A qajnë meshkujt në dashuri?
Sigurisht qe po kemi dhe ne ndjenjat .
Jufka ime ...
Uhh mi DI_ANA mos kane qene lote kronkrondiliato qe ke pare ti....
Personalisht nuk mendoj se te pakten meshkujt shqipetare e vrasin mendjen shume :s Me vetveten mund te jane tmerresisht keq normale sepse njeres jemi te gjithe dhe kemi ndjenja por qe ti shprehin ... deri aty sa te qajne joooo nuk e besoj.E kur nuk i shfaq ato çfare mban ne vetvete çfare rendesie mund te kene ?
Cfare ? u bie autoriteti keshtu nqs qajne per nje femer ????
Kete qe paske pare ti i duhet dhene nje çmimpor me pare sigurohu per arsyet e loteve ... Mos i ka dhemb diçka tjeter e jo zemra ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
[Perla], shume paragjykime paske per meshkujt shqiptar ti moj vajze.
Perla ime dashur....
Kronkrondilit nuk ja kam pare lotet por te betohem qe kam pare lot mashkulli dhe nje prekje shpirterore te tille qe ishte shume me e thelle se e nje femre dhe per kete te betohem.
Dhe shqiptar puro....jo i perzier me francez
Ka dhe te tille si thua ti,por mos u beso qe nuk qajne,e bejne fshehurazi per seder!
Po jam e sigurte une qe ata qajne...jane njerez moj Perla edhe meshkujt,kane edhe ata ndjenja!
Sa per sigurimin e dashur,me aq sa kuptova une ka qene zemra qe dhimbte dhe syri qante dhe jo diçka tjeter!
Respekte
"Carpe Diem"
Duhet ti permbahemi temes apo jo .. e cila eshte qajne apo jo meshkujt ne dashuri.Nuk ka te bej me kane qare per ju apo jo nje mashkull.Kete nuk mund ta dime.
Mqs isha une femra e pare qe po i pergjigjesha temes ... them se nuk po analizoja mashkullin sepse eshte koncept shume i gjere.Po flisja per nje pike ne personalitetin e tyre ...Lotet (qe nuk kane) .
Meshkujt po pohojne qe kane ndjenja dhe qe te qash eshte e natyrshme uhh jane vetem teorira .Kush po e pohon qe ka qare dhe perse ka qare. Asnje nuk eshte aq trim ca ç'hiqet dhe pikerisht kjo kenaqesia qe ndjen gjinia mashkullore per tu dukur te forte e te pacenueshem nga dashuria ... une mendoj se eshte dobesia me e madhe qe mund te kete kjo gjini.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
disa pika... 2-3... se bej me betohem![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Qajne meshkujt qajne sidomos kur ia kane futur edhe nga nje gote raki, rrjedhin vete lotet, si shatrivan rrjedhin vallaj : PpPpPp
La vita è bella...
Krijoni Kontakt