Ne kete teme Antarë mund te shkruani shprehje Reth dashurisë .
P.sh : Dashuria e përhershme është xhevahir, i cili ka nevojë për kuti të artë.
Dashuria shndërrohet në shkallë të arta nëpër të cilat zemra ngjitet deri në qie
Ne kete teme Antarë mund te shkruani shprehje Reth dashurisë .
P.sh : Dashuria e përhershme është xhevahir, i cili ka nevojë për kuti të artë.
Dashuria shndërrohet në shkallë të arta nëpër të cilat zemra ngjitet deri në qie
Jetmiraaa (20-03-2024)
Dashuria, kruarja dhe kolla nuk mund te fshihen.
Jeta eshte lulja, kurse dashuria nektari i saj.
Une preferoj te them vetem shprehje reale te dashurise, sepse nese genjen me skuqen veshet...hahhah
Prandaj shprehja qe mund te ia them dikujt qe e dua eshte: Ti je drita ime, jeta ime, ajri qe e thith, dielli qe me ndriqon dhe me ngroh, ushqimi im i perditshem dhe shpresa ime per jete!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Loti pikon, se ti kristalin brenda meje theve. Loti pikon, se ti gjithmone me genjeje. Loti pikon, se ti jeten ma rrembeve. Sado qe me lendoje, loti nga shpirti im do te buroje dhe emrin tend mbi faqen time do te vizatoj.
Gjithmone te kam dashur dhe gjer ne varr do te dua. Jeta eshte fat, por fati s`ishte me mua.
Do te deshiroja vetem 3 min qetesi, ku te ishte hena une dhe ti. Por nuk do te me mjaftonte vetme qetesia, ne perjetesi une ti dhe dashuria..
Netet pa fund i kalova zgjuar, mbeshtetur ne jastekun e endrrave te vrara...Se ti boten time kishe zbukuruar, me premtime boshe, genjeshtra e perralla!
Kam nevoje per ty, si ka dita per diellin, kam nevoje per ty, sa kane zogjte per qiellin, kam nevoje per ty, me shume se dje kam sot, kam aq shume nevoje sa s`mundem ta them dot, kam nevoje per ty dhe cdo cast per ty mendoj, por druhem te ta them, kam frike mos te lendoj.
Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 30-10-2005 më 22:09
Sinqeriteti eshte shprehja dhe veprimi me i mire ne dashuri. Une psh. jam tip i tille qe nuk i mesheh ndjenjat e mia para asaj qe e dua. Dhe meqe jam i lumtur kur ia them, dua edhe te tjeret te perdorin te njejtat fjale, normal nese i thone me sinqeritet...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Te heqesh nga zemra nje dashuri si te besoj eshte e vertete! Eshte si te lesh nje guacke ne plazh: edhe nqs dallget do ta marrin me vete, ne det ajo do te qendroje pergjithmone.
Nese je enderr me bej te fle pergjithmone.Nese je lot ,e di qe do te ikesh por te lutem piko ngadale.Nese je zemra ime me qendro prane se kam nevoje per ty
Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 30-10-2005 më 22:13
M&M
Ty te kisha nje kristal te shtrenjte, kujdesesha per ty vazhdimisht dhe s'doja asnje pike pluhur te bie mbi ty...
Happiness is: ME & YOU ;)
Dashuria Eshte nje simfoni, ne te cilen puthjet jane notat me te bukura. Anonym
Me more te kesh dashuruar dhe te kesh humbur, sesa te mos kesh dashuruar fare. Alfred Lord Tennyson
L.
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
Zemra ime tastier
Zemra jote disket
Dashuria jon Windows 98-tet
![]()
Nese Heshtim Te Dy Bashke
Dhe Heshtja Jone Ka Dy Sy
Jane Syte E Zemres Sime
Qe Te Shohin Vetem Ty
Dhe Nese Sta Shpreh Dot
Sa Shume Te Dashuroj
Fajin E Ka Natyra
Qe Zemres Sime