Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

TA (Teacher Assistant)

Eshte ndonje nga studentet, asistent i mesuesit (keshtu perkthehet, apo jo?) :P.
    Nese po, thuani pervojat tuaja, a eshte shume pune (nese ke klasa dhe pune tjeter?). Me zgjodhen te behem TA per kimi organike, dhe do shkoj te henave dhe te premteve, sadoqe do kem tre klasa dhe nje pune tjeter, plus duhet te kesh kohe te lexosh gjithe ato lab reports and correct them...si e keni perballuar ju?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ndihmes mesuesi?
    Ne kohen time ishin hamallet e klases qe e benin se ne te tjeret gjenim perhere nga ndonje arsye per te mos qene NM.Kjo pa ofeze por keshtu ishte tek ne
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 26-12-2007 mė 16:01
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une kam qene per Matematike dhe ishte pak e dhimbshme por me ndihmoi mjaft per te kuptuar dobesite e mia. Une kisha nje Diskutim ne jave per te mbajtur dhe te korigjioja nje pjese te provimeve. Fatemiresisht nuk isha i detyruar te shkoj ne oret e mesimit nqs nuk doja. Per mua ishte kenaqesi dhe studentet me vleresuan mjaft mire.
    Te uroj suksese,
    Ed

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ndihmes mesuesi?
    Ne kohen time ishin hamallet e klases qe e benin se ne te tjeret gjenim perhere nga ndonje arsye per te mos qene NM.Kjo pa ofeze por keshtu ishte tek ne

ndihmes mesuesi tingellon me bukur
    cfare domethene hamallet ? (na fal per njorancen :-) )
    Te behesh NM, duhet te kesh nota te mira, plus besoj se duket mire nese aplikon per shkolle mjeksie

flm EdiR, suksese gjitheashtu!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une per gjitha shkencat egzakte e kisha mbi 9.4 mesataren. Pra i binte qe une te behesha NM per cdo lende shkencash egzakte. Puna ishte qe une as qe doja te degjoja per diēka te tille. Ne grup kishim ca strebers qe kishin mesataren shume me te ulet se une dhe ngrenin gishtin perhere dhe auto-propozoheshin qe ti hynin ne qejf prof. Nganjehere i propozonim dhe ne(ne=grupi i +9 :P ) per te ja hequr vetes :P
    Mgjth kjo gje egzistonte vetem ne vit te pare. Pastaj jo me. Se di si eshte ne sistemin tuaj arsimor.

Hamallet jane ato qe bejne punen e te tjereve :P

Mgjth ti nese e ke me qejf suksese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 26-12-2007 mė 16:38
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Dhe aq ne qejf se kam, se duhet te flas para gjithe studentve dhe behem nervoze :P (me del aksenti me i trash sec e kam lol)
    Por, keta ndihmes mesuesi lozin nje rol shume te rendesishme ne notat e tua, pasi ketu ne amerike nese merr nje lend si pshm kimi organike, 25 apo 30% varet nga notat qe merr ti ne lab report, dhe gjithecka varet nga NM'ja nese eshte e lehte apo e rende. Kam pasur NM qe kan qen mesatare (jo shume te rend kur korrigjonin lab report) por gjitheashtu kam pasur nje NM ne fizik qe te hiqte 5 pike ngaqe kishe daten gabim, apo per titullin.

Sa u rregjistrova ne fakt, per cudi paguhem .25 cent me pak se kjo puna qe kam tani (tani qe po shkruaj ketu ne forum lol). NJe gje e mire eshte se nganjehere laboratoret sjan aq te gjata por une prap do ve orarin qe kam punuar 10 ore, kur ne fakt mund te kem punuar maksimum 4 ore
    Plus kam pasur gjithemone kenaqsi te korrigjoj dhe ti jap nota student te tjere :P, dhe meqe do diplomohem kete vit, why not :-)
    Flm Blue sky

Marsela thank you yllo ^_^

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Une isha per Spanjisht...me urrenin te gjithe sepse korrigjimet i beja shume te dukshme. Nje vize normale korrigjimi qe mund te mjaftonte me gjysem centimetri, une e shenoja gati 3-4cm.

Ne fund ngjante faqja me shume si masaker sesa detyra shtepie.
    As qe du me dit!

Mua me erdhi nje oferte per TA ne math, para ca kohesh, po nuk pranova pasi nuk e perballoja dot ne ate moment, boll e kisha trurin te ngarkuar me gjerat e mia, nuk do e lodhja shum duke korigjuar edhe provimet e ketyre (apo si kisha dhe ne klase ca apappa), po ti ishin dhe projektet me multiple choice hajde se mbase do me ishte prish mendja

Kam provuar te jem per ca kohe TA ne gjuhet e huaja, dhe kam ber masaker loooool, i rrezova te gjithe nga mesatarja, sa arriten me than po ti mi sikur nuk je dhe vet studente lehtesoje icik ate te shkrete dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    angel j prandaj dhe sdua te jem e rrepte pasi e di qe do me vinte inat nese TA qe kam pasur do me ulnin mesateren :P so do behem nje "easy" TA, por jo aq easy me student qe me japin vec 2-3 faqe lab report :P

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    angel j prandaj dhe sdua te jem e rrepte pasi e di qe do me vinte inat nese TA qe kam pasur do me ulnin mesateren :P so do behem nje "easy" TA, por jo aq easy me student qe me japin vec 2-3 faqe lab report :P
    Rexhina hec mi nxirri uje te zi sa i ke ne dore looool, se kur tregohesh e mire te hipin n'qafe.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrime tė ndryshme pėr studentėt Shqiptarė:
    Nga forever nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34
  2. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •