Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Perveçse degjoj muzike, per tu qetesuar me sherben dhe leximi. Lexoj ndonje artikull rreth artit apo historise ne gazete. Ose ndonje liber fantastiko-shkencor. Per mua jane gjera qe me sjellin humorin dhe me zhysin ne nje bote imagjinare, qe ne momentet e merzitshme eshte ilaçi me i mire.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    J"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to?"
    kush e tha këtë Force, Mr Garrison kur vajti te dyqani i Jimbo-s e? lol kur merr automatikun e del para pasqyrës lol

Problemi është te zëmërimet e mëdhaja. Kur më kërcet damari në mes te ballit. Fatmirësisht janë shumë të paktë njerëzit që më bëjnë kështu, Po kur vete atje largohem menjëherë për ndonjë 5 minutç ose mbyllem gjëkundi. Pastaj me kalon.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Se kam harruar te permend , ktu esht nje lokal ne buz te detit ne nje lagje shum nice , ska gje me relaxsuse se te shkosh te hash mengjesin atje dhe kur dita esht me shi dhe shiu kercet ne xham , ambjenti esht i ngroht brenda, dhe te pish nje espresso dhe pas saj nje akullore dhe nervin kacurrel ta kesh te sjell ne terezi .

Ishalla keni dhe ju ne vendet ku jetoni se me te vertet ka nje efekt qe te sjell ne humor .

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Se kam harruar te permend , ktu esht nje lokal ne buz te detit ne nje lagje shum nice , ska gje me relaxsuse se te shkosh te hash mengjesin atje dhe kur dita esht me shi dhe shiu kercet ne xham , ambjenti esht i ngroht brenda, dhe te pish nje espresso dhe pas saj nje akullore dhe nervin kacurrel ta kesh te sjell ne terezi .

Ishalla keni dhe ju ne vendet ku jetoni se me te vertet ka nje efekt qe te sjell ne humor .

Po te them dicka nuk ka vend me qetesues se Saranda meqe jam dhe nga Saranda nuk e di por nuk e ve me asnje vend tjeter megjithese kam qene jasht .Eshte vendi qe me relaxon me shume dhe kur jam i stresuar vete per pushime ne Sarande .

Me respekt AuGuSt

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Po te them dicka nuk ka vend me qetesues se Saranda meqe jam dhe nga Saranda nuk e di por nuk e ve me asnje vend tjeter megjithese kam qene jasht .Eshte vendi qe me relaxon me shume dhe kur jam i stresuar vete per pushime ne Sarande .

Me respekt AuGuSt
    Epo tani un po them nga pamundesia e te qenit ne vend tim , njeriu si gjen ben ...

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    menyra me emire per tu qetsuar eshte qe te mirrem me punë, po nuk pata me çka do te mirrem me siguri se dikush do te mirret me mua...
    une preferoj punen ku nga kjo iken edhe stresi e te gjitha te zezat...
    vetem shneten kur e kam te gjitha i kam.

shnet

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ja erdha ne shtepi e thash te hy e te qetsohem ne forum , po cqetsim mo xhan hyn keto e me keto gjona qe shef te bohet edhe nervi funit tel enesh .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Si qetesohem une?

Shume ralle jam i shqetesuar dhe per kete qellim ralle me vjen rasti qe te gjej dicka per tu qetesuar, me shpesh degjoj muzike te qete shpesh here muzike dashurie dhe te qeteson fare.

Nje gje qe nuk e preferoj per qetesim fare jane medikamentet, don't take it!

Respekt!
    Sui generis

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    kur jam e zemeruar, dhe zemerim un quaj kur dridhem nga nervat, perplas dyert dhe pastaj dal jashte bej nje shetitje dhe kjo me qeteson.(per fat te mire ne menyre te tille zemerohem rrallehere) kurse kur jam e lodhur apo e stresuar me pelqen te kthehem ne shtepi te marr nje liber jo impenjativ per te lexuar, dicka per te pire, te ndez muzike qetesuese dhe mbi te gjitha te shtrihem ne vasken plot me uje te nxehte...

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anëtarësuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    886

Për: Ç'farë bëni per t'u qetësuar?

Dal vetëm.
    Në kto momente po pij një kafe vetëm,e po postoj pak në forum

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •