Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Gjeja me e mire eshte te shprehesh tek nje psikolog sepse ne rastin femer femer ka shume ambicie ne mes dhe njeriu per mua asnjeher nuk duhet te tregoje detaje ne lidhdhje me boten e tij e cila i perket vetem personit ne fjale dhe njeriu duhet te mbaje dicka per vete sepse ne radhe te pare te sulmojne me aremet e tua (me ato cfare ju ke "refyer" ose u ke hapur zemren) dhe duhet te mbaj dicka per vete se eshte nje shprehje apo konstatim qe njeriu kur ta pi lengun (behet fjale per cdo sekret tendin apo detaje personale apo karakterin natyren dhe tipin) te hedh poshte si nje cope leter pa vlerer

Me respekt AuGuSt

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ja ti prape,moj po ti do vrare....

Ma shpjego pak mire ti mua kete ,mos te vihem une ty dhe te fillojme debatet...lol

Po pres

Po per mua, nqs i thua dikujt se cfare ben ne shtrat, eshte njelloj sikur ta kesh ftuar ate person dhe ai te kete pare gjithcka.

Ku eshte ndryshimi mes: "Une kam qejf ta bej kshu kshu kshu!" dhe "E pe se si kisha qejf ta beja une?"

As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Avduli Lexo Postimin
    Keni nje shok mik te ngushte qe bisedoni per Intimitetin tuaj........

Keni ndonje dhoqe qe bisedoni per Intimitetin tuaj ......

Apo nuk flisni fare per Intimitetin tuaj e mbani sekret..

do donja mendimet tuaja per Intimitetin Sekret apo keni nje person te trete qe bisedoni Intimitetin Tuaj.
    ne fakt ndonje dhoqe nuk kam po kam nja 2 shoqe me te cilat themi mjaft sidomos me njeren qe e njoh ketu e 18 vjet , themi pothuajse cdo gje..Jo te krevatit sigurisht..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jo sepse eshte e demshme,shume gjera duhen mbajtur per vete.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po mire o njerez, nuk flitet per gjerat e krevatit, ajo nuk diskutohet.
    Po per gjera tip psh, si ja kalojme ne çift, ka probleme , s'ka probleme.

Pastaj te flasesh per muhabetet e krevatit eshte mungese respekti ndaj partnerit, qofte edhe nje ish, dhe mungese respekti ndaj vetes.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Se çfare ndodh midis çiftit brenda kater mureve te nje dhome ka qene historikisht sekrete dhe e shenjte. Pavaresisht se tani njerezit hapen dhe flasin per ato qe bejne ne shtrat me pertneret/partnerër ne shtrat, une jam i mendimit qe kjo nuk eshte diçka e mire.

Personalisht vete nuk flas me asnjeri per intimitetet, i kam per vete dhe te çmuara
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Nese je jashte shteti ka shume punonjes sociale dhe Psikologe mbi te gjitha nese ke nevoje te degjohesh do besh mire eshte njelloj si te besh nje dush mbas nje pune te lodheshme qe do te thote te jesh lodhur nga jeta dhe ke nevoje qe stresin apo mbingarkesen qe ke ne pune dhe ne shkolle.

Me respekt AuGuSt
    Flm per keshillen, por nuk po flasim per stres apo mbingarkese ne pune ose shkolle, mos i ngaterro gjerat. Te shkosh ke psikologu dhe ti tregosh si e kalon me partnerin apo jeni zone per x arsye ose si te trajton partneri , do te tallet edhe psikologu me Ty.
    Une kam pasur nje shoqe te ngushte qe jemi rritur bashke , me ate ndaja cdo gje ( kuptohet jo intimitetin brenda dhomes me partnerin ) por te gjitha te tjerat. Tashi qe e kam larg nuk e ndaj me asnji e mbaj per vete te gjithe intimitetin, ndonese ndonjehere e ndjen qe ke nevoje ti tregosh dikujt . Por ja kam dale edhe pa i tregu askujt dhe pa Psikolog .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Citim Postuar më parë nga ida1 Lexo Postimin
    Flm per keshillen, por nuk po flasim per stres apo mbingarkese ne pune ose shkolle, mos i ngaterro gjerat. Te shkosh ke psikologu dhe ti tregosh si e kalon me partnerin apo jeni zone per x arsye ose si te trajton partneri , do te tallet edhe psikologu me Ty.
    Une kam pasur nje shoqe te ngushte qe jemi rritur bashke , me ate ndaja cdo gje ( kuptohet jo intimitetin brenda dhomes me partnerin ) por te gjitha te tjerat. Tashi qe e kam larg nuk e ndaj me asnji e mbaj per vete te gjithe intimitetin, ndonese ndonjehere e ndjen qe ke nevoje ti tregosh dikujt . Por ja kam dale edhe pa i tregu askujt dhe pa Psikolog .
    Dhe uthulla e forte thyen shishen e vete (e vjeter por qe hyn ne pune akoma si thenie )

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Rastesisht nje dite degjova nje muhabet qe benin manaxheret e punes ku punoj dhe ne bisede e siper njeri tha:
    -Nuk eshte aq budalla qe te tregoje sekretet e veta.....per nje person qe nuk ndodhej aty.
    Pra ne boten e jashtme, njerezit e quajne budallallek thenien e sekreteve te veta, te tjereve pra e ruajne shume privatsine ose intimitetin.
    Ne qofte se nje i huaj, qofte edhe nje shok ose mik i juaj i di te gjitha sekretet e tua , po atehere c`te mbetet ty?
    Me mire me bashkeshortin, ose bashkeshorten eshte mire te mos kete sekrete(deri ne nje fare shkalle)
    Kam pasur nje shok feminije, dhe i thoja pothuaj c`do gje pra c`do sekret.
    Ne nje moshe pjekurie nuk me kujtohet 19-20 vjec pasi u zume me tha:
    -Une jam keshtu dhe me tregoi doren te mbledhur grusht,-kurse ti keshtu, dhe hapi pellemben e dores.
    Konkluzioni shume i thjeshte edhe ate qe ti e quan shoke, (jo anetaret e familjes)te quan vella , moter e ku ta di une gjithmone mbaje nje sekret per vehten tende,eshte privatsi, eshte gje e jotja dhe nuk eshte mire qe nje i huaj qofte dhe shoku ose shoqja e juaj i/e ngushte te di gjithshka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niktironci : 15-01-2008 më 11:22

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Ka persona , qe e shfrytezojne dhe perfitojne nga sinqeriteti juaj.
    Gjithmon mbaj dicka per vehte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niktironci : 15-01-2008 më 11:19

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ëndërrat dhe interpretimi i tyre
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-09-2017, 03:53
  2. çeshtje te tekfirit
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 23:28
  3. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  4. Ungjijte Gnostike: Ungjilli i Tomasit *Anglisht*
    Nga Qafir Arnaut në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-08-2004, 03:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •