Close
Faqja 52 prej 52 FillimFillim ... 242505152
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 512 prej 512

Për: BRAZIL 2014, 1/8: Argjentine vs Zvicer

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Veq ne Shypni ndodh me i lyp pare ndash me lujt per komtare Thu ti qe keta kan patur nevoj per shqiperine, kur dihet se shqipteria ka patur nevoj per ta

Nejse une votova pro Zvicrres edhe pse te gjithe e dijn qe humbet, ku i dihet ndoshta argjentines nuk ja do me Zvicren
    Su ka kerkuar asnjeri leke. Kane dal bllof te gjithe dhe e kane perdorur vetem si arsye per te zgjedhur Zvicren dhe per te dale njekohesisht edhe "patriot". Nese u kerkon njeri lek, ne kohet e sotme mund te zgjidhet cdo gje shume lehte. Te dali ne TV te thote Duka po me kerkon lek qe te luaj per Shqiperine dhe cdo gje zgjidhet menjehere.

Por keta zgjedhin shtete te tjera dhe pastaj dalin e thone "Shqiperia nuk me donte, me kerkuan lek etj etj". Keta jane njerezit me te ulet. Kam shume me respekt per ata qee thoen troc dua vend tjeter dhe pike, pa bere lojra patriotizmi.

2. 2 antarët më poshtë falenderuan Qyfyre për mendimin e shprehur në këtë postim:

Enkeleu (01-07-2014),goldian (01-07-2014)

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582

Për: BRAZIL 2014, 1/8: Argjentine vs Zvicer

Nje here arriten shqipetart me fol dikush per ta dhe ma shume marrin kritika e ofendime nga t'vet se nga te huajt.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kam shume me respekt per ata qee thoen troc dua vend tjeter dhe pike, pa bere lojra patriotizmi.
    E ke fjalen si ata dy qe luajten per greqin apo?

O tutkun ndjenja e shqiptareve te Kosoves per Shqiperin gjithmon ka qene ma e madhe se atyre te Shqiperise dhe ksaj i kane pri rrethanat politike qe je ndeshku vetem me permend emrin Shqiperi ne kohen e Jugosllavis.
    Keta djelmosha kete ndjenj e kane ne gjake nuk ka lidhje me patriotizem, vetem perqarje nxitesit mundohen te kunderten.

Per lojen dy ekipet kane mbrojtje te dobet por sulmues te mire keshtu qe me gola do te jene 4+ per ata qe vene bast
    Nothing comes from nothing

Faqja 52 prej 52 FillimFillim ... 242505152

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •