Ps. Perkthimi
Ndonjehere te qash duket e kote
por shpesh me lote shprehen ato
qe me fjale nuk mund te thuhen.
Ps. Perkthimi
Ndonjehere te qash duket e kote
por shpesh me lote shprehen ato
qe me fjale nuk mund te thuhen.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
me qau zemra nje dite,nje nate...
lotet mi pa vetem zoti lart ...
me akuzuan sepse nuk qaj qe jam pa ndienja, i keq
por fajin s'e kam une qe nuk qan asnjehere syri,por vetem zemra per fat te keq !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Uhh si ti dhe Clay. Me falni por po flasim per "te qaret" nqs ka ndonje te qare pa lote vallaj se di. nuk po thote njeri qe nuk nuk merziten... e me radhe.Merzitja dhe marazi nuk do thote qarje. Lotet jane lote gjithmone.
Ata pak qe qajne per ndjenja ... por tani po na del qe qajne pa lote dmth u qan shpirti ... cfare duhet te themi per femrat atehere ... qe ne shpirt vdesin kur u lotojne syte ?
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 17-01-2008 më 11:38
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
me mire te qash vetem me lot se sa te te qaj vetem zemra !!!pastaj ka qe qajne edhe nga gezimi pse e lidh vetem me hidherimin te qaren ti perla !!! plus ka edhe femra qe qajne me lot krokodili !!! diskutim te kendshem !!!
ps; spo flasim per femrat eshte tema e meshkujve !!! e keni shume gabim kete ju femrat qe po u fol nje fjale per meshkujt ose nje teme per meshkujt femrat do hidhen per te mbrojtur veten e tyre !!!
ps edhe njehere : tema eshte a qajne meshkujt per dashuri jo cilet qajne me shume meshkujt apo femrat !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 17-01-2008 më 12:24
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Qajn the!! Vdesin duke qare, e kam nga experienca, sepse un qaj aq shume sa tani me jan mbaruar edhe lotet, duhet te pres ndonje qepe ne gjysem qe te me dalin lot.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
A qajne meshkujt ne dashuri?
Kush e ka thene se ne dashuri qajne vetem femrat dhe meshkujt jo? A ka ndonje ligj te natyres qe e verteton kete gje?
Une mendoj se ne dashuri qan ai qe dashuron... s'ka rendesi ne eshte mashkull apo femer. Dhe meshkujt kane zemer... kane ndjenja... ndoshta s'na ka ndodhur ne jete te kete qare ndonje mashkull per ne, por dhe ne s'kemi qare per te gjithe meshkujt.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Po, ju reshkasin pika loti.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
obbobooboboobobobob kot flasin gocat ne punen e cunave re as qe e kane idene qajme ne apo sqajme,i dukemi si te dashruit qe kane pasur dhe kane qare,por secili eshte vetvetja
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Krijoni Kontakt