Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    ...une kisha aty tek Ura e pshertimave, nuke paskemi qene aqe large njeri tjetrit...
    Por pallati i Dozhve, pallati Dukal ishte mrekullia...ay shifet forca dhe mekanizmi i nje shteti.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Venecia eshte pa dyshimin me te vogel nje nder qytetet me magjike te botes qe me plote deshire do te vizitoja , po "tek" nuk ja vlen shume j/k
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Te tjera ..... Bukur !
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Po më bëni kurioz të shkoj e ta vizitoj.
    jan ato vende qe nje here ne jet kush ka mundesi duhet te shkoj ta vizitoj..mua me ka ardh ne majt te hundes me te then te verteten se kur jetoja andej ba ba ba..jan ato vende qe cdo njeri thot "ua sa i bukur,po asnjeri pastaj nuk rrin me jetuar aty"
    kur te veshesh cizmet me ujtin deri ne fyt per te bler buken te iken truri..ne 2008 thu jemi..veneciant jan te vecant si njerz dhe si ben pershtypje asgje atje dhe jo vetem se jan mesuar,biles edhe qeshin per turistat qe harxhojn 50 euro per nje xhiro ne gondola!po prap ja vlen ta kesh ate foto ne jet..ose te presesh nje turist ne piac qe sdin qe pellumbat jan mesuar kur njeri blen me henger dhe presin te turren nje tuf aty dhe ti shofesh turistat te ikin me vrap si me qen filmi Psycho (me duket,ai i Hitchkok moooo)..sa kujtime..

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Eshte me te vertete nje qytet i mrekullueshem
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    jan ato vende qe nje here ne jet kush ka mundesi duhet te shkoj ta vizitoj..mua me ka ardh ne majt te hundes me te then te verteten se kur jetoja andej ba ba ba..jan ato vende qe cdo njeri thot "ua sa i bukur,po asnjeri pastaj nuk rrin me jetuar aty"
    kur te veshesh cizmet me ujtin deri ne fyt per te bler buken te iken truri..ne 2008 thu jemi..veneciant jan te vecant si njerz dhe si ben pershtypje asgje atje dhe jo vetem se jan mesuar,biles edhe qeshin per turistat qe harxhojn 50 euro per nje xhiro ne gondola!po prap ja vlen ta kesh ate foto ne jet..ose te presesh nje turist ne piac qe sdin qe pellumbat jan mesuar kur njeri blen me henger dhe presin te turren nje tuf aty dhe ti shofesh turistat te ikin me vrap si me qen filmi Psycho (me duket,ai i Hitchkok moooo)..sa kujtime..
    Lezeti per turistet eshte....

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Nuke shlyhen aqe lehte nga truri.... qe ketu udhtime ne itali...;
    http://picasaweb.google.fr/dartre93/VoyageEnItalie

Ehhhhhhhh....paskeni harruar te permendni Shkodren, e cila eshte kthyer ne Venecia disa here brenda nje viti, eshte mbyllur nje vit me Venecia dhe ka filluar viti tjeter dhe ne prap Venecia.....

Nuk keni pare ju gondolat ne hyrje Shkodres, do ishit mahnitur...!!! Nuk po iu postoj fotot kur kthehet Shkodra ne Venecia, se kam frike se do na dyndeni te gjithe ne Shkoder!

Epo ne kemi shtet, na e premtoi qe do na bente Shkodren si Venecia, dhe na e beri brenda 24 oresh!

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Venecia eshte pa dyshimin me te vogel nje nder qytetet me magjike te botes qe me plote deshire do te vizitoja , po "tek" nuk ja vlen shume j/k

Per kete e vret mendjen ti mi?
    Ec mi lal se jam une, mos e caj koken!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Shqipëria
    Nga ClaY_MorE në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 19-08-2010, 05:55
  2. Rritet niveli i ujit në Venecia, por jeta vazhdon
    Nga RaPSouL në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 09:01
  3. Marsi venecian alias Skanderbeg (must read)
    Nga D@mian në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-11-2008, 14:09
  4. Mostra Di Venezia 2006
    Nga autori në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 11:58
  5. Info nga shqiptarët që jetojnë në Venecia
    Nga Elna Durrësi në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-09-2006, 19:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •