Close
Faqja 13 prej 52 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 512
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Kanë zhvilluar takimin e dytë në Vyscha Liga të Ukrainës dhe përsëri titullarë janë paraqitur të dy ish lojtarët e Partizanit Henri ndreka dhe Dorian Bylykbashi. Ishte një ndeshje e forte dhe skuadra e shqiptarëve udhëhoqi gjatë gjithë takimit për tu ndëshkuar në minutatb e fundit të ndeshjes. Ndreka shpëtoi skuadrën e tij me 5 spastrime në pjesën e pare, ndërkohë që Bylykbashi pati vetëm një gjuajtje drejt portës dhe u ndëskua me karton të verdhë në minutën e 18-të. Në minutën e 74-rt, Doriani u zëvendësua duke dale nga loja. Lezhiani luajti gjatë gjithë lojës dhe u paraqit shumë mire

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edmond Kapllani ka shënuar golin e dytë të ndeshjes për skuadrën e tij Karlsruhe në fitoren 3-1 që arriti ekipi i tij si mysafirë në Jena, ku u ballafaquan me Carl Zeiss. Federico dhe Kapllani të dy shënuan duke vazhduar të jenë me 14 gola në krye të listës së golashënuesave të Bundesliga 2. Në të njëjtën kohë pas javës së 25-të, Karlsruhe vazhdon të kryesojë tabelën e klasifikimit

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Bushi shenon golin e 8 dhe mund Haxhin

Nga Greqia, Kastriot Gjini

Duket se vitet qe kalojne nuk po lene shenja lodhjeje mbi Alban Bushin. Loku eshte kthyer nga ndeshja ne ndeshje, nje nga herojte e skuadres se tij, me gola me vlera 3pikeshe qe po i japin mbijetesen kesaj skuadre ne superligen greke.

Perseri sot Alban Bushi ka shenuar golin e fitores per skuadre e tij, Apollon Kalamaria e cila fitoi kunder skuadres se shqiptarit tjeter Altin Haxhi. Ka qene minuta e 40’ kur Alban Bushi me nje goditje ne fillim te zones ka kaluar skuadren e tij ne avatazh , duke bere vendasit e Ergotelisit te shqetesohen shume. Ky rezultat do te qendroje deri ne fund te ndeshjes dhe do ti japer skuadres se Alban Bushit nje 3 pikesh shume te cmuar ne luften e saj per mbijetes.

Bushi zhvilloi nje loje te bukur gjate gjithe ndeshjes, dhe 3 minuta pas golit te shenuar u ndeshkua dhe me nje karton te verdhe. Alban Bushi u aktivizua per 90 minuta. Dhe shoku i tij i Kombetares zhvilloi nje ndeshje te mire, pot u zevendesua nga trajneri i tij ne minuten e 71’ per te bere skuadren me sulmuese, ne menyre qe te arrinte te pakten barazimin.

Te dy futbollistet shqiptare jane te thirrur nga trajneri Baric per ndeshjet e 24 dhe 28 Marsit, qe jane te vlefshme per eliminatoret e kampionatit europian.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ndreka: Do dalim ne Kupen UEFA!
    Krivi Rog, 18 mars - Fitorja 3-2, e arritur sot, nga Krivbas Krivi Rig, skuadra e dyshes shqiptare, Dorian Bylykbashit dhe Henri Ndrekes, ne transferte, ndaj Chernomoretsk Odeses i ka dhene tre pike shume te vlefshme skuadres se dyshes shqitare. Keshtu, edhe pse me 10 lojtare, si pasoje e daljes me karton te kuq te nje prej futbollisteve, Krivbas arriti te munde Odesen dhe tani, sipas mbrojtesit lezhjan, Ndreka, skuadra e tij dhe e Dorit ka shansin per te dale ne Kupen UEFA ne perfundim te sezonit. Krivbas ndodhet ne vendin e 7 te klasifikimit, me 25 pike dhe deri tani ka arritur t’i marre pike skuadrave me te forta te Visha Liges ukrainase.

Futbolli.com: Nje fitore ne transferte ndaj Odeses, e cila ka ardhur menjehere pas barazimit te dy javeve me pare me Dinamon e Kievit. Mos ndoshta ardhja juaj dhe e Bylykbashit ka rritur pretendimet dhe forcen e kesaj skuadre?
    Ndreka: Te them te drejten une dhe Dori (Bylykbashi) mendonim se kjo do te ishte nje skuader e dobet ne kampionatin ukrainas dhe pa pretendimet, pare edhe vendin e renditjes, kur erdhem ne skuadra ishte ne te 10-tin. Por me pas, filloi kampionati dhe Krivbas nisi te bente rezultate shume te mira njera pas tjetres, sic permendet edhe ju barazimin e Dinamo Kievin. Tani ndodhemi ne vendin e 7, pra ne tre ndeshje kemi ngjitur tre pozicione qe nuk jane pak dhe me pak mund por edhe shans mund te arrijme edhe kupen UEFA kete sezon.

Futbolli.com: U be ndeshja e trete qe ju luani si titullare. A jeni ambientuar me skuadren tuaj te re?
    Ndreka: Nuk mund te ambientohesh me tre ndeshje, por mund te them se tani e kemi njohur me mire situaten e kampionatit ukrainas dhe kjo nuk eshte pak. I njohim skuadrat dhe lojtaret qe luajne dhe dime edhe karakteristikat e tyre. Kjo eshte e rendesishme mendoj une.

Futbolli.com: Bylykbashi arriti te dilte tek 11-shja e javes se kaluar. Po ju kur do t’iu shohim?

Ndreka: E rendesishme eshte qe te luaj mire, si une, ashtu edhe Bylykbashi. Me pas le t’ia leme te tjereve te gjykojne punen tone.

Futbolli.com: A e mendoni kombetaren, tani qe nuk luani me ne kampionatin shqiptar?

Ndreka: Kombetaren e kam menduar dhe e kam prekur edhe kur luaja me Partizanin ne Shqiperi. Por tani, si une, ashtu edhe Dori e mendojme kombetaren si nje gje komplet tjeter. Ashtu si cdo shqipetar duam edhe ne te jemi pjese e saj, sepse jemi e njejta familje ne fund te fundit. Arsyeja e pare qe shkuam ne nje kampionat me te forte se ai shqiptar ishte pikerisht per te arritur perfaqesuesen, te cilen duam ta meritojme, qe te dy.

Intervistoi: Gjergj Cicani

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Berisha, tani sulmuesi i parë i Hamburg U-23
    ASA (Albania Sport Agency)- Besart Berisha po bën një hap prapa në karrierën e tij si futbollist profesionist, pasi tashmë ai do të bëjë pjesë në formacionin amator të Hamburgut. Gjithsesi lojtari i Kombëtares shqiptare e ka pritur me entuziazëm këtë lëvizje. “Ky laj është për mua si një dhuratë ditëlindjesh”, është shprehur Berisha, i cili pritet të luajë në Ligën Rajonale kundër St.Paulit.

“Më në fund unë do të grumbulloj më shumë praktikë lojë dhe kjo do të më ndikojë për mirë të ekipi profesionsit”. Suluesi shqiptar, i cili nuk po aktivizohet në Bundesligë, e vlerëson si një mundësi të mirë aktivizimin e tij të rregullt me amatorët. Më 29 korrik Besart Berisha do të mbushë 22 vjeç.

www.albania-sport.com

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Dori: Baric, e bej une Skelen!
    3 Prill Te gjithe e kane pare ne kampionatin shqiptar dhe te gjithe e dine se, kur Dorian Bylykbashi merrte topin ne kembe ose kur ekzekutonte goditje denimi, mundesia qe ai te gabonte ne pasim ose ne goditje ishte shume e vogel, per te mos thene qe s’ekzistonte fare. Por tani, pas nje muaji faze pergatitore (rraskapitese) dhe kater ndeshjeve te zhvilluara ne kampionatin ukrainas, me skuadren e Krivbas Krivi Rig, Dori duket se ka gjetur formen e tij me te mire fizike, e cila ishte pengesa e tij kryesore, per ta kthyer “fantazistin” elbasanas, ne nje lojtar te kompletuar, pare faktin se klasi nuk i mungonte. Ai tani eshte duke luajtur titullar dhe, ashtu si te gjithe futbollistet e tjere ka te drejten te kerkoje nje shans per ne ekipin kombetar. Dhe pare faktin se luan ne pozicionin, ne te cilin duhet nje Skele, ai eshte i gatshem ta beje kete.

? Keni kater jave qe aktivizoheni si titullar ne te gjitha ndeshjet me Krivbas. A mund te thuhet se jeni ambientuar tashme, qofte me skuadren, ashtu edhe me kampionatin ukrainas?
    ? Jo plotesisht. Mund te them se, si une, ashtu edhe Ndreka, kemi kater ndeshje qe aktivizohemi si titullare dhe, gjate ketyre perballjeve, kemi krijuar nje fizionomi tonen, persa i perket integrimit ne skuader. Pra, kemi luajtur 360 minuta deri tani dhe e kemi krijuar nje ide te qarte per kampionatin ukrainas, gje qe e kemi kuptuar edhe gjate fazes pergatitore, qe kemi zhvilluar ne Turqi, se bashku me skuadren.

? Si duket performanca e Bylykbashit atje, ne krahasim me lojen e tij, ne kampionatin shqiptar?

? Si nata me diten. Une e kam thene edhe njehere se ketu, duhet te vraposh 90 minuta, qe te prekesh nje minute, gjate gjithe ndeshjes topin. Ndersa, e kunderta ndodh ne kampionatin shqiptar, ku mund te prekesh topin 90 here dhe pa me te voglin problem, mund te vraposh 1 minute.

? Kjo do te thote se gjendja juaj fizike, qe ka qene pengesa kryesore ne zhvillimin e ndeshjeve te bukura nga ana e Bylykbashit ne kategorine superiore, ne Visha Liga eshte ne qindperqindeshin e saj?
    ? Ne 120% do te thoja. Kam arritur gjendjen e duhur fizike dhe, per te paren here ne karriere, po ndiej se mund te perballoj nje ndeshje ritmike, madje edhe te jap maksimumin tim, per te 90 minutat e lojes. Nuk e di nese dikush ne kampionatin shqiptar ka pare, qofte edhe njehere, Dorian Bylykbashin te shtrihet ne sparkate per te rikuperuar topin, por ket nje gje e tille eshte e perjavshme, madje edhe nga kater, ose pese here ne nje ndeshje. Me kete dua te them se tani po e shoh se cdo te thote te luash me te vertete futboll.

? A i keni ndjekur keto dy ndeshjet e fundit te kombetares shqiptare dhe c’mund te thoni per to?
    ? Te them te drejten nuk kam patur mundesi t’i ndiqja, sepse ne Ukraine nuk kapte asnje kanal, ne te cilin keto perballje transmetoheshin. Megjithate, duke u nisur gjithmone nga rezultati, mund te them se, ndeshja me Sllovenine duhet te ishte fituar, ndersa ne Bullgari, skuadra ka dhene gjithcka ka patur mundesi. Ne fund te fundit, kaq jane forcat tona.

? Ne fund te ndeshjes, ne nje interviste, trajneri Baric ka deklaruar se skuadres po i mungon nje “fantazist”, i tipit “Skela”. Duke qene se ky eshte roli juaj i preferuar, a mendoni se pervecse tek Krivbas, mund ta beni kete edhe ne kombetare? ? Une jo vetem e mendoj, por e besoj. Ashtu sic thashe, ndodhem ne formen time me te mire dhe jam i gatshem te jap maksimumin, nese trajneret Baric, Kovacic dhe Duro do te mendonin te me jepnin nje shans.

? Jeni i sigurte?
    ? Po. Madje mund te them se trajneri Baric duhet te rri pa merak, sepse une jam i gatshem qe neser te luaj ne rolin e Skeles.

? Pra e prisni nje ftese per ndeshjet me Luksemburgun?
    ? Nje gje te tille e di me mire trajneri dhe stafi teknik. Megjithate, une gati jam, kur te duan te me ftojne, ose te vijne me pare te me shikojne, ne menyre qe te krijojne nje ide per lojen time.

Intervistoi:

Gjergj Cicani

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Tjetër humbje për dyshen Dallku e Curri

Skuadra e dyshes shqiptare Dallku-Curri, Vorskla Poltava po kalon momente të vështira në kampionatin ukrainas. Në javën e 21 të këtij kampionati skuadra e tyre është mundur në Donjetsk nga skuadra e vendit të dytë, Shahtar me rezultatin 2:1. Të dy futbollistët janë aktivizuar për 90 minuta, ndërkohë që Dallku ka marrë edhe një karton të verdhë.
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Lala dhe Hanoveri nuk përballojnë Bajernin

E pritur si ndeshje historike në Hanover, ajo ndaj Bajernit përfundoi me humbjen e vendasve 1-2. Skuadra e kapitenit Altin Lala u detyrua të pranonte epërsinë e miqve kampionë, ndonëse kaloi e para në epërsi në 44’ me anë të Bruginkut. Lala luajti 73’, zëvendësuar nga Hashemian, ndërsa mori një karton të verdhë. Bajerni realizoi dy golat me anë të Demikelisit në 53’ dhe Shvajnshtajgeri tnë 70’. Plot 49 000 tifozë ishin në stadium, pra gjithë kapaciteti i mbushur.

Altini: I lamë shumë hapësirë Bajernit

“Ne luajtëm mirë në pjesën e parë, - u shpreh pas ndeshjes, Lala, - por në pjesën e dytë i lamë shumë hapësirë Bajernit. Dy golat nuk duhej të ishin shënuar. Ata patën shumë hapësira për të gjuajtur drejt portës sonë, ndonëse nuk patën shumë raste për gol. Kjo më mërzit vërtet shumë. Me shumë pak mundim ata morën me vete 3 pikë për në Mynih. Po ashtu na dëmtoi kartoni i kuq, që nuk duhej dhënë nga gjyqtari, ishte vetëm një faull taktik. Tani na duhet të arrijmë sa më parë 40 pikët për të mos rrezikuar”.

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Tare sërish nuk luan, Lacio fiton të tetën radhazi

gli Tare nuk ka qenë as në stolin e Lacios, në ndeshjen e djeshme ndaj Mesinës, në Serinë A. Vendasit fituan 1-0 me golin e shënuar nga Stendardo në minutën e fundit të pjesës së parë. Shqiptaro-zvicerani Behrami luajti që nga minuta e parë, madje e përfundoi ndeshjen megjithë dëmtimin që pati në stërvitje.

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Salihi 90’, Ried mundet ne transferte

Skuadra e Hamdi Salihit, Ried është mundur në javën e 27 të Bundesligës austriake jashtë fushës së saj me Pashing. Skuadra me të cilën aktivizohet ish-sulmuesi i Vllaznisë dhe i Tiranës në kampionatin shqiptar është mundur jashtë fushës së saj me rezultatin 3:1, ndërkohë që Salihi është aktivizuar për 90 minuta.

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Gurë e shkatërrim në Frankfurt, në debutimin e Skelës

Ervin Skela ka bërë një debutim të suksesshëm me Energinë e Kotbusit, duke fituar 3-1 me ekipin e tij, në fushën e Ajntrahtit të Frankfurtit, por autobuzi i klubit është shkatërruar nga gurët. Madje kjo ndodhi para se të luhej ndeshja, ndërsa tifozë të panjohur e bënë copë me gurë dhe shishe. Si pasojë, Kotbusi mori autobus me qira për të shkuar në stadium.

Faqja 13 prej 52 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •