Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 93
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Ju vini këtu e i vini kapakun/vulën të gjithave, jo nuk qajnë dhe pikë!
    Kush tha qe i vem kapakun nuk qajne dhe pike, lexoji te gjitha postimet mos merr dhe ti ate qe te vjen ty per mbare
    Te pakten ne femrat e pranojme qe i kemi lotet ne qerpik. Kurse ju keq tu thuash se nuk qani, se thoni po ju mohojme qe jeni te ndjeshem, e keq tu thuash qe qani se thoni po ju mohojme burrerine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Perla une jam romanticitet dhe sentimentalizmi jam ne dispozicionin tuaj te qaj vetem me nje kusht TE ME JAPESH NJE PLUS NE CHAT une jam njeri qe pluse kerkoj shume..............................

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga PYETESORI Lexo Postimin
    ;P vdes ehheh
    nejse nje mashkull ne jet dashuron vetem njehere edhe ate here eshte si i cmendur mund te bej cdo gje per te
    mendoj se qajn brenda per brenda edhe pse nuk e shprehe nje gje te till nga brenda eshte shum i vrar
    respekte deni
    Lajme te reja po lexoj...
    Meshkujt dashurojne vetem 1 here .................... ouuuuuuuuuuuuu...................
    Atehere perse tallen me femrat dhe i nderrojne dita dites si kepuce qe hidhen tutje?
    Lexova qe disa ishin keqkuptuar pak me lart, sqaroj qe nuk behet fjale per te gjithe gjinine mashkullore por per 70% te tyre.
    JAne femrat ato qe ne dashuri japin shpirtin dhe kete e bejne nje here vertete... per meshkujt pff se di,dyshoj shume !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Lajme te reja po lexoj...
    Meshkujt dashurojne vetem 1 here .................... ouuuuuuuuuuuuu...................
    Atehere perse tallen me femrat dhe i nderrojne dita dites si kepuce qe hidhen tutje?
    Lexova qe disa ishin keqkuptuar pak me lart, sqaroj qe nuk behet fjale per te gjithe gjinine mashkullore por per 70% te tyre.
    JAne femrat ato qe ne dashuri japin shpirtin dhe kete e bejne nje here vertete... per meshkujt pff se di,dyshoj shume !
    Edhe meshkujt dashurojne si femrat, dhe ka femra qe nderrojne djemte si kepucet. Kur nuk e di me mire mos aludo, nuk jane te gjithe ne ate lloj prizmi, ka meshkuj te keqinj po aq sa ka dhe femra te keqija... mjafton te fyesh tjetrin dhe pastaj te shikosh reagimin...
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga pellumbi Lexo Postimin
    Edhe meshkujt dashurojne si femrat, dhe ka femra qe nderrojne djemte si kepucet. Kur nuk e di me mire mos aludo, nuk jane te gjithe ne ate lloj prizmi, ka meshkuj te keqinj po aq sa ka dhe femra te keqija... mjafton te fyesh tjetrin dhe pastaj te shikosh reagimin...
    jam dakord me ty,
    Fakti se nje njeri eshte zhgnjyer nga nje person nuk do te thote se te gjithe jane si ai.

Me fal qe po kembengul dhe mos ma merr si ironike kete qe po te them [Perla], kur thua qe 70% e menshkujve nuk dashurojne apo si thua ti qe tallen, ku je bazuar ne keto sondazhe, ne 10 meshkuj 7 prej tyre u tallen me ty?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ore po kjo [Perla] paska qene feministe radikale !!!
    Te jete per kete, kjo i dashka femrat te jetojne si amazonat ose si vejushat e zeza. Po me habit... nejse sa do rrojme do mesojme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Po qajne ndonjehere,po shume rralle !
    Po qau dhe mashkulli ,c'na ngelet ne femrave te bejme pastaj, kur na duhet kurajo prej tij ,ne dashuri , ne jete apo kudo !

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Uhh mi DI_ANA mos kane qene lote kronkrondili ato qe ke pare ti....
    Personalisht nuk mendoj se te pakten meshkujt shqipetare e vrasin mendjen shume :s Me vetveten mund te jane tmerresisht keq normale sepse njeres jemi te gjithe dhe kemi ndjenja por qe ti shprehin ... deri aty sa te qajne joooo nuk e besoj.E kur nuk i shfaq ato çfare mban ne vetvete çfare rendesie mund te kene ?
    Cfare ? u bie autoriteti keshtu nqs qajne per nje femer ????

Kete qe paske pare ti i duhet dhene nje çmim por me pare sigurohu per arsyet e loteve ... Mos i ka dhemb diçka tjeter e jo zemra ...
    me vjen keq qe nje kapil qe te ka lene ty perla edhe qe te ka shkaktur dhimbje te perfaqsoi meshkujt shqiptare aq me keq edhe mua si individ !!! pak me realiste per gjykimet e pergjithshme !!! edhe mua nje goc me ka thyer zemren qe nuk me pranoi ne moshen 12 vjecare por nuk jam aq paragjykues per femrat ose te them qe femrat shqiptare jane me te keqijat !!! perla sa me shpejt me nje amore qe mos kesh mendimet e keqija qe ke per meshkujt shqiptar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nëse me të qarë kuptoni vetëm rrëshkitjen e lotit në faqe diskutim të këndshëm!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    me vjen keq qe nje kapil qe te ka lene ty perla edhe qe te ka shkaktur dhimbje te perfaqsoi meshkujt shqiptare aq me keq edhe mua si individ !!! pak me realiste per gjykimet e pergjithshme !!! edhe mua nje goc me ka thyer zemren qe nuk me pranoi ne moshen 12 vjecare por nuk jam aq paragjykues per femrat ose te them qe femrat shqiptare jane me te keqijat !!! perla sa me shpejt me nje amore qe mos kesh mendimet e keqija qe ke per meshkujt shqiptar !!!
    Hahahaha SaS ngushellimet e mia per ate gocen !
    Per dijenine tende dhe te personave me lart shyqyre zotit dhe per fatin tim te mire as me ka lene as e kam lene askend.Dhe te mendosh qe shumica e meshkujve jane te shtirrur nuk do te thote qe jane te gjithe.
    Ndoshta eshte faji im qe nuk kam njohur meshkuj te tille . vetem i kane pare si nje aventure dhe asgje me shume .kjo eshte e neveritshme.

Ky eshte nje opinion ne pergjithesi dhe do tju lutesha mos ta kthenit ne personale.Secili ka mendimin e tij.
    Shpresoj shume qe ju me lart mos te qani asnjehere por vetem te jetoni te lumtur dhe te dashururoni vertete !!

Respekte !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Shtome Dashuri
    Nga Acid_Burn në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-12-2004, 02:37
  4. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •