minuta. Çfarë jeni duke thënë se po më bëni të qesh... E ka thënë mirë Shock më sipër, femrat mbyllin sytë e ja bëjnë booOOOOOMMMMmmmm
![]()
Personalisht kam respekt për femrat kur janë në timon sa u liroj edhe ndonjë vend parkimi nëse jemi të dy njëherësh duke parkuar, por kurrë nuk do pranoj që femrat i japin më mirë makinës.
Ps: Nëse ka ndonjë shofer/e këtu në forum le të vijë të tregojë njëherë veten![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
them se shofera me te mire jane meshkujt,arsyet perse? i kane permendur disa nga
anetaret mesiper,keshtu qe s'po e marre mundimin t'i argumentoj prape!
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 17-01-2008 më 07:18
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po varet nga makina shpirti... nqs une kam nje motor 4.6 L V8 benzine jam shume kurioz ta di si do ma kalosh ti kur te kem nja 150 m rruge te lire perpara. Mos shiko ata qe bejne gara me ty me chevrolet vega apo minivan.dhe ne rrug sfidohem shpesh nga meshkujt dhe per cudi gjithmon fitoj un , kot qe sbehem shofere formula 1
4 the record : Kush ka qene pilotja e vetme e formula 1 femer ?
Ne 10 vjet qe i jap une pershembull kam bere 5 aksidente... 3 nga te cilat me kane godit femra nga pas (2 te tjerat meshkuj). Njera ishte edhe ekzemplar se me thoshte "Po ti pse frenon? Pastaj une nuk kam faj se jam shofere e re!!!!!"Ne 7 vjet qe i jap makines , skam marr kurr gjob dhe skam ber kurr aksident ...
Jo me larg se dje rrugen nga zyra ne shtepi e kam be 15 minuta pas njeres qe frenonte cdo 5 m se vinin makina nga perballe. Ca thua ti? Mjeshtre komplet. Shume e kujdesshme....
no coment se do me marrin per maskilist po dhashe pergjigje!!!
ajo dihet qe burrat jane shofere me te mire !!! e kot te behet debat !!! jane disa gjera qe sado te mundohet femra do jete gjithmone me mire mashkulli !!!
me shume respekt per femrat shofere !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt