Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do tė fitojė.

Votues
16. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Orlando

0 0%
  • Detroit

1 6.25%
  • Cleveland

0 0%
  • Boston

3 18.75%
  • Lakers

10 62.50%
  • Jazz

0 0%
  • Spurs

2 12.50%
  • Hornets

0 0%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22

Tema: NBA Playoff

1. #-9
    Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603

NBA Playoff

Nė fillim tė ēerekut tė tretė Orlando kishte 15 pikė mė shumė (63-48), mirėpo Detroit ia doli tė bėj kthesė, kurse nė sekondat e fundit ishin edhe mė tė vendosur. Detroit te avantazhi 90:89 erdhi nėntė sekonda para pėrfundimit tė lojės, falė koshit tė Tayshaun Princit. Aksionin e fundit tė Orlandos nuk e shfrytėzoi Hedo Turkoglu, i cili nė katėr minutat e fundit shėnoi 11 prej 20 koshave. Te Detroiti, qė luajti pa tė lėnduarin Billups, mė i miri ka qenė Richard Hamilton me 32 pikė. Tayshaun Prince shtoi 17, kurse Rasheed Wallace 16 poenė. Nė radhėt e Orlandos dėshpėroi qendra Dwight Howard, qė shėnoi vetėm tetė pikė edhe atė nė ēerekun e parė. Ndeshja e pestė do tė luhet tė martėn nė Detroit, kurse Pistonsat kanė rastin tė arrijnė deri te finalja e gjashtė me radhė nė finalet e konferencave. Nė takimin e dytė gjysmėfinale tė Lindjes, Cleveland ka zvogėluar humbjen ndaj Bostonit nė 1:2. Clevelandi nė terren tė vet e mposhti thellė Bostonin me 108:84. Mė tė dalluar te vendasit ishin LeBron James me 21 kosh dhe 8 asiste, pastaj West me 21 pikė, Joe Smith 17, ndėrsa Szczerbiak 16 pikė. Te Bostoni, Kevin Garnett shėnoi 17 pikė dhe 9 kėrcime, kurse Paul Pierce shtoi 14 pikė.

Orlando - Detroit (1:3)
    Cleveland - Boston (2:2)

Lakers - Jazz (2:2)
    Spurs - Hornets (2:2)

Kush mendoni se do tė fitojė kėtė vit ?!

Mund tė jepni njė mendin dhe mund tė votoni me anė tė sondazhit ekipin qė mendoni se do tė fitojė.

Ju urojė tė kaloni sa mė mirė dhe diskutim tė kėndshėm.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

2. #-8
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Une kam rreth 1 muaj qe rri zgjuar gjithe naten per te ndjekur ndeshjet

Dallas dhe Phoenix ishin dy zhgenjimet e para ne raundin e pare te playoff-it.
    Mund te nenvizohet gjithashtu edhe veshtiresia e madhe qe hasi Bolton ( pretendent kryesor ne baze te te dhenave te sezonit te rregullt ) duke arritur te fitoje vetem ne nje ndeshje te shtate kunder Atlanta.
    Raundi i dyte ka filluar pak a shume i balancuar, pervec Detroit qe thuajse e ka siguruar kualifikimin. Cleveland arriti te riktheje balancen me Celtics, pas dy ndeshjeve te para relativisht te dobeta dhe me nje Le Bron jashte niveleve te tij. Spursat bene pak a shume te njejten gje. Nje sezon i rregullt jo shume i mire per ta, nje raund i pare kunder Phoenix shume i mire, por me Hornets ndeshen ne probleme ne dy ndeshjet e para jashte shtepise.
    Lakersat kane nje ngritje te ndjeshme ne raport me sezonet e shkuar. Koby ( MVP i sezonit te rregullt per here te pare ne karriere ) ka ndryshuar mjaft dhe eshte me organizativ dhe altruist, megjithese ne raste te caktuara kjo edhe e denatyralizon. Perforcimi Gasol ishte jetik, dhe kjo u pa ne ndeshjen e trete kunder Utah, ku performanca e tije dobet solli nje humbje te keqe. Me e balancuar ishte ndeshja e katert ( e vetmja ndeshje qe kerkoi Over Time ) Utah arriti te barazoje serine ne 2 - 2 vetem me shume mundim dhe pas nje demtimi te Kobyt.

Personalisht e kam pak te veshtire te shprehem qe tani per ekipin fitues. Gjithsesi ketu do jemi per te komentuar ndeshje pas ndeshje deri ne finalen e madhe

3. #-7
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Per 47 minuta ( ne oren 1me oren e Tiranes ) fillon ndeshja Orlando-Detroit
    Kam pershtypjen Detroiti i mbyll ketu llogarite e kesaj serie duke shkuar ne finalen e Lindjes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 13-05-2008 mė 19:40

4. #-6
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Per 47 minuta ( ne oren 1me oren e Tiranes ) fillon ndeshja Orlando-Detroit
    Kam pershtypjen Detroiti i mbyll ketu llogarite e kesaj serie duke shkuar ne finalen e Lindjes.
    Pratolini ke shume te drejte

Detroit Pistons avancuan ne finalen e Lindjes mbas nje fitoreje 91-86 ndaj Orlando Magic. Kjo eshte hera e 6 njera mbas tjetres qe Pistons kalojne ne Finalen e Lindjes. Hamilton i Pistons shenoi 31 pike.

Go PISTONS!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 14-05-2008 mė 03:15

5. #-5
    Persa i perket Finaleve te Perendimit, Hornets fituan 101-79 kunder Spurs, nje fitore kjo qe i coi ata ne avantash 3-2 ndaj Spurs. Spurs tashme jane ne nje situate jete a vdekje nqs duan te avancojne. West i Hornets shenoi 38 pike qe shenon nje career high per te ne playoffs.

Kush do jete? Spurs apo Hornets?

6. #-4
    Dea mi deada une per vete jam me SPURS po nuk ke cti besh nuk do fitojme ne gjithmone..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

7. #-3
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mendoj se Lakers do tė arrijnė tė fitojnė kėtė sezon, suksese ekipit tim tė zemrės.
    Sui generis

8. #-2
    Jam kam qene dhe do mbetem ne teksas GO GO GO SPURS...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

9. #-1
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Dea mi deada une per vete jam me SPURS po nuk ke cti besh nuk do fitojme ne gjithmone..
    MorDor edhe mua me kane pelqyer Spurs qe kur Chicago Bulls moren te nentat, por edhe Lakers me pelqejne. Me vjen keq te te them qe kete ndeshje Spurs luajten skandal. As qe behej fjale te ishin si ata Spurs qe njohim ne.

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Spursat dekaden e fundit kane nje ecuri impresionuese ( jane dhe kampionet ne fuqi ) por kete vit duket se nuk jane mire. Ndoshta tradita e tyre tashme ka marre rruge, pra nje vit fitojne kampionatin dhe nje vit jo. Gjithsesi, si tifoz i Lakers, do deshiroja me mire te eleminoheshin dhe finalja e perendimit te ishe me Hornets. E them kete sepse struktura e LAL eshte e tille qe peson deme nga nje qender ( ka me mire se Dunkan ?? ) dhe do te hasnin shume veshtiresi.

Per sa i perket Detroit. sic kisha parashikuar arriti te fitoje dhe te siguroje finalen, por personalisht e shoh te dobet. Si Cavaliers ashtu edhe Celtics do ti hapin shume pune ne finale dhe mendoj se aty Detroit do eleminohet.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •