Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982

Më mirë të duash apo të të duan?

Më mirë të duash apo të të duan?
    Pikërishtë është një pyetje jo e kollajshme dhe që kërkonë mendim të pjekur.
    Nuk po e tepëroj tani.Presim mendime me shkrim.
    Respekt për të gjithë.

LAVDI DASHURISË

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Me e mira nga te gjitha eshte dashuria e plote dhe e dyaneshme,pra te duash dhe te te duan.
    por meqenese kjo lloj dashurie eshte teper e ralle,atehere definitivisht eshte me mire te te duan.te ben te ndjehesh i rendesishem,indispensabel.
    ndersa kur ti do por nuk te do partneri/partnerja(te do vetem per interes/pasion i thjeshte/entuziazem)atehere ti vuan tmeresisht,te duket vetja i vogel,i neperkembur,i panevojshem,i padobishem.
    personalisht me ka ndodhur qe me shume me kane dashur,ne kete rast kam thyer zemra.
    njehere te vetme me ka ndodhur te dua une dhe i kam paguar te gjitha vuajtjet qe kisha shkaktuar me pare atyre vajzave qe me kishin dashur.
    tani shpresoj ne nje dashuri reciproke dhe te plote.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Pyetje e veshtire , mire do qe te ishte reciproke sic thote edhe postuesi siper . Per mendimin tim eshte me mire te duash , edhe pse vertet vuan kur nuk te kthehet dashuria qe jep , por te pakten kur je e dashuruar jeta ka me kuptim , jeton me shpresen se nje dite do te doje edhe ai/ajo ty , i ke ditet me te gjalla me me jete . Kurse po te duan dhe mos ti duash , nuk te jep kenaqesi prania e atij personi sado qe te te doje dhe te beje per ty, nganjeher dashuria qe te dhuron te bezdis ,sepse nuk ke ndjenja per te , dhe njekohesisht ndihesh keq sepse po e lendon dhe je i vetedijshem per ate qe po ben . Mua per vete nuk me pelqen te me duan , kur une nuk dua , nuk dua qe askush te vuaje per mua kur nuk jam ne gjendje tja kthej me te njejten monedhe .Nuk ndihem krenare as superiore kur dikush vuan per mua. Ky eshte mendimi im.
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    me mire te te duan sic tha edhe diocleziano te ben te ndihesh me mire kur te duan !!! me e mira do ishte dashuria reciproke por meqense pyetja eshte bere ne forme sondazhi me mire eshte te te duan!!! pekte te gjitheve !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Me e mira e me te mirave eshte te duash e te te duan. Vetem ateher ndihesh i plotesuar, ndryshe ndjen sikur mungon diçka.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me mir te te duan , e ne baz te saj njeriu dhe mendon sa te jap ne ate relacion ..
    Sepse asnjeher njeriu ska dashuri te dyanshme qe ne fillimet e saj , o me shum do njera pal ose sduhen fare , ne rastin tim them te me doj e me pas me te par e me te me vone ...

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    mi e mira e se mires eshte te te duan e ti duash po i pate kto te dyja ec lale se sta nin per kurxho hic
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Me mire ti dua se po te me duan do ja nxi jeten lol

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Jam dakort me ida1 me mire te duash se sa te te duan sepse te pakten nuk ngelesh si bosh, e jeta eshte vertete e bukur me te gjitha emocionet e te papriturat qe rrjedhin...
    La vita è bella...

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    O Zot flm qe une i kam te dyja deri ne keto momente.
    Jo se nuk besoj te dashuria e perjetshme,por jetes nuk i dihet.
    Sa per temen eshte me mire te duash.
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •