Tia fut p... kot sikur nuk shkon
Eshte periudhe goxha e gjate per te menduar se ku mund te jem pas 10 vitesh.
Tia fut p... kot sikur nuk shkon
Eshte periudhe goxha e gjate per te menduar se ku mund te jem pas 10 vitesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 17-01-2008 mė 21:42
Besoj se ne FORUMIN SHQIPTAR do te jem dhe pas 10 vjetesh.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Nuk di si ta parashikoj , para 10 vitesh mendoja qė pas 10 vjetėsh unė do jem njeri i veēant , ja ku jam sot , kėshtu qė nuk po parashikoj asgjė.
mbase ketu ku jam o mbase ne shqiperi apo ne irlande...me siguri dua te mos jem vetem dhe shpresoj te realizoj endren time per te shkruar librin qe kam ne mendje
I bashkohem mendimit te nje parafolsi qe thote qe "ti ja fut p... kot"!!
Un sdi ku do jeme neser, lere pas 10 vjetesh, allah allah me ka njerz!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 17-01-2008 mė 13:52
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pas 10 vjetesh e shikoj veten time atje ku do me dergoj fati, si dihet fatit ndoshta nuk jam gjalle deri pas 10 vjetesh keshtu le tia lejm fatit dhe ti jetojme keto dite qe po i jetojme.
Sui generis
Beh, mendoj se do ta shoh veten ne pasqyre,ne ndonje foto apo video ne syte e ndonjeres, apo, ne ndonje pellg me uje te qete, ku tjeter !
Shihet vetja para murit !? Jo hė !
Mbas 10 vjetesh si kohe e gjate per te parashikuar se ku do jem, se nuk i dihet ne do jem gjalle neser apo jo, po meqe njeriu ecen me shpresa dhe endrra le te themi qe mendoj se do jem ketu ku jam, ne punen qe dua, me njerezit qe dua ... edhe pse me vjen icik tharte ta pranoj do jem 10 vjet me e plakur, po te pakten 10 vjet me afer vdekjes![]()
Krijoni Kontakt