Po te ishte per tu shitur,do ta rrembeja.Sepse s'kam para qe ta bleja,ngaqe vlera me e madhe per mua eshte.
Po te ishte per tu shitur,do ta rrembeja.Sepse s'kam para qe ta bleja,ngaqe vlera me e madhe per mua eshte.
dashuria nje tren i shpejte ne udhetim te gjate me dy ndalesa lumturi dhe dhimbje
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
dashuria eshte si hena, robt i shohin vetem anen e ndritshme...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Dashuria eshte si nje roman,qe shume e lexojne dhe pak veta e kuptojne
Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dashuria ben cudira cdo dite:ajo dobeson te fuqishmin,forcon te dobetin,nga i mencuri ben budallain,nga budallai te mencurin,favorizon pasionet dhe zhduk arsyen.Me nje fjale permbys gjerat.
Dashuria eshte ceshtje e ndjenjave e jo e deshirave.Nuk mund te dashuroj pse dua,e me se paku pse duhet,andaj dashuria e obliguar eshte e marre.
Mos rresht kurrë së qeshuri, edhe kur je e trishtuar, sepse nuk e di se kush mund të dashurohet pas buzëqeshjes tënde.
Do doja te isha nje pike loti qe te lindja ne syte e tu... te jetoja ne faqet e tua dhe te vdisja ne buzet e tua.
Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe ajo qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
kisha menduar qe...
nese semurem ka kurre
nese trishtohem do gezohem
nese qaj do qesh
nese do kisha ftohte do ngrohem
por kure skisha menduar cte beja nese ty do te humbisja....
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
dashuria esht si loti
te rreshket ne faqe
se kap dot sje i zoti
Mos Lejoni Tju Puth Nje I Marre Dhe Mos U Marrosni Pas Nje Puthje!
Te mos Duash nga frika se do vuash eshte si te mos Lindesh nga frika se do Vdesesh !
Krijoni Kontakt