Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Nese ka ndodhur vertete ashtu, ato kafshe duhen kalbur ne burg tere jeten(mbasi t'i kene kastruar)
    kurse nqs nuk ndodh ashtu duhet kalbur kjo tjetra ne burg tere jeten masi te jete futur me nai kanister

kto lajmet me te cilat ushqehen robt ne fsh jon interesante fare, se asiher sdihet asigjo dhe tema shko gjithmon duke dhon te gjithe "opinion" se ca menojne qe mund te kete nodh dhe si duhet denu nqs ka nodh ajo qe meno nanjoni qe ka nodh. nderkohe shkarkohen dhe nja 3 tone qurre per lajm se sa te prapamet jon shqiptaret, sa mire bete qe iket etj.

ne psikologji ka i term per ata qe i mushin menjen vetes se bone mire qe iken duke gjet lajme jolajme qe te qetesojne ate fajin subkoshient qe njejn permren. ho ho ho pershendetje ka babadimri

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    te pafajshem deri sa te provohet e kunderta !!! ne njefare menyre jam dakort me zerin e miredites !!! me duket pak jo i besueshem si lajm !!! ata qe thone kafshe edhe kanibale prisni njehere mos e merrni me kaq nevrik !!! mos e merrni lajmin si te mireqene sepse shume media kane gazetare qe shpikin lloj lloj lajmesh vetem per te bere te njohur emrin e tyre !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ca behet mer amani nje e hedh tjetren nga ballkoni, keta shtazet tani ven e perdhunojne dike tjeter ... kesaj i thone te vesh duart ne koke e tia nisesh vajit.
    Nuk arrij as ta imagjinoj se ne ca gjendje mendore eshte kjo goca tani, e aq me pak te flas per keta maskarenjte. Ja pse nuk ecen perpara Shqiperia, prej te tille virusash si puna e ketyre shtazave, se njerez nuk quhen keta. Po ta kishin sikur nje fije te vetme njerzilleku nuk do arrinin deri ketu, do kishin menduar qe kane moter, nene, grua e vajze ne shpi.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    na nji facolet mi, qaj e ulerit mbi shpatullat e gjera te babadimrit

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E pamundur qe 5 veta te perdhunojne dike, plus qe shofere furgonash aman.. ato e kan menjen me gjet noj 200 leksh, jo te perdhunojne studentet aman!
    Atyre tju dalesh edhe me kembe hapur, me mire thone na jep leket se sa te bejn seks me te.. sme duket i besueshem si lajm.
    Plus qe po ta kene perdhunuar, ato do ti bejm shembull per perdhunuesit e tjeret, do tju presim testikujt edhe do jua hudhim qenve!

:P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Zeri_i_Mirdites

Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    xfiles, me fal qe po citoj kete thenien tende.

Per rastin konkret nuk kam ndonje koment te vecante per aryse se eshte nje lajm ne mjegull dhe nuk dihet asgje se sa e vertete eshte ngjarja! Dhe te them te drejten dyshoj ne moralin e nje vajze e cila pret nga komshiu ti gjeje nje te fejuar, krejt papritur ne nje pasdite dimri.Dyshoj po ashtu dhe ne stilin qe perdor media ne nje lajm duke e bere te tingelloje sipas oreksit te tyre.

Nese ne raste "perdhunimesh" duhet te veme ne fuqi denimin me vdekje, do te thote se nje numer jo i vogel Shqiptaresh qe gjenden te burgosur ne Britani nga keto raste "perdhunimi" te kthehen te vdekur tek familjet e tyre. Me imtesisht per ta kuptuar, shume shqiptare kane rene viktime e nje nate seksuale me nje te panjohur e cila nuk ka hezituar ta manipoloje historine per ta kthyer ne nje qeshtje perdhunimi.Arsyja pse: Shume e madhe parash per konpensim nga shteti.
    EJ ZERI MIRDITES TI MA HEQ TRUNIN MU FARE PLAK PER KOK TIME.E KAM VAN RE SHPESH TE TY.
    BEN CA KAPJE KSHU QE TE GAJAS SE QESHURI ME CA SHPJEGIME TE TIPIT DEPUTET I MADH.
    NEJSE TUNG

Citim Postuar më parë nga riu Lexo Postimin
    na nji facolet mi, qaj e ulerit mbi shpatullat e gjera te babadimrit.
    Djale i mbare mbaji se te duhen facoletat ne raste "emergjence" ty, se koken time jo shpatullat po i teri ti e se mban dot, kshuqe mati mire gishtat kur shkruan e mos gri kot, se ishte thjesht nje shprehje.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Po s'deshi femra, s'ka doktorr qe ia hyp dot.
    sa e lehte eshte te hapesh gojen e te flasesh thjesht per te thene dicka.....

kush e di sa te forte e ndjejne veten keta burra qe perfitojne nga dobesia e femres..por nuk arrijne te kuptojne gjene me te rendesishme; NUK ESHTE DHUNA DHE AKTI SEKSUAL QE E BEN BURRIN BURRE...
    dikush me lart tha qe per keta duhet denimi me vdekje. jo sepse eshte shume e thjeshte nje gje e tille.ne ate menyre ata nuk vuajne fare. ata duhet te jetojne dhe ate qe ja kane bere asaj vajzes duhet tua bejne atyre keshtu qe te kuptojne cfare do te thote te besh te vuash.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po si cpati qe hipi ne makine pa prind o era? Ajo nuk eshte femije por 21 vjec. Ketej nga jam une dhe gjithandej neper bote nje femer 21 vjecare eshte e shkeputur nga familja dhe mban veten e saj, paguan qerane e apartamentit dhe eshte zonja e vetes. Po thuaj fati i keq i saj qe pati te bente me perversa dhe maskarenj. Perdhunime ndodhin ne te gjithe boten, nuk eshte fenomen vetem ne Shqiperi. Keta te peste nese provohen qe jane fajtore, le ti kalbin burgjeve se plehra te tilla nuk i duhen shoqerise.
    Nejse them ashtu sepse ajo u nis kastile me ate njeri per te gjetur "burre", me pak llafe. Edhe gjera te tilla, nuk besoj se behen me nje shofer qe mund te njohesh pa pasur dike me te besuar me vete, dmth ajo si "pule qorre" ka shkuar me mendt e tij pa e ditur as vendin ku do e conte e asgje.
    E vertete eshte qe mosha e saj nuk eshte e vogel, por perseri nje njeri interesohet qysh e tek. Nuk besoj se nje 21 vjecare e paska kaq te domozdoshme gjetjen e nje burri sa qe mos te marri parasysh asgje tjeter. Ne raste mbleserirash, une per vete le qe nuk do e pranoja te me njihte nje shofer dosido me nje djale, por nuk do ikja kurre pa nje njeri me vete (qofte prind apo shoqe e shoke). Ndoshta jam tradicionale, por me duket cik shume i cuditshem edhe veprimi i vajzes.
    Kuptohet qe ai mund ta perdhunonte edhe ne rruge e ndonje vend tjeter edhe nqs ajo do kishte qene udhetare e thjeshte, por ne kete rast ajo e ka pare qe ai e ka cuar ne nje hotel. Nuk besoj se ka qene kaq naive, saqe mos kuptoje asgje deri ne fund, deri ne kryerjen e atij akti te tmerrshem.
    Nuk e di, jane dilema e komente qe nuk mund te zgjidhen nga nje sy i jashtem e i pasigurte mbi rrethanat.
    La vita è bella...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    E perdhunoj, apo se perdhunoj, kjo eshte ceshtja!

Eshte e lehte identifikimi i "krimit" te ketij lloji. Sot teknologjia e zhvilluar dhe mjekesia ligjore, fatmiresisht kane perparuar aq shume, sa qe me disa teste te vogla ADN-je, shume lehte vertetohet se ky akt, eshte akt perdhunimi apo akt dashurie sipas qejfit. Andaj, mos te paragjykojme shume sepse paragjykimet na shpien ne perfundime te gabuara. Te mesohemi t'ju besojme fakteve dhe jo llafologji pa nevoje dhe etiketim personazhesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 17-01-2008 më 15:30
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2006, 20:43
  3. Një pilot shqiptar në Formula 1
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 21:22
  4. Ambasadoret: Islami shkaterroi diplomacine.
    Nga BlueBaron në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 13:43
  5. Policia e Shtetit dhunë barbare mbi grevistët e transportit.
    Nga BlueBaron në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 07:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •