Close
Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 245
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Aman! Dhe une do kisha hedhur nje mashkull nga dritarja sikur te me kishte genjyer per 1 vit e gjysem per diçka, aq me teper duke e pasur te fejuar Njeriu ne nje lidhje te tille ka nevoje per sinqeritet, pavaresisht se arsyeja per te cilen e ka hedhur s'eshte e pranueshme(pra mungesa e virgjerise). Virgjerine mund ta kerkoje vetem nese ai vete eshte i virgjer ! Po ku i dihet xhanem?Ajo ndoshta e ka tradhetuar gjate fejeses te gjorin.
    Po dhe kjo paska qene e shkrehur fare, qe 19 vjeçe o burra...mahh!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 16-01-2008 më 13:28
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga conman Lexo Postimin
    k***va gjeti ate qe meritonte... me vjen keq per ate djalin se do ta fusin ne burg. Po te pakten ai do eci me koken lart kur te dali nga burgu, kurse ajo K***va te nderroj qytet [tirana eshte bere strehe k***vash kam degjuar ] se ne vlore do ta peshtyojne ne surrat kur te dali.

keta djemte e emancipuar te tema, pse sben dhe nje pale bri ne koke dhe pastaj do jene ne rregull fare.

Persa i perket diferences se moshes, se kuptoj ky hyn ajo ne faktin ajo vajti po shk***dhehej me te tjere kur ky lumadhi punonte ne greqi. Aq seriozisht e ka pasur ai, saqe edhe kur jane fejuar nuk kane kryer maredhenie seksuale. Ajo filloi ta tradhonte qe 17-18, pale kur te rritej dhe pak ajo, di kishte marr gjithe lagjen me radhe.
    Ku kujton se je te ful o pallosh??? Te klubi lagjes...?

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Nese eshte hedhur vete skane perse ta denojne,ska asnje lloj akuze...shtyrje per vetvrasje nuk mund te perfshihet sepse ata sherr me llafe po benin,nese ajo ska shenja dhune....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    kjo eshte thjesht absurditet...jetojme ne 2008 dhe akoma ndodhin keto gjera ne shqiperi...kuptoj zhgenjimin e djalit por jo te arrije te beje nje gje te tille.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    k***va gjeti ate qe meritonte... me vjen keq per ate djalin se do ta fusin ne burg. Po te pakten ai do eci me koken lart kur te dali nga burgu, kurse ajo K***va te nderroj qytet [tirana eshte bere strehe k***vash kam degjuar ] se ne vlore do ta peshtyojne ne surrat kur te dali.

keta djemte e emancipuar te tema, pse sben dhe nje pale bri ne koke dhe pastaj do jene ne rregull fare.

Persa i perket diferences se moshes, se kuptoj ky hyn ajo ne faktin ajo vajti po shk***dhehej me te tjere kur ky lumadhi punonte ne greqi. Aq seriozisht e ka pasur ai, saqe edhe kur jane fejuar nuk kane kryer maredhenie seksuale. Ajo filloi ta tradhonte qe 17-18, pale kur te rritej dhe pak ajo, di kishte marr gjithe lagjen me radhe.
    ja pse shqiperia nuk do te shohe kurr dite..............

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nejse as une nuk jam dakort me djalin qe e ka hedhur nga ballkoni, por prape se prape edhe vajza e paska genjyer keq, perderisa edhe djali e paska pyetur me pare (sidoqofte kuptoj qe nga mosha e vogel ka hezituar e shkreta sepse kush e di s'ia ka treguar as prinderve nga frika e prandaj besoj do kete pas kete sjellje jo shume te sinqerte).
    Nejse prape se prape mendoj qe, ku i con mushka keta prinder qe martojne nje 19 vjecare me nje 30 vjecar. Nuk e konceptoj dot per vete.
    La vita è bella...

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Lol mund ti thoshte qe ne fillim te verteten moj dhe te merte ke donte ... pse nuk e beri? Ja qe ka njeres qe jane akoma me te vjetren por une mendoj se ai e ka pritur sepse eshte krim "te preke me dore" nje burre 30vjec nje femij 17 vjec.

Ku e di ti qe nuk eshte hedhur vete se e dinte cfare e priste nga opinioni dhe paragjykimet ? Ishe aty e pe ?
    Po te drejte ke .. tia thoshte te verteten dhe pastaj nuk kishin pse te arrinin deri ketu.
    Krim thua ti se e ka pritur sa ajo te rritej pastaj te fillonte te shfrynte fantazine e tij ... moj Perla po mire ajo do rritej ... po ky ??? apo do i kishte vitet ne vend numero mos ja fut kot tani, se diferenca e moshes njelloj do ishte si te ishte ajo 19 dhe te ishte 29 .

Pastaj ajo ta kishte menduar se ca e priste nga opinioni nuk e kishte bere ate qe beri, pra nuk kishte bredhur me te tjere kur ishte e fejuar me kete.

Pastaj edhe ky i kulluari i dynjase, dhe 1 vit e gjysem prite kete ai aman o goc se nuk ka mendere te rrije ky si fakt.

Un se pashe se me rri sahati nja 6 ore mbrapa me ate te Shqiperise, me thuaj kush nga keta qe po shkruajne ketu e paska pare kush u hodh e kush nuk u hodh. Secili flet si ti vije oreksi per keto pune, ndryshe kur e ke thiken te drejtuar nga vetja

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565

E thua po kujt ia thua

Edhe ti kur te kthehesh pas perjashtimit do kthehesh me koken lart.

Nje gje eshte evidente. Mos tall mollaqet me njerezit, ose te pakten behu me guxim dhe thuaji cope punet....sic ben Di_ana ose ndonje tjeter psh, te cilat jane vajza te emancipuara dhe mentalitet te zgjeruar.

di_ana
    Ose mbase ka qene me te vertete kjo,po kam hall mos ka qene ky tjetri i virgjer dhe ska kuptuar gje....lol
    E shef sa hipoteza dalin..lemsh u beme,ska artikull penal ku mund ta fus..skemi prova te sakta!
    Hall? Mund te kete pasur ajo hall...ti c hall ke...se mos te hodhi ty nga ballkoni ai.
    Pastaj ai ka qene dhe ne perendim ku edhe po pate ne mend te rrish i tille nuk ke shance. Do kete pasur edhe ky ndonje Rule per te shfryre dufet e kurbetit...Greqia eshte me para se ne ne ate drejtim ...pale Franca pastaj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

ik o injorant , o debil, po ku**at te pelqejne zotrote ti zhvirgjerosh apo jo, po nusen pastaj e do "te ndershme".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    o barat,
    mire se ajo goca paska patur faj se ka genjyer,
    po a justifikon kjo gje vrasjen?

Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •