Dashuria eshte si kristali aq e bukur dhe aq e brishte duhet pasur kujdes se mos bie dhe thyhet
Dashuria eshte si kristali aq e bukur dhe aq e brishte duhet pasur kujdes se mos bie dhe thyhet
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Ëngjëjt e quajnë lumturi përralore.Djajtë e quajnë vuajtje ferri atë që njerëzit e quajnë**DASHURI**
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
dashurija esht e vetmja semundje deri me tani qe nuk pat sherim por mbet e vyshkur
[QUOTE='[Perla];1776793']S'di cfare te shkruaj
nuk di se c'te them
kerkoj mes vetmise
perplasem me emrin tend
Ne heshtjen e piset
zerin tend degjoj
Me therret te vij
po un nuk di ku te shkoj
Ne castin e erret te trishtimit fshihem ..
nga fjalet e pathena
zemra po me shkrihet
Ne poshtersine e jetes
shpirti me tronditet
Ne pyetjet e mia , s'ka kush me pergjigjet ...
PETLA te gjitha vargjet e tua romantike qe i lexova te gjitha kan ni kuptim rrenqethes
mirpo mua me len shum pershtypje kshtu qe pot jepi komplimete te bukura veq vazhdo se ky forum mburret me ty se i jep ngjyr shum te bukur
Në dashuri është e lejuar çdo gjë: himni, tradhtia, mashtrimi.
Rruga më e gjatë për në varr është rrruga e dashurisë
Kur njeriu ka dashuri, s'ka frikë.
Edhe në kasollen më të vogël ka vend për dy të dashuruar
Dashuria është tërë jeta e gruas, kurse një episod në jetën e mashkullit
Ç'është dashuria? Rast i volitshëm për dhembje të gjatë
Dashuria është lumturi kur e ke pranë
Dashuria është sherim kur ke doktorrin ose doktorreshen afër.
Dashuria është semundje dhe iluzion kur je larg.
Dashuria është vuajtje kur je i sinqertë."
Dashuria ta djeg zemren si zjarri drute.
Dashuria është verbim kur vendoset para arsyes."
Dashuria është shurdhim kur te largon nga njerzit e tjerë.
Dashuria është memece kur nuk ke fantazi."
Dashuria është e shkurter kur dashurohesh mbas te bukures.
Dashuria është roberi kur dashurohesh ndaj pasurise.
Dashuria është liri dhe lumturi kur dashurohesh me njeriun e mirë.
Dashuria qëndron ne zemër prandaj sduhet te zgjedhi vetëm me sy.
Sakrifica ,sinqeriteti ,fantazia, arsyeja ,xhelozia dhe besimi ..... janë velat e dashurisë pa to ajo humbet ne detin e trazuar te jetës komplekse
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Sa herë që shuhet 1 yll ne qiell
2 pika loti m'ndrijn ne sy!
Ne shpirtin tim nuk ka me diell
por ka veç mall, veç mall për Ty
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mbase me kete shpresoj qe ti bie kembanave te zgjimit. Mbase keto tinguj do ndihen ne thellesine e qenieve, qe te shkundin ritmin e harrimit. Te gjithe kemi lindur ne syte e dashurise, te dhimbjes dhe te mallit, qe ndjen ne gjoks aromen e lengut te jetes, te gjithe lindim per dike. Une kam klithur me zerin e zogjeve shtegetar per te zgjuar vetveten, per t"ju zgjuar te gjitheve per kohen e mbetur rob ne prangat e kujtimeve, per heshtjen qe na ka vjedhur fjalet, per vendin tone qe po shkermoqet, per ngricen e eger e vetmise, per kristalin e dashurise, per gishtat qe humbin ne floke. Heroina e ketyre kembanave je ti me larmine e mesazheve, me forcen e idese dhe perjetimit emocional. Ne pergjithesi te gjithe e kemi pershendetur dashurine e pare me dhimbje dhe lote. Ajo eshte e brishte e bukur si gonxhe, cel ne buzeqeshjen e genjeshtert te dimrit dhe iken mes shiut thellimit dhe baltes. Po n.q.s ti ke arritur te lendosh dike? Plaget qe ti ia hape ai do ti mbyll dhe do eci ne trupin e asaj dashurie, do eci pas teje ne cdo hap, por, kur te pendohesh mbrapa mos u kthe t"ia hapesh prape, se vecanerisht ne ate shpirt dhembin plaget. Ne akoma se dime se c"eshte dashuria, c"eshte nevoja sexuale, llogjika. Askush nuk ka shpresuar te ajo qe ka vdekur, askush ska pritur dike qe s"vjen. Per ate qe s"degjon askush nuk ka kenduar dhe ka qene veshtire per te dashuruar.Te gjithe do te donim mos te ndryshonim kurre, te ishim gjithmone keshtu, te cilter te dashur si femije me sinqeritetin qe kemi ne shpirt me buzeqeshjen qe na fle nder sy. Ne jemi te nenshtruar prej fatit, skemi mundur dot te plotesojme nje deshire dhe ndodhemi ne nje gjendje teje te veshtire. Prej tij veten kemi frike, pre thellesive tona fjalet nxjerrim me cikri. Jemi filma te serise "njerez ne udhekryq". E grindeni keq me prindrit, i shani dhe ju shajne. Dhe keni teper frike, nuk keni deshire te ktheheni ne shtepi dhe pyesni cte bej me kete marezi? Kaloni ne menalkolizem dhe ecni ne shkallet e shpirtit te qytetit tuaj. Ku me frymen e tij, endrrat tuaja marrin jete. Se sado larg te kesh shkuar, te jesh terhequr zvare si gjeth i rene e i shkeputur nga trungu meme. Neper damaret e tu rrjedh gjaku i trungut qe te rriti. Ndersa pesha e fjales emigrante te rendon mbi shpatulla teper heret dhe femijeria jote humb femijerine. Histori e pafund eshte jeta dhe fundi ndodhet gjithmone ne fillim. Ti pyet veten a ka mundesi te fillosh nga fundi e te arish ne fillim? Ka mundesi te fillosh nga fundi e te arrish ne fillim mes sinqeritetit, ndershmerise dhe thjeshtesise. Mu desh te shkruaja pafundesisht per te arritur dicka qe mungon, dicka per ty, dicka qe ndjeva.
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Të Dua Shumë
Unë stë kërkoj të më duash shumë,
por të paktën çerekun nga sa të dua unë.
Ndoshta t'jetoj pak se jeta rrjeth si lumë,
ku i dihet jetës ndoshta s'jetoj dhe shumë.
Me ditë apo me vite, por sa te jetoj,
vec teje tjetër kurrë s'do dashuroj.
Jeto sot se neser nuk i dihet
dashuria eshte kjo
L-Lake of sorrows(liqeni i keqardhjeve)
O-ocean of tears(oqeani i loteve)
V-valley of death(lugina e vdekjes)
E-end of life(fundi i jetes)
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
Ajo qe ndiejme ne te dy eshte Vetmi
Ndersa ajo qe na bashkon Quhet Dashuri
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Krijoni Kontakt