Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar Maska e terili1
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Shif , tema esht toleranca fetare dhe jo kombetare. Mirpo pasi hyrem ta qesim ne fund.
    Bajramovski me siguri nuk esht shqiptar, sepse ne FYROM ka rreth 30 mije musliman, te cilet jan sllav ose ku di cka jan, gjuhen sllave e folin. Lloj i boshjakve. Asnjeri nuk hesht , edhe nese te duket se heshtim . Edhe Kosova 90 vite ishte nder Serbi , ne Drenic beheshte luft vriteshin njerz, ne Prishtin festojshin 8 marsin, vitin e ri, nxjerrshin keng dashurie disa.
    Pra nuk heshtim ne jo , me se paku ne heshtim, hesht Kosova dhe Shqiperia per ceshtjen ton, sepse ktu vriten njerz , arrestohen te tjer, Agim Ceku thot ato kan qen njerz te Serbis, dhe ju dergojn qeveris sllave urime per aksionet qe i ndermarrin. Se fundmi ishte aksioni ne Brodec.
    Mos harro se 30% jemi shqiptar , pervec se ne qytetin e Tetoves, Gostivarit dhe Dibres, ku shqiptart jan mbi 50% , ne tjert qytete jemi 20-30% . Ne ktu jemi duke ber luft per ekzistenc kombetare se te ishte qe mbrojm vetem religjionin me siguri sot dot ishim asimilu ne sllav por me perkatsi fetare islame. Sikur qe jan ato 30 mije te tjer.
    Leht esht sot te jesh shqiptar ne Prishtin, Tiran.
    Mos u merzitni per indentitetin ton ketu, ka disa te tjer edhe pse jan te lir , asimilohen. hmm
    hehe e bukur kjo o baptist , bajramovski , hehe po ai kengetari rexhepaxhic si po te duket . ata jane zot na rrujt nuk mund te besh dot debat me mjekeroshat albanez atyre i duket vetja te gjitheve sikur jane apostujt e muhamedit. dhe eshte e kote te debatosh me keta , se thjesht nuk kuptojne ato qe ne flasim .ata nuk pysin me per shqiptarine .....vetem per meken jetojne.

TE RROJE SHQIPERIA

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Ne vijim te "llogjikes" tende, mos e heqshin, bile shtofshin dhe nja dhjete te tjere.
    Luanesh nuk eshte e lehte per tya ta kuptosh te verteten

Luhet game e madhe ne kete dynja, qe ti nuk mund ta kuptosh

Allahu te udhezoft
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Rrnofte shqiptaria se sa per muslimanet e harapte ata thone rrofte sebia e madhe deri ne selanik. Tash ti ndoshta je musliman dhe te takon te mbrosh kombin tend, por mua si shqiptar as qe me rruhet.
    me sa kam verejtur kalimthi edhe postimet e tjera te tuat jane te kesaj fytyre apo pamje.

nuk di por duhet te jeni shume i merzitur qe ne kultur eshte ofendimi.
    megjithate, ditet pasojne njera tjetren ndoshta dhe ju do te dini te silleni me armikun tuaj.

do te them:

Zoti te dhente te kuptuarirt dhe te arsyetuarit

faleminderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    • Punimet pa leje që kanë filluar tek burimet e ujit, në fund të fshatit, aty ku në afërsi janë varrezat e vjetra (mbi 1.000 vjeçare) muslimane dhe ku janë pronat e besimtarëve musliman.
    Une i garantoj ketij gazetari qe para nje mije vjetesh nuk kishte kembe myslymani ne Podgorice.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Presidenti dekoron viktimat punonjes te SHISH vrare ne Vlore ne 1997
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 14-06-2013, 10:35
  2. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11
  5. Vlore ..dizet e di ..dizet e tre.
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 09:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •