Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Zemra30
    Anëtarësuar
    10-01-2008
    Postime
    7
    JAne femrat ato qe ne dashuri japin shpirtin dhe kete e bejne nje here vertete... per meshkujt pff se di,dyshoj shume !

Pak si vone u futa ne kete tem, mirepo kursesi nuk pajtohna me ata qe mendojn se mashkujt nuk qajn. Ndoshta pervoja ju ka be te till qe mendoni se mashkujt nuk qajn e nuk din me dashuru me shpirt. Mashkujt qajn, qajn shum rrall veq e kan nga thellesia e shpirtit dhe zemres, me t'vertet ju dhemb zemra, ju dhemb shpirti dhe krejt trupi....Fjalen e patem te dashurija, PO per dashuri qajn edhe mire bile. Mua personalisht me ka ndodh kjo, nuk jam krenare ne kete pune edhe ishalla kurr ne jete nuk e bej dikend te qaj, te pakten per mu!
    Jan edhe mashkujt ata qe ne dashuri japin shpirtin, edhe mashkujt din me dashuru e fatkeqesisht nganjeher ne femrat jemi ato te cilat kete dashuri nuk dim me e qmu ose nuk dojm me e pranu sepse kunder ndjenjave eshte fshtir me vepru.
    Nuk po e paragjykoj askend, vetem pak realitet nga ana ime...

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Aj qe esht Burr nuk Qanè Si un pershembull..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    Aj qe esht Burr nuk Qanè Si un pershembull..
    se ke provuar akoma dashurine e vertete te gjesh njeriun qe jep edhe jeten per ty.dhe ti ta duash cmendurisht .qan qe cke me te.
    Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 20-01-2008 më 08:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    njesoj jane si mashkulli si femra por femra eshte me delikate dhe cka ka e shfryen.por ka edhe meshkuj qe e shfryejne cdo gje.mu personalisht me ka takuar te shoh meshkujt duke qare kam pare jeten time shume here sepse kemi vuajtur shume per tu bashkuar.kam qene e dashuruar qe ne moshen e adoleshences gjithashtu edhe ai.por edhe pse tani jemi ne nje moshe madhore po te merzitem un do i shkojne lotet edhe atij.e sidomos kur kam ikur ne kurbet sjane thare syte njehere.gjithashtu kam pare edhe vellane duke qare per ate vajze qe e dashuron.qante edhe po te grindej njehere me te nga inadi pse bene fjale.ska asgje te keqe.meshkujt qajne me shpirt.un shihja jeten time qe dridhej duke qare me shpirt dhe bile kur qan thyen dicka dhe vazhdon qan.dhe keshtu perfundojme qaj un,qaj ai dhe perfundojme duke u perqafuar me njeri tjetrin dhe qetesohemi.me pas na mbet mendja gjithe diten puuu sa keq na kaloj sot dita..jemi njerez qe shqetesohemi per gjerat me te vogla e mira nuk eshte,sepse svejme mish ne trup.veq dobesohemi.por gjithsesi jemi njerzit me te lumtur ne bote.sepse dicka qe e bejme e bejme me shpirt.dhe dashurojme me shpirt gjithashtu
    Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 20-01-2008 më 08:02

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga pellumbi Lexo Postimin
    Edhe meshkujt dashurojne si femrat, dhe ka femra qe nderrojne djemte si kepucet. Kur nuk e di me mire mos aludo, nuk jane te gjithe ne ate lloj prizmi, ka meshkuj te keqinj po aq sa ka dhe femra te keqija... mjafton te fyesh tjetrin dhe pastaj te shikosh reagimin...
    jam dakord me mendimin tend sepse te gjithe nuk jane njesoj.por fajin un jua ve te gjithe femrave ne pergjithsi sepse nuk lidhen me nje njeri qe e shohin qe e do cmendurisht por i pelqen atyre dhe lidhen menjehere.nuk lidhet njeriu keshtu moj e keni gabim me pas te gjitha perfundojne duke u zhgenjyer.duhet te kesh baze.ta mendosh njemije here.ai njeri qe te do ben cdo gje per ty pa u lidhur.dhe kerkon te fejohet me ty menjehere.duhet ta njohesh njehere jo duke qendruar ne kafe me te etj/por te interesohesh ne njerez se kush eshte ai ne te vertete dhe pasi ta kuptosh qe ai vertet te dashuron atehere te vendosesh te pish nje kafe me pas te tjerat e jo ti pranosh fill duhet shume kohe.ndoshta shkon deri ne 2 vjet duke mos u lidhur sepse ke frige por edhe pse zemra ta do.dhe me pas lidhesh kur je e sigurte per ndjenjat e tua dhe te tija dhe do ishte gabim sikur te mos jepni edhe jeten per njeri tjetrin sepse ne per kete lumturi po jetojme.por disa vajza kane frige se po si pranuat ai do iki nga ti.kjo tregon qe ju keni rene brenda jo ai.dhe kur lidheni pefundoni keq.ai djale qe vertete te dashuron sikur te kalojne vite ai ste harron ,ne shpirt te mban.e kjo eshte e verete sepse kam pare shuuuuuuuuum raste.e kam provuar vete bile ta dini sepse edhe kur si pranoni dhe te jeni e komunikueshme e sjellshme me nje edukate e moral te bukur me cdo njeri.dhe ta studiosh ate njeri pa e ditur ai.dije se me vone ka per tju thene se te do me shume.nga mencuria qe tregove sepse mund te kete raste qe dhe pse duket sikur bejne per ty te fusin ne gracke.por dashuria nuk tregohet me sms.etj.ose duke te ndejt prapa gjthe kohes.ka shume gjera qe te bejne ta kuptosh.ndoshta mund te me quani fanatike sikur me kane quajtur disa por eshte nje jete e tere dhe duhet te mendosh mire.sepse un e kam sorollatur shume jeten time me pas i kam pranuar per te pire nje kafe.biles tani shume here ma thote te dua me shume sepse je treguar me mend edhe pse me ke lene te vuaja shume.kjo tregon dashurine dhe nje dashuri e madhe dhe e bukur eshte kur ka sprova me te dy.aty kuptohet dashuria e vertete.une personalisht kam vuajtur shume.por ate dashuri qe kemi ne mes njeri tjetrin cdo kush do ta enderronte,jo per te shit mend.por ne jete ke shum kerkesa por duhet ti shohesh gjithe kto kerkesa edhe pse mund te jesh ne nje moshe te vogel.te zgjedhesh ate njeri qe te do.e jo te shikosh nje qe eshte i bukur ka lek etj.uuuuuu harrova qe ka edhe makin te bukur.jo gabim fatal pastaj sme vjen keq per askend vete e kerkove..buke e kryp jeton i lumtur
    Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 20-01-2008 më 08:38

i/e regjistruar Maska e BLUETTOTH
    Anëtarësuar
    18-01-2008
    Vendndodhja
    durres
    Postime
    1

mendoj se po

une personalisht kam qare per dashurine dhe kjo ka ndodh para 2 javesh sepse e nevleresova personin qe kisha ne krah dhe tani qe ajo ka humbur besimin te une jam po une kerkoj qe te kthehet prap.Po qe eshte teper vone sepse ajo e ka marre vendimin e saj.me pak fjale ka dhe meshkuj qe qajne per dashurine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    me vjen shume keq por perpara se te lidhesh me nje njeri duhet ta mendosh mire kur te lidhesh ta duash me shpirt mos ta lesh ne harrese sepse mbaron cdo gje..edhe pa e kuptuar.me pas eshte teper vone

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Sa romantike ! Vdes te shof nje te tille

Pikerisht se nuk i shikon dot eshte me e bukura
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin

Pergjigja ime ka qene kjo dhe nuk kam thene qe meshkujt nuk qajne....!!!
    Po vetem mos na qani aq shume aman se na keputet !

Ne 3 femra 1 qan ne 10 meshkuj eshte vetem 1

Respekte

Vertete qe kam thene qe ka meshkuj qe qajne po desha te shtoja....kam patur nje lidhje kur une psh kam qare perdite per nje kohe gati dy vjeçare dhe kam pare ate mashkull te qante jo sepse u prek nga lotet e mij,po sepse ju prek sedra e tij ne ca fjale qe i thashe!
    Dua te them qe nqs une kam qare 2000 here ai e ka bere 3 here!
    Ka plot femra ne vendin tim dhe jam e sigurt qe e kane njohur te njejten situate dhe kur thuhet ketu qe femra qan me lot krokodili me vjen te qesh dhe e dini pse ?!

Femra qan me lotet e shpirtit dhe te zemres!
    Dhe nje dite do jene keta meshkuj qe do behet te qajne per nje femer tjeter!Jam e bindur,pasi bota rrotullohet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 20-01-2008 më 11:37
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e labikja
    Anëtarësuar
    17-01-2008
    Postime
    56
    s'e besoj se jane dhe aq te ndjeshem

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Shtome Dashuri
    Nga Acid_Burn në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-12-2004, 02:37
  4. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •