Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 245
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Te bente njeriu vetem nje femije do ishim zhdukur nga planeti me kohe e me vaft...po thuaj mire qe ben minimumi 3 qe jemi ne sot

Po ti je nga zhdukeset e njeriut nga planeti apo je per shtimin e njerezve
    Te them te drejten jemi mbi 6 miliarde njerez sot edhe ushqimet dale nga dale po u rritem kaq shume do na mbarojne, prandaj nuk jam shume per rritjen e njerezimit. Nqs perqindja ose mesatarja e botes mbi femijet qe duhet te kete nje cift eshte 2,1 ne shqipetaret e kemi 3,2: me te larten ne ballkan. Prandaj edhe po bem 2 femije ne vend te 3, nuk besoj se shuhet bota apo jo. Te pakten dy ose nje qe mund te besh i rrit me gjithe te mirat.
    Po dalim jashte teme fare tani...
    La vita è bella...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mbase ashtu femrash ke pasur ti se une ato qe njoh personalisht dhe i kam mike ose shoqe te thjeshta nuk jane te tilla..
    Pastaj mos harro qe femija behet dhe eshte frut i dashurise dhe nuk behet per te marre sociale!
    Nga ana tjeter per ato qe marrin,po te them une qe eshte shume pak dhe nuk jetohet!
    Dhe ne fund kur ishe kaq i zgjuar,i jepje keto mendime vete qe ne fillim!

Martesa per mua qe jam shqiptare eshte thjesht nje formalitet,nje cope leter....e di kush ka rendesi per mua?..."Jetimi i ndjenjes dhe mosshuarja e saj",pale te rri dhe pamartuar!
    hej të mos ma marrësh si thënie me thumb atë që thashë në Francë, se në fakt as që e dija që jeton atje ti, por kam dëgjuar se ka femra që nuk duan mashkull, thjesht duan të mbesin shtatzënë sa për të patur fëmijë, dhe se shteti i jep ndihma sociale. E tëra që dua është të mos bie në kundërshtim me ty

Te pakten dy ose nje qe mund te besh i rrit me gjithe te mirat.
    Po a është më mirë që kur të plakesh, të të mbajnë 10 fëmijë, a të të mbajë vetëm një fëmijë. Si do t'a kishe jetën më të mirë në pleqëri?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 16-01-2008 më 15:29

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Per Virgjerine :

Eshte nje supersticion femijnor i shpirtit njerzor se viregjeria eshte nje virtyt me teper se nje pegese qe ndan dijen nga injoranca.

Voltaire

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Edhe mua m'i ngrene nervat genjeshtaret!

Po e them ketu publikisht qe ndonjera te marre masat dhe ta mbaje parashuten gjithmone me vete, se nuk i dihet
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Son-Of-Ishtar Lexo Postimin
    Po a është më mirë që kur të plakesh, të të mbajnë 10 fëmijë, a të të mbajë vetëm një fëmijë. Si do t'a kishe jetën më të mirë në pleqëri?
    Ah ti i beke femijet per te te mbajtur ty kur te plakesh.
    Sa me prespektive e merrke jeten mer jahu...
    Ku e gjete kete qe the mer aman. Me sa di une eshte femija qe mbeshtetet tek prindi e jo e kunderta. Prindi po qe i zoti, mqs sot na jane dhene mundesite te bej ndonje lek e te mbaj veten e jo te mbeshtetet ne nje te ardhme tek femija, duke mos e len te beje nje jete te rehatshme.
    Mendo nje here pastaj jip nje shpjegim kaq kot...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Erlebnisse : 16-01-2008 më 15:39
    La vita è bella...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    Edhe mua m'i ngrene nervat genjeshtaret!

Po e them ketu publikisht qe ndonjera te marre masat dhe ta mbaje parashuten gjithmone me vete, se nuk i dihet
    Ja filluan dhe smod-et tani.....

Martohuni milet dhe me parashuta,ky te pakten ka paralajmeruar para!
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga Musa` Lexo Postimin
    bej lidhjen shkak pasoje vetem se ne postimin time pasojen e kam vene te paren dhe shkakun/shpjegimin ne vijim.
    amon sa te zgjuar qe te paska forumi.
    efkaleminderit per keshillen
    shef vetem nalt ti prandaj s'ke kuptu asigjo. ule synin posht nganjiher
    Mus or djale dihet si shkaku ... ajo s'ishte e virgjer ... si pasoja ... merr masa qe kur te blesh shpi dhe sidomos kur je ne nje gjendje te tille mos te jete ne lartesi te konsiderueshme qe te ven ne rrezik jeten, dhe mos te ket pishine (ca nuk pret) e te tjera gjera te kesaj natyre.

E sa per syrin tim ... eshte i imi e drejtoj un si dua ku dhe kur te dua, kshuqe ...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Epo duhet pranuar qe ai mashkull ka qene ne nderveprim me NJE FEMER SHQIPTARE.

- E cila e ka genjyer per virgjerine e saj. Pra i ka thene se nuk ia kishte dhene njeriu. Pra nuk ia ka dhene ne fillim. Pastaj i ka thene qe do ta jap pas dasmes. Pastaj ka dale qe ia paska dhene nje tjetri me perpara.
    Kjo e ben 2 here te ulet.
    Kjo ishte femra e pacivilizuar!

Pastaj e civilizuara eshte ajo qe e jep qe 13-14...mundesisht me nje mashkull 18-19.
    Kete ia tregon gjithe shoqeve. Pastaj ia jep edhe shume te tjereve, dhe ne fund kerkon nje mashkull "te civilizuar" qe te kete qene me sa me pak shoqe te vetes.

Ky tani eshte pergjithesim per femrat shqiptare. Ku e gjen veten ti ketu ?
    Uhh perdore me rezervim fjalen "civilizim"
    Keto pergjithesime jepi per femra te atij lloji dakort ... DHE MATU MIRE PER FJALET QE THUA SEPSE PO TREGON NJE "CIVILIZIM" TE TEPRUAR ME PERSONIN E GABUAR .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ku e gjete kete qe the mer aman. Me sa di une eshte femija qe mbeshtetet tek prindi e jo e kunderta. Prindi po qe i zoti, mqs sot na jane dhene mundesite te bej ndonej lek e te mbaj veten e jo te mbeshtetet ne nje te ardhme tek femija, duke mos e len te beje nje jete te rehatshme.
    Është pak e vështirë derisa të rritet fëmiu i madh, e t'i bëjë 18 vjet, se pastaj hyn në punë ky fëmijë, shtohen të ardhurat, dhe e ke më lehtë të mbash fëmijët tjerë.
    Pastaj kush u ka faj grave që shkojnë e blejnë qumësht pluhur për t'i ushqyer fëmijët. Natyra u ka falë gjinjtë që të ushqejnë fëmijtë, fëmiu don gji, e jo qumësht pluhur, në këtë mënyrë fëmiu është më i shëndoshë dhe nuk shpenzon kot lekë për të mbajtur fëmiun. Edhe nuk është nevoja që të jetojë njeriu jetë luksoze, fëmijët janë gazi dhe hareja e shtëpisë, të gëzojnë më shumë se sa një milionë dollarë. Paramendo një familje me plot fëmijë, si gjuhen me jastëkë, lozin me lodra etj etj, s'ka më lumturi se kjo.
    Po s'pate lekë njësoj është si me fëmi si pa fëmi, po pate lekë të mbash veten mund të mbash edhe 10 fëmijë.

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Mus or djale dihet si shkaku ... ajo s'ishte e virgjer ... si pasoja ... merr masa qe kur te blesh shpi dhe sidomos kur je ne nje gjendje te tille mos te jete ne lartesi te konsiderueshme qe te ven ne rrezik jeten, dhe mos te ket pishine (ca nuk pret) e te tjera gjera te kesaj natyre.

E sa per syrin tim ... eshte i imi e drejtoj un si dua ku dhe kur te dua, kshuqe ...
    take care zogu

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •