Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 98
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga ooooo Lexo Postimin
    qenkam lepurush-ketrushe

-lupe- ka ndonje falkua verdalle-lulja-
    N'pac nevoje per ndonje Qen, me bej ze. Por Qen bir Qeni ama, jo keshtu qen per t'u tallur.

Lepurushja del te kerkoje Qenin :

- Per ku je nisur keshtu moj e Qenit ?
    - Uuuuu uraaaata... Po ja mo, te kerkoj Qenin, ka dy dite qe s'me ka shkelur ne kasolle
    - Mos u merzit, Qen eshte ai, vjen pas eres.
    - Mire e ke ti urate, po une jam lepurushe dhe jam e bardhe si bora, s'kam ere...
    - O lepurushka e lales ti, po per ere lepurushe e kam fjalen une...
    - Ahaaaaaaa sa pizeveng njeri qe je dhe ti urate...
    - He he he !
    - Mire urate, ika tani se ti e ke me nge, nje llaf lepurushes e nje llaf hardhuces, s'kam nge une, dua qenin tim... mmmmmm kur e kujtoj parmbreme... mmmmmm sa mire qe ishte.... mmmmmmm sa te mire keta qenerit ! Urate, ska si qeni ! Merr dhe ti nje...
    - Po dua moj dua, dua dhe une, po s'vijne qente pas meje, tekanjoze te medhenj...
    - Eh mire pra, bej ē'te duash, gjej ndonje luledele e bej dashuri me te. Qenin tim s'ta jap, e kam per vete, e kam rritur me keto duar qe iu befsha kurban iu befsha !

Lepurushka merr udhen dhe e sheh Qenin nga larg, kokulur, i merzitur :

- Ec ketu ti more edepsez, nga me gjezdis ashtu ?!
    - Lere grua lere, se me genjyen ca lepurushka e me bene kaqol...
    - Si, si ?
    - Po ja, me thane eja vemi ne plazh dhe te te tregojme sa te bute e kemi gezofin, e pastaj kur vajtem atje, me thane qe kishin harruar rrobat e plazhit dhe s'behej gje, s'mund t'ua shihja...
    - Mhm... a ē'je ti nje pis qen, e kam thene gjithmone, qenin ose mbaje ne lak, ose prit kur te te kthehet ne shtepi me nje qerre lepurushkash. Ec tani shpejt ne shtepi se kemi humbur dy dite, e une e kam tmerr t'i kaloj ditet pa ashtu...
    - Mos ! Ke ndenjur dhe pa buke ?
    - Degjo se po me ben shume numra, paska nje mullar ketu afer, pa eja njeēike te ta them nje fjale te veshi...

Vajten tek mullari, biseduan nja dy ore mbi molekulat e tetracitronukleikut dhe pastaj u kthyen te gezuar ne shtepi.

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga zzzz... Lexo Postimin
    N'pac nevoje per ndonje Qen, me bej ze. Por Qen bir Qeni ama, jo keshtu qen per t'u tallur.

Lepurushja del te kerkoje Qenin :

- Uuuuu uraaaata... Po ja mo, te kerkoj Qenin, ka dy dite qe s'me ka shkelur ne kasolle
    - Mos u merzit, Qen eshte ai, vjen pas eres.
    - Mire e ke ti urate, po une jam lepurushe dhe jam e bardhe si bora, s'kam ere...
    - O lepurushka e lales ti, po per ere lepurushe e kam fjalen une...
    - Ahaaaaaaa sa pizeveng njeri qe je dhe ti urate...
    - He he he !
    - Mire urate, ika tani se ti e ke me nge, nje llaf lepurushes e nje llaf hardhuces, s'kam nge une, dua qenin tim... mmmmmm kur e kujtoj parmbreme... mmmmmm sa mire qe ishte.... mmmmmmm sa te mire keta qenerit ! Urate, ska si qeni ! Merr dhe ti nje...
    - Po dua moj dua, dua dhe une, po s'vijne qente pas meje, tekanjoze te medhenj...
    - Eh mire pra, bej ē'te duash, gjej ndonje luledele e bej dashuri me te. Qenin tim s'ta jap, e kam per vete, e kam rritur me keto duar qe iu befsha kurban iu befsha !

Lepurushka merr udhen dhe e sheh Qenin nga larg, kokulur, i merzitur :

- Ec ketu ti more edepsez, nga me gjezdis ashtu ?!
    - Lere grua lere, se me genjyen ca lepurushka e me bene kaqol...
    - Si, si ?
    - Po ja, me thane eja vemi ne plazh dhe te te tregojme sa te bute e kemi gezofin, e pastaj kur vajtem atje, me thane qe kishin harruar rrobat e plazhit dhe s'behej gje, s'mund t'ua shihja...
    - Mhm... a ē'je ti nje pis qen, e kam thene gjithmone, qenin ose mbaje ne lak, ose prit kur te te kthehet ne shtepi me nje qerre lepurushkash. Ec tani shpejt ne shtepi se kemi humbur dy dite, e une e kam tmerr t'i kaloj ditet pa ashtu...
    - Mos ! Ke ndenjur dhe pa buke ?
    - Degjo se po me ben shume numra, paska nje mullar ketu afer, pa eja njeēike te ta them nje fjale te veshi...

Vajten tek mullari, biseduan nja dy ore mbi molekulat e tetracitronukleikut dhe pastaj u kthyen te gezuar ne shtepi.

Hahahhahhahahahahahhahahahaha

sa ju pjell mendja mer

hahaahhha. per te te vertetuar qe jam lexuese e vemendshme e fjale pak- si nga ksolla u nis lepurushka, si u shnderua ne shtepi

p.s a po te jete per qen du nga ata besniket une, qen kufiri, jo qen qe bredh plazheve hahahahhaha

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga baby_bł Lexo Postimin
    Tek dreri

Hec aty paska plas flirty

/me kerkon verdall nje gjarper qe mos jete Apoyllon

Majmuni eshte Perla ,ida1 e elsaa shkoj mire me keto

Po breshka ky Madaberi ! hihihihhihiih
    Pse mi nuk te pelqej una si breshke ty? Pastaj dhe po nuk te pelqeva ty nuk ka gjo, e kena nda mendjen me Milanisten, na perputhen shume fare interesat
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ketu isha majmun dhe mbi 90 % e kishte qelluar
    pershendetje per gjith majmunat

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Jaguar
    me te gjitha karakteristikat e tija..
    ky jam un...
    nuk i besoj parashikimit te fatit, por ky pershkrim personaliteti me pershtatet mjaft mir..
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Pse mi nuk te pelqej una si breshke ty? Pastaj dhe po nuk te pelqeva ty nuk ka gjo, e kena nda mendjen me Milanisten, na perputhen shume fare interesat
    /me bahet gati te mbroje breshken e vet MaDaBeR se mos ma merr njeri
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Me sa duket ta kane rrembyer

Keshillohu njeher me Majat per te gjet fajtorin/ren

Po me "/ren" do jete me sezben . se keto breshkat jane te rrezikshme hihihihiihih

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    /me Is besnik, nuk e tradhto Palloin (femer) me asigjo tjeter ne bote, ku kam per te gjet gjo me te bukur mo ne bot.

Le kur me fryhet dhe hapen bishtin, ihaaaaa. Tashi hajde ruaje nga adhuruesit e shumte. Pupupupup.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Rebelja Maska e Cirla
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Jasht atdheut
    Postime
    56
    Fajkoi (8 shkurt - 8 mars)

Tradita
    Falkoi konsiderohej I shenjte nga prifterinjte Maja. Te kishe ne familje nje objekt Falkua ishte shenje mbaresie per te gjithe. Sipas mitologjise eshte misherimi I fundit ne ciklin e rimisherimit: ne jeten e mepasshme kalohet ne nje cikel me nje evolucion me te madh.

Karakteri
    Te lindurit nen shenjen e Falkuas jane persona te forte dhe ambicioze, me dhuntine e sensit te detyres dhe shume te pergjegjshem. Kane tiparet e nje komandanti dhe kujdesen per ata qe I rrethojne. Kane nje mendje te shkathet dhe te shkelqyer dhe dine te kuptojne me lehtesi, te ndihmuar edhe nga nje kujtese fotografike. Domethene ja dalin shume mire ne studime. Edhe pse kane nje ndenje detyre shume te forte, urrejne te marrin urdhera dhe kerkojne ne maksimum te jene te pavarur, qe shpesh mund te shfaqet edhe ne rebelim.

Femra
    Femra falkua nuk ka nje karakter te lehte dhe eshte shume kerkuese: personat qe jane rreth saj duhet te kene gjithmone dicka te vecante. Per te terhequr vemendjen e saj duhet te jesh intelektual, te stimuluar dhe gjithmone te gatshem per te kenaqur kuriozitetet e saj. Dashuron gjithcka qe eshte e bukur, e rafinuar dhe e kushtueshme.

Mashkulli
    Per te pranuar nje ndryshim thellesor te jetes, mashkulli Falkua duhet te jete I bindur qe ja vlen vertet ky ndryshim. Duke qene se ndryshon vazhdimisht opinion, eshte e veshtire te dish se cfare do dhe per ta bere per vete duhet te jesh ne gjendje ta habitesh vazhdimisht. Preferon femrat e bukura dhe inteligjente, te zonjat te shprehin shume me pak fjale.

Puna
    Ambicia dhe ndjenja drejtuese, bejne qe Falkoi kerkon aktivitete qe I lejojne te dominoje mbi te tjeret. Edhe ne brendesi te puneve normale kerkon gjithmone te vendoset ne pozicione autoritare. Aktivitetet me te pershtatcme per karakterin e tij jane Gjykates ose Politikan. Mund ti dedikohet edhe karrieres sportive ose spektaklit.

Afersi
    Falkoi shkon mire me Kukuvajken dhe me Ketrin. Maksimumi I afersise eshte me Gjarprin.

Pike e Dobet
    Teperimi I kenaqesive trupore te tyre mund te frenoje forcen e tyre.
    Lulet ose bima
    Orkidea vjollce
    Guri
    Ametista
    Zogu Mbrojtes
    Falkoi i madh i bardhe
    Elementi qiellor aleat
    Merkuri
    Ngjyra
    Vjollce
    Numeri I tij me fat
    8

Dakord

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mistere
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 18-06-2012, 10:28
  2. horoskopi i luleve
    Nga bombona nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 12-10-2009, 13:48
  3. Horoskopi Dhe Astrologjia
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-02-2007, 13:39
  4. Cfarė shėnje horoskopi jeni?
    Nga LeNNoN nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 14:09
  5. Ky jam unė
    Nga ZEUS_1 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-07-2002, 23:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •