Close

Rezultati i Sondazhit: Cilët mendoni se i japin më mirë makinës?

Votues
118. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Meshkujt...

91 77.12%
  • Femrat...

27 22.88%
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 176
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Te me falesh per injorancen, por c'fare eshte qasja?
    "qasja" zoteri i nderuar eshte "qasje", tani edhe per ta kuptuar kete shprehje nevojitet qasje e pershtatshme dhe e qelluar ndaj vet gjuhes se folur dhe te shkruar. Hape nje teme andej kah gjuha dhe letersia dhe jam i besimit se do t'i mbush 2 faqe A4 standarde me sqarime te kuptimit dhe perdorimit si dhe kuptimeve tjera plotesuese te kushtezuara nga menyra e perdorimit te saj...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ishe kureshtje, po ashtu deshire per te kuptuar plotesisht ate opinionin tend ne lidhje me subjektin e temes!

Shpresova se kjo fjale mund te kishe nje spjegim te thjeshte pa qene nevoja per nje leksion me 2 faqe A4 standarde! Fjala duket sikur qenka me e komplikuar dhe enigmatike sesa mendoja!
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Dolceamara
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Vendndodhja
    ne nje kryqezim duke pritur engjellin qe do me tregoje rrugen time...
    Postime
    23
    patenten e kam mare shtatorin qe kaloi dhe sinqerisht jam partizane e idese se femrat e ngasin me me kujdes makinen...
    kam degjuar shprehje si "femrat-vraseset e asfaltit" e sjam aspak dakort!
    forca gjinia femerore!!
    Mos tradheto ate qe te buzeqesh..mund te kete vdekjen ne zemer,mgjth te dhuron pak jete...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Ishe kureshtje, po ashtu deshire per te kuptuar plotesisht ate opinionin tend ne lidhje me subjektin e temes!

Shpresova se kjo fjale mund te kishe nje spjegim te thjeshte pa qene nevoja per nje leksion me 2 faqe A4 standarde! Fjala duket sikur qenka me e komplikuar dhe enigmatike sesa mendoja!
    Gjithesesi, ajo ka kuptim variabel, te nderthurur me logjiken e subjektit te mendimit qe shpreh subjekti. Ndaj nje dukurie te cfaredoshme njeriu mund te kete qasje te ndryshme. Por qasja ndaj gjerave eshte ne doren e idividit dhe botes se tij unike psiko-emotive. Secili njeri i perjeton ndryshe fenomentet me te cilat eshte i rrethuar madje edhe ato nga me te thjeshtat e me te perditshmet. Ka njerez qe thjeshte kane nje paragjykim ndaj mjeteve teknologjike. Ai per shkak te ketij lloj perjetimi te vecante individual ndaj jo vetem automobilit por cdo lloj makine teknologjike mund te kete veshtiresi ose lehtesi ne manipulimin me te.
    Disa njerez thjeshte kane nje perjetim refuzues ndaj objekteve artificiale, nje mosbesim ta quajme, nje dyshim, perjetim qe u ngjalle paragjykime. Fiksacione, frike, dyshim ne sigurine dhe logjiken e "reagimit". Kam pare njerez qe vazhdimisht ndrydhin frenin e kembes kur jane duke kaluar nje teposhteze te madhe, sepse asnjehere nuk arrine te kete besim se prishja e frenave nuk vjen vetvetiu. Kjo te themi me eshte dukur shume interesante dhe evecante. Mosbesimi i tij ne makine dhe funksionet e saj "vitale" -pra je bote qe qasja e tij ndaj saj nuk arrine ta perqafoje si dicka te "njohur" apo "te afert" dicka qe per kete shkak mbetet perhere "e huaj" dhe qe shikohet me mosbesim.
    Kot ia spjegon se freni i cili punoi njeqind metra me lart do te punoje pa dyshim serish njeqind metra me poshte..., ai jo qe nuk e di se freni nuk mund te prishet vetiu, por thjeshte nuk i beson.
    Pra, per ta rrumbullaksuar ate qe thash, qasja eshte nje shprehje e jona me ane te se ciles ne krijojme relacion me gjithe boten qe na rrethon madje edhe me veten tone. Qaja qe ne kemi ndaj vetes reflekton edhe te te tjeret. Qasja eshte rezultat i koklavitur psiko-emotiv i unit tone qe na dalon nga gjithe individet tjere te planetit, sado qe numer i madh njerezish mund te kene ngjashmeri te jashtzakonshme te ketij uni, ata jane te ndryshem dhe kjo nuance ndryshimi eshte ajo cfare ate e ben te cmueshem si per ane negative ashtu edhe per ato pozitive. Ta zeme, menyra se si i qasesh nje formule matematikore eshte ajo qe predestinon suksesin tend qe ta kuptosh, ose qe te mos e kuptosh kurre por ta mesosh permendesh, ose ta kuptosh por te mos dish si ta spjegosh ose ta mesosh shume shpejte por ta harrosh me te njejten shpejtesi, ta mesosh ashtu qe per mes saj te arrish te kuptosh edhe gjera tjera qe nuk kane asnje lidhje direkte me te, ta kuptosh por te mos jesh ne gjendje ta aplikosh, etj etj

