Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    I thyej te gjitha me gota e me pjata (e kam provuar nje her kete, po u justifikova gjasme me ra "pa dashje" nga dora) dhe sikur me zbriti icik stresi i dites.
    Po kshu ne pergjithesi kur jam e lodhur vetem muzike dua te degjoj, mundesisht mos te me flasi njeri me goje, se gjithe nervat e dites do i zbraz atje pastaj, kshuqe me mire nuk flas thuajse fare me asnje. I kepus dhe nje banjo qe zgjat goxha, se me pelqen ndjesia e relaxit qe te krijon uji i ngrohte kur te pershkon trupin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Me pelqejn si ide ajo vaska po pa libra brenda ,
    Tel ne shumicen e rasteve kam ber sherr , kshuqe i ve vizen .
    Ajo per dyqane cka , se qaj hallin si do i mbaj pastaj .
    Libri me pelqeu .
    Po te ftoj dhe ty per ndonje relax ndonje dit me kafe si thua ??
    haha ylli te vi une mi po jemi icik larg edhe duhet me qen me pushime me ardhur deri atje se zgjat rruga.Ti Boston je?nese je ne Boston ndryshon puna se te kam afer edhe behet ne ndonje vend tjeter aha duhet me perfundu simestri.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ah nje dush per qef edhe nje sy gjume nga mbrapa te qeteson tamam.
    La vita è bella...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs eshte per ty çlodhur nje dush i nxehte dhe nje sy gjume gjithashtu

Nqs eshte per ty qetesuar nga gjendja emocionale pa dyshim muzike romantike pse jo duke shoqeruar tekstin pasi i kam mesuar permendesh ... por edhe lotet shpesh here te lehtesojne pasi nxjerr inatin dhe duftin me veten tende dhe nuk behesh peshe e te tjereve.

Kaq nga une !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ide e keqe kjo e relaksit nepermjet loteve. Kap shotgun-in edhe hiq qafe ca kanoce birre. Ky po eshte relaks.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ide e keqe kjo e relaksit nepermjet loteve. Kap shotgun-in edhe hiq qafe ca kanoce birre. Ky po eshte relaks.
    Hahahaha jo per tu relaksuar ore por per te nxjerr inatin pa ja keputur njeriu me shotgun kokes
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Jo njeriu jo... qelloji kanoceve. Perpara se te qellosh mund te ndalesh perpara tyre edhe te besh nje dialog te tipit :

"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to?"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Une per vete, per tu relaxuar, kur kthehem ne shtepi, degjoj muzike Rock. Kjo eshte menyra me efikase per mua per tu relaxuar.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    si MaDaBeR VRC SE PI ENE 1 TEKE HASHASH

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po te keni ndonje pishine dimrore afer, uji dhe noti besoj se ju qetesojne ,per ca miq te forumit do ti sugjeroja nje loje qe shitet ke tregu cam.Eshte nje lloj rrote me perberje tape e ndare me llokma si nje mandarine ,me ca shigjeta te vogla nxjer inatin e dites duke e qelluar ne mes te saj.Sugjerohet te vihet mbas deres e cila do mbyllur me celes......................
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •