Close

Rezultati i Sondazhit: Te hiqet Mozaiku?

Votues
148. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

51 34.46%
  • Jo

97 65.54%
Faqja 27 prej 48 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 475
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    ajo veper kriminale kunder ketij populli te cfilitur nga dhuna e ckombtarizimit per te krijuar nje
    popull refugjat pa identitet kombetar - duhet te hiqet me cdo kusht, ne me nyre qe ti dhe ciftat tu te kene atdhe ku te kthehen dhe te kene dikend qe mendon per ta ne te ardhmen. Ajo figure eshte plehu i historise dhe plehu dihet ku e ka vendin.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    kurse ketu ke nderruar qendrim pas ca oresh ne postimin e dyte!!
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    ajo veper kriminale kunder ketij populli te cfilitur nga dhuna e ckombtarizimit per te krijuar nje
    popull refugjat pa identitet kombetar - duhet te hiqet me cdo kusht, ne me nyre qe ti dhe ciftat tu te kene atdhe ku te kthehen dhe te kene dikend qe mendon per ta ne te ardhmen. Ajo figure eshte plehu i historise dhe plehu dihet ku e ka vendin.
    sinqerisht me ven keq per pozicionin tend jo realist!!
    mjafton te lexosh mendimin tend te pare qe ti ke shprehur ne lidhje me mozaikun ku je shprehur ne menyren me ekstreme per mbrojtjen e tij si monument kulture!!
    ndersa pak ore me vone per habi ti nderron qendrim duke u shprehur per shkaterrimin e tija!!pikerisht ky eshte dhe qendrimi jot kondradiktor me vetevehten i shprehur ne lillje me ket teme!
    ky eshte citimi jot i pare
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    A mjafton te pergjigjemi me nje "Jo" te madhe. Ky mozaik perpos qe ka vlera artistike ka edhe nje vlere akoma me te larte: ate historike.

A do te thote kjo se duhet rrenuar edhe godina e muzeut?!!.
    mbase qendrimet apo mendimet tuja mund te i pordhosesh sa her te duash si pas rastit apo si pas ererave qe fryjne,por nuk e shikoj as pak me vend qe ti ben postime ofenduese ne lillje me kete teme,aq me teper qe ti nuk merr guximin qe te i drejtohesh njerit apo tjetrit ketu ne forum por thjesht leshon fyerje duke quajtur cifut apo plehera te gjithe ata qe mendojne ndryshe nga ty!!!
    edhe une apo antaret e tjer te ketij forumi te cilet jane kundra shkaterrimit te monumenteve te kultures te cilet edhe ketu ne ket sondazh jane mbi 75% kan aqe aftesi sa te replikojne ne te njejten gjuhe si ty madje dhe me ashper,por nuk besoj se do ishte normale apo njerzore nje veprim i tille!!

isha i detyruar te beja kete nderhyrje karshi teje pasi postimi jot erdhi direkt pasi une kisha dhen nje mendim rreth kesaj teme!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 26-01-2008 mė 20:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Behar po ta shohesh me vemendje citimin e atij djalit
    ''cit''
    A mjafton te pergjigjemi me nje ''Jo'' te madhe

Thjesht a i dallon thonjezat ,une rastesisht e lexova ne kete moment se dhe vete nuk jam e perkryer ne gjuhe por thonjezat kane kuptim tjeter .
    Plus dhe ne fund ka thene qe duhet hequr me gjithe godine ..
    Me falni qe ju hyra ne mese ,por vetem sa per ta spjeguar ,besoj se nuk merzitesh ,se e lexova dhe une 2 here me thene te drejten
    (Thjesht nuk duroj dot gjera te tilla Behar asgje me shume)

Per mua si te doj te behet dhe si te jete me mire te hiqet or no une njesoj e kam une shohe perdite ''Gradaciela"ketej .............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-01-2008 mė 20:43

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Behar po ta shohesh me vemendje citimin e atij djalit
    ''cit''
    A mjafton te pergjigjemi me nje ''Jo'' te madhe

Thjesht a i dallon thonjezat ,une rastesisht e lexova ne kete moment se dhe vete nuk jam e perkryer ne gjuhe por thonjezat kane kuptim tjeter .
    Plus dhe ne fund ka thene qe duhet hequr me gjithe godine ..
    Me falni qe ju hyra ne mese ,por vetem sa per ta spjeguar ,besoj se nuk merzitesh ,se e lexova dhe une 2 here me thene te drejten

Per mua si te doj te behet dhe si te jete me mire te hiqet or no une njesoj e kam une shohe perdite ''Gradaciela"ketej .............
    jo nuk ka perse te me vij keqe ne lillje me ate qe ti me jep sqarime perkundrazi te falenderoj!!
    por edhe pas ketij sqarimi nuk mund te i heq as nje pik apo presje asaj qe une kam shpreh ne lillje me baptist!!
    menyra se si ai shprehet dhe gjuha te cilen ai perdor nuk me duken aspak normale,aq me teper qe kishte postuar direkt pas nje postimit tim!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Me fal Behar (se spara them me fal ndoshta dhe kur kam gabim )Une fola rreth shkrimit qe ai ka shkruar dhe qe ke cituar ti, jo per kete anetar te forumit .(pra te sqarova me aq sa dita dhe mbrojtja mohimin JO ne thonjeza ....dhe jo antarin me kete nick .

Me fal perseri Behar se u bera pishman qe u futa ketu ,kush mundet le te fshij keto qe kam shruar me siper edhe kete po ashtu ..
    GJithe te mirat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Si perfundim ti Alnosa, je per heqjen apo per lenien e ketij mozaiku.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    E kam thene une pergjigjen time xfiles ,si te duket me bukur Tirana ashtu u befte .Une nuk e vizitoj shpesh TIranen ,ndoshta tani dhe shume me rralle
    Pse mos ta quajme si nje gje te vjeter dhe te rikonstruktohet ashtu sic eshte rizbukuruar 15 kateshi apo lokalet e bukur tek piaca pa zene ketu bllokun ?!
    Po xhamija ?!Ajo nuk e ka vEndin aty ....
    Nuk di gje me shume .
    Pastaj o xfiles komunistet te vrasin po jua hoqe mozaikun dhe une ketu futem megjithse kam mendim ndryshe nga komunistet e atehershem
    Po le te hiqet po na solli ndonje gje te mireapo te sillet ndonje gje me e kendeshme , te zhduket fare per mua me nam e nishan aq me ben .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-01-2008 mė 22:39

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    E kam thene une pergjigjen time xfiles ,si te duket me bukur Tirana ashtu u befte .Une nuk e vizitoj shpesh TIranen ,ndoshta tani dhe shume me rralle
    Pse mos ta quajme si nje gje te vjeter dhe te rikonstruktohet ashtu sic eshte rizbukuruar 15 kateshi apo lokalet e bukur tek piaca pa zene ketu bllokun ?!
    Po xhamija ?!Ajo nuk e ka vEndin aty ....
    Nuk di gje me shume .
    Pastaj o xfiles komunistet te vrasin po jua hoqe mozaikun dhe une ketu futem megjithse kam mendim ndryshe nga komunistet e atehershem
    Po le te hiqet po na solli ndonje gje te mireapo te sillet ndonje gje me e kendeshme , te zhduket fare per mua me nam e nishan aq me ben .....

Ktu ke fol mire, Alnosa....te hiqet ama jo te lihet si gropa e Ajdin Sejdise, por te vihet dicka qe tregon vlera arti dhe kulurorohistorike.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin

Sė pari (qė mjafton dhe pėr nja 40 numra rendor tė mėpasėm) mozaiku pėrmban nė 70% tė tij historinė mė tė ndyrė dhe tė degraduar 50-vjeēare tė pjesės sė kombit shqiptar qė banon nė Shqipėri, kurse pjesa e mbetur e mozaikut (ata aq pak, qė la partia juaj) pėrfaqson historinė mijėvjeēare TĖ TĖ GJITHĖ KOMBIT SHQIPTAR.

pra, njė llogjikė e ftohtė, historike, artistike, reale, kombtare atė mozaik, nė atė formė nė tė cilėn ėshtė konceptuar, do ta hidhte nė acid sulfurik.

ose, (mendim humanitar), tė shiten tė gjithė guriēkat (ke tipa si puna juaj) me ēmim simbolik, dhe meqėnėse janė shumė gurė diēka do tė mblidhej pėr tė bėrė ndonjė bamirėsi pėr jetimėt e gjorė.
    Gjykimin lerua historianeve ta bejne. Denimin lerua gjykatesve ta bejne... e keshtu me rradhe....
    Ti, Saliu, Shabani, Edi, Enveri, Ramizi nuk mund te mohoni 50 vjet diktature komuniste e shprehur me te gjithe format e saj ne ideologji, art, krime etj.
    Ty te vjen keq pse shqiptaret u bene komunista, spiuna, hajduta etj si keto... Mos te te vij keq ky ishte realiteti.
    Ty te vjen keq pse u pushtuam 500 vjet nga turqit dhe u beme pjese e kultures orinetale dhe islame? Po ky eshte realiteti mor byrrazer.
    E pra lexoje me vemendje postimin tim te gjithin dhe aty do te gjesh pergjigje qe ti dhe shoket e tu gjakpires qe nga monizmi e deri tani duhet ti kishit mesuar...
    Pse jeni te interesuar te fshini historine?????????
    Por me ty me kujtoihet nje shprehje latine:
    Assinum est Assinum prandaj nuk ia vlen te merresh me Haxhi Qamile dhe fanatike katolike si puna jote
    FLANGO MA NON FLECTO

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    kete radhe po citoj homzen,

te hiqet ama jo te lihet si gropa e Ajdin Sejdise, por te vihet dicka qe tregon vlera arti dhe kulurorohistorike.
    Te hiqet apo te mos hiqet guri, permendorja, mozaiku; 28 apo 29; piramidat financiare apo rrebelimi greko-komunist; te prishet apo te mos prishet mbikalimi; te mbushet apo te mos mbushet gropa; central ose mulli me ere apo pa ere, atomik apo sumllastik; 1 euro apo miliona euro; ...

po arkitekti i ketyre arritjeve e atyre fitorjeve, komunisti ende ne pushtet, tani ne rolin e kryeministrit?

kjo e shton konfuzionin, jo pa qellim qe arkitektet sali e fatos ja kane vene damken Shqiperise ...

Faqja 27 prej 48 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  3. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •