Dashuria është kuptimi i jetës , pajtona me ata qe than se me mir eshte te dashurosh edhe nese se arrin , sesa te mos dashurosh
Dashuria është kuptimi i jetës , pajtona me ata qe than se me mir eshte te dashurosh edhe nese se arrin , sesa te mos dashurosh
Dashuria ben boten te rrotullohet ose e thene ndryshe
Love makes the world go around
Gold makes the world go around too
Dashnorët në botë shohin vetëm veten, harrojnë se i shohin të tjerët.
Dashuria esht e bukur esht hyjnore,por eshte edhe nje dhimje shpirterore
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dashuria eshte si vet jeta,sa me shum qe ta jetosh,aq me shum te shtohet deshira per te jetuar
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Te dashuroj kur ankohesh
Te dashuroj dhe kur ske besim,e per çudi te dua kur zemerohesh
Te dashuroj keshtu se ti je shpirti im
Dashuria mund të jetë gëzimi më i madh ose hidhërimi më i madh, rrugë të mesme ska.
Femra ndonjëherë e fsheh dashurinë që ka për mashkullin, mashkulli ndonjëherë shtiret sikur dashuron.
Dashuria ideale është një ëndërr tepër fisnike.
Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.
Dashurija nuk eshte uje qe tretet mbi dhe ,por ajo eshte nje zjarr qe te djeg kudo qe je
Ne Ate Minut Te çmendur
Gati Sa Nuk U çmenda
Kur Nje E çmendur Me Tha
Te Dua çmendurisht!
Te dashuron ai qe te thot ne sy,e jo ai qe thot se vdes per ty
Te dashuron ai qe te thrret ne emer,e jo ai qe te thot "OJ ZEMER"
Krijoni Kontakt