Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Malli per njerzit une mendoj qe eshte gjithnje me i madh se malli per dheun apo per pallatet...

Une shpesh mendoj qe psh, na ne gurbet po, shum prej nesh psh skan pas mundesi te vejne ne varrim te njerzve te tyre me te afert, shum kan le edhe skemi mujt me i pa akoma, kto jane ato qe e mundojne gurbetqarin me shum se cdo gje.
    Ke plotesishte te drejte Homza...kam humbur te aferm dhe si kam qare dot...
    Kemi patur gezime ne dasma apo fejesa skemi mundur dot...

Une snjoh me as kushurinjte kur i shoh.....
    Eh kurbeti shkrete....

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ke plotesishte te drejte Homza...kam humbur te aferm dhe si kam qare dot...
    Kemi patur gezime ne dasma apo fejesa skemi mundur dot...

Une snjoh me as kushurinjte kur i shoh.....
    Eh kurbeti shkrete....

Respekte
    Ehh ktu jami dakord bashk ne, qe mos te mund te marrim pjese ne hidherime apo gezime te familjarve tan me te ngushte eshte dhimbja me e madhe ne kte bote....

Kur i thu nje Shqiptari qe jeton ne Shqiperi, po heqim shum ne gurbet ja nisin e qeshin, por skuptojne qe ne nuk mundemi te jemi pran njerzve tan ne momentet qe ndodhin vec nje her ne jete, kur vdesin apo kur lindin njerzit tan.

Jeta ne dhe te huaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Homze po c'te paska hipur kaq kjo merzitje more vlla keshtu .
    Te gjithe e ndiejme largesine ,po keshtu qenkemi te destinuar ne te rritemi dhe te jetojme large .Mebere te sjell ndermend jeten e atjeshme ,por eshte dhe e veshtire mos kujto se esht e lehte .ti e sheh vete kur shkon .
    Me mire do behet se me keq ska ku vete me o vllai im .

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Homze po c'te paska hipur kaq kjo merzitje more vlla keshtu .
    Te gjithe e ndiejme largesine ,po keshtu qenkemi te destinuar ne te rritemi dhe te jetojme large .Mebere te sjell ndermend jeten e atjeshme ,por eshte dhe e veshtire mos kujto se esht e lehte .ti e sheh vete kur shkon .
    Me mire do behet se me keq ska ku vete me o vllai im .
    Po mire mi ALnosa, po te thash qe une kam nipa e mesa qe si kom pa asiher fytyren pervecse ne foto, ca thu ti?

Njeriu po u merzit kot i prishet truni, ama merzia me vend kap cdo kend qe nuk eshte cung fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    RRi homze rri se dhe une tym jam sot ,po rri aman te keqen .
    Merzitemi koKen poshte jastekut qajme ca sikur do zgjidhim ndonje gje duke qare dhe na ze gjumi me dhimbje koke .
    C;te bejme tjeter .Pastaj njeriu merzitet per cdo gje ,prandaj do mbledhur pak mendja ,te mendosh se ka dhe me keq .Ka nena qe si din nam e nishan femijve te tyre ,si dine ne jane gjalle apo vdekur.
    KURBETI ESHTE I EGER HOMZE .

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Une i pershendes gjith ata gurbetqare qe fatkeqesisht nuk kan mujt me marr hallallin e nanave te tyre:

http://uk.youtube.com/watch?v=JOynXNF9PR4

Une per vete kom prinderit gjall, por ja u lypi me ma bo hallall tan kohen.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    RRi homze rri se dhe une tym jam sot ,po rri aman te keqen .
    Merzitemi koKen poshte jastekut qajme ca sikur do zgjidhim ndonje gje duke qare dhe na ze gjumi me dhimbje koke .
    C;te bejme tjeter .Pastaj njeriu merzitet per cdo gje ,prandaj do mbledhur pak mendja ,te mendosh se ka dhe me keq .Ka nena qe si din nam e nishan femijve te tyre ,si dine ne jane gjalle apo vdekur.
    KURBETI ESHTE I EGER HOMZE .

Ashtu eshte tamam e ki mare ti, por une kur dua te merzitem mendoj ato nana qe i kan fmit shnosh e jan me to ne cdo moment apo hap te jetes se tyre, ne gezime apo hidherime.

Une jam njeri qe merzise i boj ball me llogjike, ama kur vjen ke merzia per njerzit e rrethit tat te ngushte ska llogjike ne bote qe tma flej mendjen kshu sic thua ti...

Merzia kap njerzit qe e kuptojne problemin din se cfare eshte zgjidhja, por se kan ne dore ta ndreqin apo korrigjojne ate hall....kta jan njerzit qe merziten. dikush qe se vret mendjen fare per mua eshte njeri cung qe jeta e tyre nuk veln sa nje filter cigarje. une kshu e mendoj.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Une i pershendes gjith ata gurbetqare qe fatkeqesisht nuk kan mujt me marr hallallin e nanave te tyre

Une per vete kom prinderit gjall, por ja u lypi me ma bo hallall tan kohen.
    Faleminderit Homza....kenge e bukur,me bere te qaj!Mos u merzit,ky ishte denimi qe na u dha si popull,ne vuajme per mall e ata qe kemi atje vuajne dyfish....per mallin ndaj nesh dhe varferine..
    Jete te gjate i uroj prinderve te tu dhe prinderve dhe te afermeve te te gjithe shqiptareve qe jane larg atdheut.

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    mirmrama juj eshte e 4-ta here qe eshkruj kete shkrim e me fshihet.me keni prekur shuuuuuuuum me kete teme me keto fjale qe dalin nga zemrat tuaja.ah sa do doja ti mblidhja ne nje cante tia tregoja shoqeve te mija dhe shokeve qa dan me than kurbeti.ka 9 muaj qe jam kthyer nga uk.dhe askush sme beson nga fjalet qe i them.thone atje eshte bukur madje me thone eshte parajsa.cfare parajse.atje eshte njesoj si te fusesh ne dhe te gjalle.e te torturohesh duke u munduar te dalesh nga aty por smundesh.ske kush te qan hallin.veq lotet muret e shtepise flasin me ty e ti me ta.ke frige te dalesh rruges behesh njeri me fiksime je i vetem...askush ska qa te ban.kur je i semure kush te sheron plaget?kush te rrin prane?kush te perkedhel floket duket te thane flej moj nane rri e qete.kush ti fshin lotet.ku je moj nane shume kam thirrur askush sme pergjigjej..veq qaja.une e kam vuajtur shum kurbetin sapo eshte kthyer mami e babi im sepse erdhen per vizit pas dy javesh jam kthy edhe un pas tyre me british qe me mberrit ma shpejt me i pa njerzit e mi.me pa njeriun e jetes time qe e lka e lash duke me pritur me lot ne sy.dhe erdha si tregova askujt mberrita ne toke e gjithe trupi mu rrenqesh nga gezimi qaja kur shihja token shqiptare veq shihja sme besohej.lotet me rridhnin sepse ishin bere pjese e imja.me pas takova njerzit e mi.kur rashe me fjet i thash nenes me jep pak uje tlutem kur piva ujin mu duk me sheqer skisha te ngime me te cdo gje ishte fantastike.shtepia me dukej shume bukur.dhe kur u shtriva i thash naten e mire .dhe qova koken nga jasteku e i thash a e din moj nane se tash un e ndi vedin ne shpi teme taman.me pa mami me lot ne sy ndersa gjyshja tha duke qare ah moj bija ime flej e qete se ne shpi tane je tani.sdi ctju them.por nje gje kam per ju shqiptare mos hargjoni lek neper klube tesha te shtrenjta etj.vetem ruani lekun dhe kthehuni ne shqiperi ajo ka nevoje shume per ne,hapni dicka ketu provojeni se asgje ska rendesi do vdisni me zemer te plasur.po ju them se shqiperia cdo dite e po rregullohet me shum rruget e cdo gje jane rikonstruktuar.cdo eshte e bukur kthehuni mos e qoni jeten dem.duke plasur ne shpirt.un me fitu miljona se la shqiperine.edhe atehere kur e lashe e lash prej halleve qe kisha por jo qe do gjeja nje jete me te mire.atje kisha nje shkolle per art.ku do kisha nje te ardhme fantastike etj.braktisa cdo gje morra vendimin dhe u ktheva pergjithmon per te mos u kthyer me kurre..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga `JM` : 15-01-2008 mė 16:13

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga `JM` Lexo Postimin
    mirmrama juj eshte e 4-ta here qe eshkruj kete shkrim e me fshihet.me keni prekur shuuuuuuuum me kete teme me keto fjale qe dalin nga zemrat tuaja.ah sa do doja ti mblidhja ne nje cante tia tregoja shoqeve te mija dhe shokeve qa dan me than kurbeti.ka 9 muaj qe jam kthyer nga uk.dhe askush sme beson nga fjalet qe i them.thone atje eshte bukur madje me thone eshte parajsa.cfare parajse.atje eshte njesoj si te fusesh ne dhe te gjalle.e te torturohesh duke u munduar te dalesh nga aty por smundesh.ske kush te qan hallin.veq lotet muret e shtepise flasin me ty e ti me ta.ke frige te dalesh rruges behesh njeri me fiksime je i vetem...askush ska qa te ban.kur je i semure kush te sheron plaget?kush te rrin prane?kush te perkedhel floket duket te thane flej moj nane rri e qete.kush ti fshin lotet.ku je moj nane shume kam thirrur askush sme pergjigjej..veq qaja.une e kam vuajtur shum kurbetin sapo eshte kthyer mami e babi im sepse erdhen per vizit pas dy javesh jam kthy edhe un pas tyre me british qe me mberrit ma shpejt me i pa njerzit e mi.me pa njeriun e jetes time qe e lka e lash duke me pritur me lot ne sy.dhe erdha si tregova askujt mberrita ne toke e gjithe trupi mu rrenqesh nga gezimi qaja kur shihja token shqiptare veq shihja sme besohej.lotet me rridhnin sepse ishin bere pjese e imja.me pas takova njerzit e mi.kur rashe me fjet i thash nenes me jep pak uje tlutem kur piva ujin mu duk me sheqer skisha te ngime me te cdo gje ishte fantastike.shtepia me dukej shume bukur.dhe kur u shtriva i thash naten e mire .dhe qova koken nga jasteku e i thash a e din moj nane se tash un e ndi vedin ne shpi teme taman.me pa mami me lot ne sy ndersa gjyshja tha duke qare ah moj bija ime flej e qete se ne shpi tane je tani.sdi ctju them.por nje gje kam per ju shqiptare mos hargjoni lek neper klube tesha te shtrenjta etj.vetem ruani lekun dhe kthehuni ne shqiperi ajo ka nevoje shume per ne,hapni dicka ketu provojeni se asgje ska rendesi do vdisni me zemer te plasur.po ju them se shqiperia cdo dite e po rregullohet me shum rruget e cdo gje jane rikonstruktuar.cdo eshte e bukur kthehuni mos e qoni jeten dem.duke plasur ne shpirt.un me fitu miljona se la shqiperine.edhe atehere kur e lashe e lash prej halleve qe kisha por jo qe do gjeja nje jete me te mire.atje kisha nje shkolle per art.ku do kisha nje te ardhme fantastike etj.braktisa cdo gje morra vendimin dhe u ktheva pergjithmon per te mos u kthyer me kurre..

....................................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •