Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 71
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Per kuriozitet Force Intruder: si i kishin emrat keta modelet mashkullore perdhunues te kesaj vajzes?
    haahhahahahaaahha kam vdek duke qesh per zotin
    e papame.

po per ata qe thone se ajo ka dashur te beje seks me 5 burra,...nuk e keni konsideruar ndonjehere faktik qe keta burra jane te neveritshem?? si mund te pranosh te besh seks me nje femer dhe me 4 burra te tjere rreth e rrotull.
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    po per ata qe thone se ajo ka dashur te beje seks me 5 burra,...nuk e keni konsideruar ndonjehere faktik qe keta burra jane te neveritshem?? si mund te pranosh te besh seks me nje femer dhe me 4 burra te tjere rreth e rrotull.
    Shko pyeti mer shoq, mbase të tregojnë e të shuajnë kurreshtjen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Sado e pamoralte qe ajo te jete, biles dhe prostitute te ishte,kur ajo thote"jo" deshira e saje duhet respektuar. Nese s'eshte keshtu kemi te bejne me perdhunim.
    Nese ka ndodhur vertete ashtu, ato kafshe duhen kalbur ne burg tere jeten(mbasi t'i kene kastruar)
    ....pajtohem me postimin e juaj plotsisht.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Cfare behet keshtu me keto lajme... me keta njerez ?! Edhe ku po i ndodhin femrave te gjithe te keqiat?

Si nuk na ben vaki ndonjehere ne burrave te vijne te na perdhunojne nja 4-5 modele?
    Po pse ata qe perdhunuan ate te shkreten ishin modela heeee?!
    Do kene qene ca monstruoza te etur per seks.E shkreta ajo c'paska hequr!
    A s'do t'i vej mendja me per mashkull te shkretes.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga Bajram Ferri Lexo Postimin
    Ti qenke shume interesant, me interesant se ky qe thote se paska qene seks grupor.

Ate "turpin" tend shkruaje ne akull dhe kthe nga dielli, sepse kriminele te tille jane vertete ata qe ti i ve perpara kombit dhe kombesise. Jane "njerez" te cveshur nga cdo vlere qe e ben njeriun te dalloje nga nje gjitar antropomorf te nje kafshe pa ndergjegje, pa komb, pa kombesi. Keshtu si te pelqekan ty.

Mos ki frike sepse askush pepos teje deri me tash nuk i quajti shqiptar por intelektual te larte te rangut shofer, e merr me mend njeriu se ckomb perfaqson shoferi.

Sa ulte duhet ti shkoje qellimi i ekzistimit ne kete bote shqiptare nje njeriu qe merr shkas per ta fyer tere kombin shqiptar ne emer te nje gjitari antropomorf per te deshmuar para kombit e kombesise kafsha ve kafshen?

Sa i pa moral dhe i prishur duhet te jete nje individ i cili nje akt dhunimi te nje vajze pa fat dhe te shkrete e quan "burreri" dhe "shqiptarizem"? kur ky "Njeriu yt" pa komb e kombesi perkundrazi e mohon vepren me cdo kusht, ndersa ti nje dhunim te tille insiston ta quash "reklamim burrerie"!

A di si? Ate "turpin" tend shkruaje ne akull e kthe kah dielli, sepse kriminelet e tille jane ata qe ti i ve perpara kombit dhe kombesise. Jane "njerez" te cveshur nga cdo vlere qe e ben njeriun njeri, jane gjitare antropomorf si cdo kafshe tjeter pa ndergjegje, pa komb, pa kombesi. Jane asi lloji qe ti i ve para kombit dhe para kombesise.

Te ta them te drejten, para nje demagogjie te tille une do ta vija tankun. Kurse atyre loteve te krokodilit qe plote patetike shprehe kinse per "femer shqiptare" do vija qepe, qepe dhe me teper qepe.

Por me duhet ta pranoj paske nje mjeshtri ta hatashme te manipulimit e rrotullimit te cdo gjeje qe te vjen ne dore ne nje propagande te efektshme antishqiptare. Qenke shume i mbrehte. Komplimente.
    Me fal mos je ndonjeri nga keta te peste qe te dogjen kaq shume keto qe thashe.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

ypppppppp xhixi lOl

nejse kush perdhunon duhet varur ajo kuptohet
    por mua kjo ngjarja sme duket e vertet
    un kuptoj se vajza ka dash vet te vej mbasi ka ber qefin ka thene jam qe jam si hedh ne gjyq
    se kshu te pakten i thot babes qe me perdhenuan prandaj sjam me e virgjer

rrezik ka par ate lajmin qe ndodhi ne vlor qe burri hodhi nga kati i 4 nusen siduket kjo sdo te perfundoj keshtu
    qe me kete rast del qe seshte e virgjer po jo me dashje por pa dashje edhe i vuri nje tem perdhunim

si vete kjo debilja me shoferin z???
    si vete kjo trapja ne hotel ???? nuk e di ajo ca do behet
    si kjo trape kaq ore nuk bertet ????
    pret nga komshija ti gjej burr ??? po te ishte ashtu smerte dot edhe baban me vete ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga PYETESORI : 17-01-2008 më 21:27

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Son-Of-Ishtar Lexo Postimin
    jo humor, po për besë, gallatë mbi gallatë.
    nuk arrij te kuptoj si mund te te argetoje nje gje e tille....shpresoj vetem te mos kesh moter....e kur te marresh grua ( e shkreta ajo qe do marre ty) mos e ler te dale vetem

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    nuk arrij te kuptoj si mund te te argetoje nje gje e tille....shpresoj vetem te mos kesh moter....e kur te marresh grua ( e shkreta ajo qe do marre ty) mos e ler te dale vetem
    Sigurisht më argëton, sepse kënaqem kur shoh një femër kaq të zgjuar që din kaq mirë të shantazhojë meshkujt.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    mu me shkrine fare kto moralistet qe masi sapo jane eduku me nai film amerikon, kane kriju opinion periher dhe e dine me siguri dhe vetbesim total se ca ka nodh, kur ne cdo "lajm" te tille qe del ka shtypi jevgalbanez, mas nei jave merren vesh qe ose gjysma e rasteve qene jevgj, ose qe lajmi skishte fare lidhje me ca shkrute zotrushi apo zonjusha gazetare. po rendesi ka qe numri ecen dhe forumet mushen me komente ene ja shtyjn robt dhe i dit mas pune duke dhon opinion - sepse eshte epoka opinionit, lala la

@hermes Maska e Avduli
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Si histori nuk me pelqeu me duket nje lloj trillimi , e para nga qe nisja e rrfimit , e mashtrimit te goces , e dyta perse veta te peste ne nje mendje paskan qene e pabesueshme hajde dy veta bien ne kompromis po pese veta eshte shume e veshtire qe te jene me nje mendje , keshtu qe dyshoj ne vertetesine e ketij perdhunimi ,prandaj s po shprehem fare me duket absurde .

Dija eshte Pushtet

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2006, 20:43
  3. Një pilot shqiptar në Formula 1
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 21:22
  4. Ambasadoret: Islami shkaterroi diplomacine.
    Nga BlueBaron në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 13:43
  5. Policia e Shtetit dhunë barbare mbi grevistët e transportit.
    Nga BlueBaron në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 07:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •