Te gjithe e shohim veten ne mengjes para pasqyres???
Sa Kohe qendroni???????????????????
Te gjithe e shohim veten ne mengjes para pasqyres???
Sa Kohe qendroni???????????????????
Thuhet se femrat shpenzojne 3-4 vjet te jetes se tyre para pasqyres per tu bere te bukura , kurse meshkujt vetem 3 muaj. Te jete e vertete ?
La vida es un carnaval
po ishtu i bije????
e vertete ska ku te shkoj ndryshe???
Per siguri ta shohim ne kete diskutim???
Normal qe Femrat harxhojne me shume kohe para pasqyres , te kujdesesh per pamjen e jashtme eshte gje e bukur te besh makiaxhin te shofish rrobat qe vesh per te shkuar ne pune , ne feste , ne xhiro varet per gjera eshte pasqyra ,gje e domosdoshme kaq
Dija eshte Pushtet
Pervec asaj qe rri ne shpi qe esht koh goxha e gjat , sle pasqyr rruges pa u par e rregulluar![]()
"Carpe Diem"
Uaaa po un e thash para teje mi , ket rradh ste vodha gje ,bile bile me vjedhe ti mua lol .
Masnej cfaj kam un qe me 10.000 antare femra ai cuni shkon e me piketon mua .
Taksirat te mi edhe njeher kur te kem ditelindjen e vertet .
Per oren ekzakte se kam matur ndonjeher , po ja do marr nje or kto dit e do ta shof .
Respekte , Respekte
Ps. Ket e kom vec per ty , jo me te tjere![]()
Hmmmm...ok ta kam vjedh,por ate gje e bej edhe une,paskemi nje mendje,do jesh e bukur edhe ti se kot nuk shifemi ne!lol....(i bejme qejfin vetes pak)Jo,jo se jemi me verte.
Une e ndjeva me thene te drejten piketimin se ste pashe te lista po thashe pale,ndonje kushuriri vet ose shok
Nuk e kam taksirat hiē dhe ishte kenaqesi dhe do ti shpoj doēkat e mia te bukura prape per ty..
Ps....ups dola nga tema,me vrane moderatoret!
Aman merre ate oren se duhet me e dit kohen patjeter,ka te beje shume,jepi rendesi pak
Respekte dhe respekte
"Carpe Diem"
E bukur me thon , se vet spara ja bej qefin vetes , lol.
Po te jesh e bukur esht mekat jo qef , po ti nxirre nje foto te te themi si je , po besoj do jesh, gjith ai shpenzim kohe duhet te arsyetohet .
Pastaj skemi pse ti bejm qefin vetes , jemi te bukura jemi .
Jo vallaj vec nje person qe kam ne forum e kam ne shpi , dhe ajo mi ben urimet ne tel jo neper forum , ja kur ta kem pas 3 muajsh merri dockat , tufen me lule ene ec prap ktu lol.
Sa per temen po them 1 ore se sbesoj te me marr me shum rregullimi , te pakten sma merr mendja , ora ne kete tem qenka dicka jetike lol
Respekte , respekte .
Krijoni Kontakt