Por ja qe ka njerez te cilet kane nje qasje (e cila vjen si rezultat, thame, i asaj cfare ate e ben te jete ai) i cili kur hyn ne veture - cilado qofte ajo, per nje kohe ekstremisht te shkurter madje ndoshta ende pa ia futur celesin per ta ndezur, akomodohet ne te aq mire, e percepton te gjithen dhe fillon te ndihet ne te si ne qe ndihemi ne trupin tone, pra si vazhdim te organizmit te tij. Ky lloj njerezish eshte vozites "i lindur" per dallim nga vozitesit e mire madje edhe te shkelqyer kur vozisin automobilin vet, por te cilet asnjehere nuk do te ndihen mire, dhe nuk do te vozisin me te njejten siguri e sukses nje tip tjeter te vetures pa kaluar nje kohe e gjate e fitimit te pervojes me kete lloj te ri te automjetit.

Do te mund te flisnim gjere e gjate, por per sa i perket kesaj teme, mjafton dhe tepron kaq besoj.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Baptist, une mendoja qe "vozit" perdorej vetem ne rastin e mjeteve lundruese me lopata.

Per temen, nisur nga pervoja personale mund te them pa ngurim, meshkujt.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Te shohim c'thote kjo dhe kjo:

Kjo-ja e pare:
    Although men are three times more likely than women to be killed in car crashes, researchers at the Johns Hopkins Schools of Medicine and Public Health have found that, when the total numbers of crashes are considered, female drivers are involved in slightly more crashes than men. Overall, men were involved in 5.1 crashes per million miles driven compared to 5.7 crashes for women, despite the fact that on average they drove 74 percent more miles per year than did women.

Kjo-ja e dyte:
    As reported in the June issue of Epidemiology, American women were involved in 5.7 crashes per million miles driven. Men, on the other hand, clocked up just 5.1 crashes per million miles. Given the fact that men drive an estimated 74 per cent more miles per year than women, the figure is surprising indeed.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Baptist, une mendoja qe "vozit" perdorej vetem ne rastin e mjeteve lundruese me lopata.

Per temen, nisur nga pervoja personale mund te them pa ngurim, meshkujt.
    E ke fjalen per lundrimin me voza besoj?
    -S'te bejne pune lopatat me to, pyet amerikanet se ata kane pervoje ne kete lloj "lundrimi" kamikaz...
    Aeneas Dardanus

Citim Postuar më parë nga Urban Lexo Postimin
    ja nje demonstrim se si duhet parkuar
    http://www.youtube.com/watch?v=u6Ykq...eature=related
    Hahahahaha, LMAO.
    "Donna al volante, pericolo costante" i thone nga ato ane...

Meqe jemi ketu, edhe kjo nuk ngelet prapa...

Ja si duhet te parkojne grate! (clip i fundit)

Ndryshuar për herë të fundit nga helios : 30-01-2008 më 09:28
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Orion Spur
    Postime
    43
    Kjo eshte e kuptueshme ska nevoje per ndonje sondazh.
    Pse ne gara nuk marin pjese femrat?

Meshkujt them une sepse kane me shume gjakftohtesi ne situata te veshtira me makinen.Kurse femrat seic tha edhe nje antar tjeter AAAAAAAAUUUUUUUUU mbyllin syte dhe te behet ca te behet...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  2. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  3. Kumbari i Jozefinës në polici rrëmben makinën time BMW
    Nga Turi72 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 07:30
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •