Close

Rezultati i Sondazhit: Te hiqet Mozaiku?

Votues
148. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

51 34.46%
  • Jo

97 65.54%
Faqja 40 prej 48 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 475
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Dhe ishte ne nje televizion, dhe publiku kishte nje telekomande ne dore, qe mund te vendoste nqs deshte ta shihte apo jo. Ku e ka mozaiku telekomanden?

Dhe eshte ligj, eshte e drejte themelore, qe nje njeriu nuk mund t'i forcohen bindjet e dikujt tjeter.

Qe te lejosh mozaikun te qendroje ne nje vend publik qe i perket cdokujt, do te thote qe bindjet e dikujt t'i imponohen dikujt tjeter, edhe pse te dy paguajne taksa si qytetare te atij vendi.

Ku eshte telekomanda?
    Se vazhdon perserit 100 here "eshte e drejte themelore" nuk e ben ligj. Vazhdon te bazohesh te nje ligj qe ke shpikur vete.

Po te ishte e drejte themelore cdo gjykate te jep te drejte. Po s'te dhane te drejte ato shqiptare, shko te ato te te drejtave te njeriut.

Po ja qe nuk ekziston si ligj. Ti thua eshte imponim bindjesh, une them jo. Si zgjidhet ky muhabet? Ka gjykata.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Demokracia bazohet ne ligje.

Po te imponojn bindje, ke gjykate, shko ankohu.

Kjo eshte demokracia, mund te kerkosh te drejtat e tua ne cdo kohe. Demokracia bazohet ne ligje, ato qe ekzistojne ama jo ato qe shpikin njerezit.
    Lexoje mire kushtetuten dhe shiko pjesen e cila flet per lirite e njeriut, dhe gjithashtu nese dikujt mund t'i imponohen mendime apo bindje me te cilat nuk eshte dakort.

Dhe aq me teper, qe te shperdorohen taksat e po atij personi, per te kryer kete akt barbar.
    As qe du me dit!

rregulli eshte qe askush nuk mund t'i imponoje bindjet e veta dikujt tjeter
    Duhet te vertetsoh njehere qe eshte imponim bindjesh. Pastaj nese provon kete te paren atere, kalojme te rregulli se cfare thote.

Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Lexoje mire kushtetuten dhe shiko pjesen e cila flet per lirite e njeriut, dhe gjithashtu nese dikujt mund t'i imponohen mendime apo bindje me te cilat nuk eshte dakort.

Dhe aq me teper, qe te shperdorohen taksat e po atij personi, per te kryer kete akt barbar.
    sa tu pergjigja me lart per kete. "imponim bindjesh" mund ta quash ti, po se ben te vertete.

Prandaj sic te thashe nese me verte beson se ke te drejte sipas ligjit, leri llafet dhe ankohu ne gjykate, dhe merr te drejten tende. pastaj s'kam cte them as une e asnjeri tjeter.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Por edhe sikur te ishte 1 me 99...rregulli eshte qe askush nuk mund t'i imponoje bindjet e veta dikujt tjeter, qofshin keto kulturore/artistike/shoqerore/politike/etj/etj.....
    Sigurisht, bindje nuk mund te imponohen ne nje bote demokratike. Per shembull, nese neser fiton serish Berisha, dhe une kam votuar kunder tij, atehere dua apo s'dua une, Berisha do te qeverise, pavaresisht bindjes sime. E njejta gje edhe per mozaikun, do apo s'do ti, ai mozaik eshte i destinuar te qendroje, sipas statistikave (jo te ketij forumi, sigurisht, por nese behet nje sondazh...).

Dhe me cudit ndryshimi qe ndonji sot.

Nga "e drejta themelore per te zgjedhur informacionin qe do te shohesh" eshte ndrruar muhabeti ne "imponim bindjesh". Nuk te doli gje me ate te paren ?

Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Sigurisht, bindje nuk mund te imponohen ne nje bote demokratike. Per shembull, nese neser fiton serish Berisha, dhe une kam votuar kunder tij, atehere dua apo s'dua une, Berisha do te qeverise, pavaresisht bindjes sime. E njejta gje edhe per mozaikun, do apo s'do ti, ai mozaik eshte i destinuar te qendroje, sipas statistikave (jo te ketij forumi, sigurisht, por nese behet nje sondazh...).
    O Borix, sipas Sa Kot, ne demokraci nuk vendos shumica, se quhet diktature.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot;1817620.rregulli eshte qe askush nuk mund t'i imponoje bindjet e veta dikujt tjeter, qofshin keto kulturore/artistike/shoqerore/politike/etj/etj.....
    [/QUOTE
    Prandaj, nqs mozaiku qendron aty ku eshte shperfill dhe detyron nje pjese te publikut qe te duroje nje veper te cilen ata nuk duan ta shohin ne nje vend qe u perket edhe atyre.
    tani po me pelqen shprehja jote!!
    rregulli eshte qe askush nuk mund t'i imponoje bindjet e veta dikujt tjeter, qofshin keto kulturore/artistike/shoqerore/politike/etj/etj.....
    pikerisht dhe ne per kete po ngulmojme qe askush dhe askujt nuk duhet te i mponohemi,prandaj per ceshte te tilla vendos arsyeja e shumices!!

edhe ketu po me pelqen kjo shprehja jote
    Prandaj, nqs mozaiku qendron aty ku eshte shperfill dhe detyron nje pjese te publikut qe te duroje nje veper te cilen ata nuk duan ta shohin ne nje vend qe u perket edhe atyre
    mir por tani me lind e drejta te te bej nje pyetje ty tani!!
    po me ate pjesen me te malle te cilet e duan dhe insistojne si shumice qe mozaiku te qendroj aty ku eshte CFAR DO BEHET ME KET PJESE TE PUBLIKUT????

megjithate une mendoj se publiku nuk eshte i interesuar fare per gjera te tilla pasi kan probleme te tjera si punsim uje drita rend etj etj!!
    por keto jan tjesht prralla te gazetarve dhe disa personave qe duan mjegull per te zhvatur ndonje gje!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 01-02-2008 mė 10:46

Nese Sala vendos ta prishi, atere nuk kemi ci themi. Ate votoi shumica keshtu qe ben cfare te doje se vepron ne emer te shumices, teorikisht. Megjithese ne kete pike dhe ata qe e kane votuar mund te kene tjeter mendim.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    O Borix, sipas Sa Kot, ne demokraci nuk vendos shumica, se quhet diktature.
    Lere ate, se shkruan per humor. Keta te tjeret, qe kujtojne se japin argumenta (dhe ata e dine mire se kush jane!), keta jane per te uleritur...

Faqja 40 prej 48 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  3. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •