Close
Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 512
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    150 mijë euro nëse eliminojnë Partizanin

Drejtuesit e klubit Shkëndija nga Tetova u kanë premtuar 150 mijë euro lojtarëve dhe trajnerit nëse ata arrijnë ta eliminojnë Partizanin nga Liga e Kampionëve.
    Dy ekipet do të ndeshen sonte në Beograd në takimin e parë të rundit të parë kualifikues të garës evropiane, ndërsa ndeshja e kthimit zhvillohet javën e ardhshme në Shkup.

Zëvendëspresidenti i klubit tetovar, Idriz Ibishi, ka thënë se klubi do t’i shpërblejë me 150 mijë euro lojtarët dhe trajnerin, nëse ata arrijnë të kualifikohen më tej.

“Është e rëndësishme çfarë do të bëjmë në Beograd. Nëse, të themi, është 2-1 për Partizanin, ose nëse luajmë baras, mendoj se kemi shanse reale për të vazhduar më tej. Nëse ndodh kjo, lojtarët dhe trajneri do të ndajnë 150 mijë euro si premi. Kjo nuk është sekret”, ka thënë Ibishi për mediat serbe.

Ibishi po ashtu ka thënë se avantazhi i tyre është se ata e njohim mirë rivalin e tyre, derisa serbët nuk e njohin mirë ekipin shqiptar të Maqedonisë.

http://www.telegrafi.com/?id=5&a=24993

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Di dikush ndonje link? ku mund te shikojm ndeshjen, ju lutem na jepni, te festojm sonte...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267

Shqiponja e Zez kundër Shqiponjës së Bardhë !

Nuk i tremben Partizanit

Ka ardhur koha që Partizani dhe Shkëndija t’i masin forcat në fushën e gjelbër, në një ndeshje që do të jetë më shumë se futboll. Serbët besojnë se kanë ekip shumë më të mirë se shqiptarët dhe presin fitore të mërkurën mbrëma. Por, kuqezinjtë nuk i tremben ekipit bardhezi, derisa me një rezultat pozitiv në Beograd mendojnë se mund ta eliminojnë Partizanin nga Liga e Kampionëve.

Tash e një kohë të gjatë dueli ndërmjet Partizanit dhe Shkëndijës, i cili do të zhvillohet në kuadër të rrethit të dytë të kualifikimeve për Ligën e Kampionëve, ka qenë më i përfoluri për dallim prej takimeve tjera të këtij rrethi, për faktin se pas një kohe të gjatë do të ndeshet një ekip shqiptar me një serb.

Kampioni serb, Partizani vlerësohet si favorit për ta eliminuar kampionin e Maqedonisë, Shkëndijën. Posaçërisht, bardhezinjtë shihen si favoritë absolutë për ta fituar ndeshjen e parë, pasi në Beograd do të ketë edhe përkrahjen e madhe të tifozëve të vet‘Grobari’.

Po ashtu, serbët kanë një përvojë shumë më të madhe sesa tetovarët në gara evropiane, derisa buxheti financiar i klubit serb thuhet të jetë dhjetëfish më i madh sesa ai i klubit shqiptar.

“Duhet ta sulmojmë Shkëndijën, sepse ne jemi ekip më i mirë dhe kemi më shumë eksperiencë në Evropë. Maqedonasit mund të na shënojnë gol, por do ta kenë shumë vështirë ta mbrojnë rrjetën e portës së tyre. Ne duhet të shënojmë më shumë gola sesa që ata do të mund të shënonin ndaj nesh. Do ta japim maksimumin dhe pres përkrahje të madhe të tifozëve, por i lus ata që të jenë të durueshëm”, ka deklaruar trajneri i Partizanit, Aleksandar Stanojeviç.

Ndërsa edhe ekipi kuqezi paralajmëron se do ta sulmojë ekipin serb. Trajneri i
    Shkëndijës, Qatip Osmani, thotë se skuadra e tij ka kapacitet për ta eliminuar nga kjo garë Partizanin

“Kjo është dalja e parë e jona në Evropë dhe duam të qëndrojmë sa më gjatë. Jemi të vetëdijshëm për punën e vështirë që na pret. Megjithatë, i dimë kualitetet tona. Nëse vazhdojmë të luajmë sikur në sezonin e kaluar, mendoj se mund të eliminojmë Partizanin. Për ta arritur këtë, na duhet rezultat pozitiv në Beograd, fitore, barazim ose humbje minimale me gol të shënuar nga ekipi ynë”, ka thënë Osmani për mediat serbe.

Ballafaqimi i parë mes beogradasve dhe tetovarëve zhvillohet të mërkurën prej orës 20:45 në kryeqytetin serb, kurse ndeshja e kthimit zhvillohet pas një jave në Shkup.

Shkëndija nuk frikësohet në Beograd

Skuadra e Shkëndijës të hënën mbrëma ka mbërri në Beograd. Kuqezinjtë janë vendosur në hotel ‘Prestige’, derisa për sigurinë e tyre po përkujdesen rreptë forcat serbe të rendit.

Edhe pse ndeshja mes Partizanit e Shkëndijës nga UEFA konsiderohet me rrezik të lartë, duket se tetovarëve nuk po u tremben sytë në Beograd, ku po ruhen prej forcave serbe të sigurisë.

“Ndjehemi të sigurt dhe nuk kemi arsye për t’u frikësuar. Nuk më intereson aspak politika. Vetëm se më vjen keq se për shkak të kësaj politike në ndeshjen në Beograd nuk do të mund të vijnë tifozët tanë”, ka thënë për mediat serbe futbollisti më i mirë i Shkëndijës, Ferhan Hasani.

Serbia i mbyll kufijtë për ‘Ballistët’

Ditë më parë, udhëheqësit e Partizanit dhe të Shkëndijës kishin marrë vendin të përbashkët që dy ndeshjet mes tyre t’i zhvillojnë pa tifozë mysafirë, me qëllim që t’i evitojnë përleshjet e mundshme mes tifozëve serbë ‘Grobari’ dhe atyre shqiptarë, ‘Ballistët’.

Mirëpo, këta të fundit, përkundër këtij vendimi, kanë paralajmëruar se të mërkurën prej orës 10:00 do të nisen drejt Beogradit për ta përkrahur Shkëndijën. Mirëpo, mediat serbe kanë raportuar të martën se me vendimin e Ministrisë serbe të Punëve të Brendshme ‘Ballistët’ kot do të nisen drejt Beogradit, pasi nuk do të lejohen të hyjnë në territorin serb.

Ndërkohë, stadiumi i Partizanit pritet të jetë i vogël për t’i zënë gjithë tifozët e tij, ‘Grobari’. Zyrtarët e kampionit serb kanë pohuar se asnjë tifoz nuk do të lejohet të hyjë në stadium me pankarta provokuese siç është ajo ‘Kosova është Serbi’, apo diçka ngjashëm.

Skënderbeu, gati për Apoelin

Në kuadër të kualifikimeve për rrethin e dytë të Ligës së Kampionëve, edhe kampioni i Shqipërisë, Skënderbeu është gati për ndeshjen kundër ekipit qipriot Apoel Nicosia. Ndeshja do të zhvillohet në Korçë nga ora 20:00, derisa ekipi shqiptar beson në një rezultat pozitiv sikurse ai qipriot.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    per ju qe nuk keni mundesi ti ndiqni ne Tv,ja linku per ti pare ne net http://www.livefutboll.net/
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    Ai eshte Shqiptar i lindur ne Spanje.

shoku

me fal po si eshte shqipetare ai,,,

kur eshte rrit ne spanje flet spanjish dhe cdo gje e ka mesuar ne spanje,,,

ne po na lindin e rriten ne shqiperi dhe po ndryshojne emrat ne greke e turq,,

dhe po bertasin per arabin,,,apo greqin,,,

jo ky qe se di ku bie shqiperia
    perveq google mapit,,,

Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    per ju qe nuk keni mundesi ti ndiqni ne Tv,ja linku per ti pare ne net http://www.livefutboll.net/
    Geri flm per linkun!~klm ..

Pjesa pare 0-0
    Tani eshte min e 76 4-0

Zor me e kthy kte rezultat! :@

Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Turp,turp per fudbollin shqipetar Shkendija humbi 4;0 Skenderbeu 2:0,me mire mos te luajm fare
    fodboll me te huajit te pakten ti kursejn ata lekt e te bejn nje ekip si duhet .Kur edhe nje ekip
    Qipriote na mund skemi qka te kerkojm evropen,KATASTROF

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Turp,turp per fudbollin shqipetar Shkendija humbi 4;0 Skenderbeu 2:0,me mire mos te luajm fare
    fodboll me te huajit te pakten ti kursejn ata lekt e te bejn nje ekip si duhet .Kur edhe nje ekip
    Qipriote na mund skemi qka te kerkojm evropen,KATASTROF
    M'fal qe po t'pyes e ke pa noiher APOELIN duke lujt? Mund t'vijne nga nje ven i vogel si qipro por jane ekip me buxhet 20M euro dhe qe lujn cdo vit rregullisht ne evrope. Para 2 vjetesh shkun deri ne fazen e grupeve. Skenderbeu me ato lojtar medioker qe kishte ble mire qe s'hongri 4 se 2 pak i kishte. Kujtun se e kishte ble zeqo neshjen dhe prisnin mrekulli .lol.

Edhe vlora sot u rraf 2-0 ,pak te pafat me rastet qe kishin. Daniel xhafa ka hum 1 rast perballe me portjerin qe edhe i fmi 10 vjec e kishte cu topin ne rrjete.

Tirona 0-0 spartak trnava. Si ekip me shume largime e afrime lujten ok. mund ta kishin fitu neshjen por sulmi ishte skandal ,se nga e kishin mor i gabel afrike as me stopu topin sdite. U fut Bala pjese dyte me keq se gabeli. Blerje mire ishte lojtari nga barheni ,tipik nr 10 ,shume teknik.

Ndersa shkodren se kom pa dhe si ca vlersimi te jap. 0-0 s'eshte dhe aq keq me Thunin.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Futbollistet shqiptare neper bote

Sukaj shkon ne Iran, firmos per 18 muaj

Xhevair Sukaj firmosi një kontratë 18 mujore me skuadrën Sepahan të Iranit. Sulmuesi 24-vjecar është futbollisti i parë shqiptar i cili luan në Iran. Transferta drejt skuadrës Sepahan u realizua pas miratimit të teknikut kroat Krajncar i cili drejton këtë skuadër.

Sipas mediave iraniane, Sukaj eshte afruar ne skuader si nje zevendesues per serbin Milorad Janjus qe u largua drejt Shahrdari.

Ish-futbollisti i Vllaznia u pezullua ne netor te vitit te kaluar nga klubi shkodran për një periudhë katër mujore. Në ndjekje të sulmuesit të Vllaznisë u vunë Skënderbeu, Flamurtari nga Superliga Shqiptare, si dhe disa skuadra nga Europa Lindore, por oferta e skuadrës iranine Sepahan e ka tunduar shkodranin që ka vendosur te luajë për këtë skuadër.

Sepahan do të paguajë edhe dëmshprblimin prej 50 mije eurosh që Sukaj i detyrohet klubit të Vllaznisë, ndersa vete lojtari pritet te marre rreth 10 mije euro ne muaj.

Skuadra Sepahan është nja nga klubet me të rëndësishme të futbollit Iranian. Skuadra luan edhe në Ligën e Kampioneve Aziatike dha ka si synim të fitojë trofeun e Kontinetit dhe kështu do të ketë mundësi të luajë në Kupën e Konfederatave. Ata u shpallen nen-kampione ne kete kometicion ne vitin 2007.

Stadiumi ku luan skuadra Sepahan ka një kapacitet per 45 mijë vendesh por eshte nen rikonstruktim dhe numri i vendeve do te rritet ne 75,000. Sepahan është Kampionia në fuqi e Iranit dhe është skuadra më popullore në vend. Ajo është përfaqësuesja e qytetit Isfahan, një nga metropolet më të mëdha të shtetit të Iranit me një popullsi prej rreth 1 milion banorë.

Sepahan ka fituar dy titujt e fundit te Kupes se Gjirit Persik, qe eshte niveli me i larte i futbollit iranian. Aktualisht ajo gjendet në vendin e peste, gjashtë pikë më pak se vendi i parë.

Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •