Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Ç'farë bëni per t'u qetësuar?

Gjithmon kur vime ne shtepi jemi ne nje gjendje qe kemi nevoj per relax , dhe besoj se secili nga ne ka menyren e tiij per te arritur ne ate pik .
    Na jepni dhe ne ca ide se kto qe kemi zor se po na bejn pun , perdorni dhe nga pak fantazin se nuk esht keq dro na hyn ne pun ne te tjerve ..

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Gjeja me e mire per tu relaxuar eshte ti shmangesh problemeve te shmangesh veprimet apo cdo gje qe te shperqendron ... mendoj pak muzike ne sfond do mendoja klasike eshte shume relaxuese .. tjeter te mbyllnit pak syte dhe te meditoni .. te merni fryme thelle .. te rini ne ambiente te hapura si psh ne gjelberim ... te benit nje shetitje ..jo kafe apo alkos se te rit stresin dhe ankthin.

Me respekt AuGuSt
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 14-01-2008 më 05:04

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Nje gje e mire para te gjitha keto qe thote August nje dush do ishte me mire .
    Ne shi ke ndenjur ndonjehere ?!
    Merre nje dite ne kembe rrugen ne nje dite shiu do ndiesh relaxim qe se ke imagjinuar ndonjehere ,dhe ne permend sill ndonje gje te bukur te jetes tende .
    E kam provuar vete mbas nje dite qe mund ta quaja nga me testresuarat te vitit qe shkoj.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Gjeja me e mire per tu relaxuar eshte ti shmangesh problemeve te shmangesh veprimet apo cdo gje qe te shperqendron ... mendoj pak muzike ne sfond do mendoja klasike eshte shume relaxuese .. tjeter te mbyllnit pak syte dhe te meditoni .. te merni fryme thelle .. te rini ne ambiente te hapura si psh ne gjelberim ... te benit nje shetitje ..jo kafe apo alkos se te rit stresin dhe ankthin.

Me respekt AuGuSt
    Kjo eshte minimumi relax , ne themi dhe gjera te tjera , me te ekzagjeruara ..

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Merre nje dite ne kembe rrugen ne nje dite shiu do ndiesh relaxim qe se ke imagjinuar ndonjehere ,dhe ne permend sill ndonje gje te bukur te jetes tende .
    E kam provuar vete mbas nje dite qe mund ta quaja nga me testresuarat te vitit qe shkoj.
    Kete se kam provuar asnjeher , pasi thjesht ideja qe mund te jem ne shi e te behem si mi i lagur me irriton , e mi ben qimet e kokes kacurrel , po duhet provuar vetem mos themi qe si se provuam shiun .lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 14-01-2008 më 05:04

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin

Mos valle shiu te Purifikon shpirtin ?

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Mos valle shiu te Purifikon shpirtin ?

Besoj ne kete rast vetem te lag rrobat lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    Ja cere boj une ylli.Shtrihem ne krevat edhe marr librin qe kam lene pergjys ose marr ndonje reviste dhe e shikoj apo lexoj.Shtrihem dhe ne vaske me raste po gjithmon i lag librat atje ndaj ne krevat me mire se per mua relax eshte te lexosh dhe mesosh.Tjeter.....dal neper dyqane kete e bej per relax jave ,shikoj nje film......flas ne telefon ka qene forme e vjeter relaxi haha tani eshte bere monotone per ty mbase do te jete e kendeshme nese nuk e ke shfrytezuar me pare si opsion.
    Per mua qetesim shpirteror dhe fizik eshte te merresh me dicka qe ty te pelqen,tani se cfare te pelqen ty dhe te ben te lumtur ate e di ti ,ate bej edhe shikoje ti si do te jesh yll fare.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga loli123 Lexo Postimin
    Ja cere boj une ylli.Shtrihem ne krevat edhe marr librin qe kam lene pergjys ose marr ndonje reviste dhe e shikoj apo lexoj.Shtrihem dhe ne vaske me raste po gjithmon i lag librat atje ndaj ne krevat me mire se per mua relax eshte te lexosh dhe mesosh.Tjeter.....dal neper dyqane kete e bej per relax jave ,shikoj nje film......flas ne telefon ka qene forme e vjeter relaxi haha tani eshte bere monotone per ty mbase do te jete e kendeshme nese nuk e ke shfrytezuar me pare si opsion.
    Per mua qetesim shpirteror dhe fizik eshte te merresh me dicka qe ty te pelqen,tani se cfare te pelqen ty dhe te ben te lumtur ate e di ti ,ate bej edhe shikoje ti si do te jesh yll fare.
    Me pelqejn si ide ajo vaska po pa libra brenda ,
    Tel ne shumicen e rasteve kam ber sherr , kshuqe i ve vizen .
    Ajo per dyqane cka , se qaj hallin si do i mbaj pastaj .
    Libri me pelqeu .
    Po te ftoj dhe ty per ndonje relax ndonje dit me kafe si thua ??

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sido qe mund te duket absurde... te qellosh me arme eshte gjeja qe te relakson dhe te heq stresin me shume se cdo gje tjeter per mendimin tim.
    Me pare gjuaja ne poligon... ketu ne TR meqe nuk ekziston kjo mundesi dal me miqte per gjah. Relaksim maksimal.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Gjithmon kur vime ne shtepi jemi ne nje gjendje qe kemi nevoj per relax , dhe besoj se secili nga ne ka menyren e tiij per te arritur ne ate pik .
    Na jepni dhe ne ca ide se kto qe kemi zor se po na bejn pun , perdorni dhe nga pak fantazin se nuk esht keq dro na hyn ne pun ne te tjerve ..

1_Nje "relax" ne nje salle masazhi,ska me mire.
    2_Degjo pak Bethoven ne darke.
    3_Futu ne vaske me shkume dhe ujin e parfumosur.
    4_Kendo dhe po spate talent.
    5_Aerobiku ose vrapi me kufje ne vesh duke degjuar muzike dance.
    6_Ikja ne nje sallon parukerie dhe estetike.
    7_Takimi me miqte qe te kuptojne dhe nuk te paragjykojne.
    8_Ikja ne nje restorant me muzike live.
    9_Ikja ne kinema me nje shoqe ose shok.
    10_Te shkosh ne dyqan dhe te blesh nja veshje te re..
    11_Lexo

Ps.....dhe futu ne forum te romanca e dashurise dhe jo e tradhetise
    Tani boll te tregova...se me lodhe.lol

Respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •