Close
Faqja 23 prej 52 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 512
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Vazhdon seria e golave të Sulimanit dhe Kurtishit

Benjamin Sulimani dhe Mensur Kurtishi tandemi shqiptar i ekipit austriak, vazhdon përsëri serinë e golavë ne divizion e dytë austriak. Njëherit kjo për Sulimanin ishte edhe nje festë e dyfishte pasi ai dje festoi ditëlindjen e tije të 20-të. Skuadra e Parndorfit në kuadrë të xhiros së 10 të Erste Liga mbrëmë luajti baraz në transfertë me ekipin Gratkorn. Golin e parë e shënuan mysafirët nëpërmjet Sulimanit në min. e 50’ kurse pas avancimit 2-1 të vendasve ishte Kurtishi që në min. e 87’ të barazoj rezultatin dhe të kthejë ekipin e tijë me 1 pikë në shtëpi dhe të ngjet skuadrën e Parndorfit në pozitën e katërt në tabelë. Njëherit Kurtishi së bashku me Gartler dhe Friesenbichler ndajnë pozitën e parë në listën e golashënuesve të ligës me nga 7 gola kurse Benjamin Sulimani rradhitet I shtati me 5 gola të shënuar.

VIDEO: KLIKO KETU http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=5655

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    2 gola Salihi mbreme njeri gershere, bukuri ne vehte:

Kliko Video

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102

D.Curri Dhe A.Dallku Ne Dinamo Zagreb?

Mond Te Ndodhe Se Shum Shpejt Dy Kosovaret Te Cilet Luajne Ne Ukraine Mund Ta Nderojn Skuadren Dhe Te Kalojne Ne Skuadren Me Te Famshme Te Kroacis Dinamo Zagreb . Ne Kete Duket Se Ka Qene I Perzier Perzgjedhesi I Kombetares Tone Oto Baric , I Cili Thuhet Se I Ka Propozuar Ekipit Kroat Qe Te Transferoj 2 Kosovaret Ish-Antaret E Prishtine-s .

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Futbollsiti i kombetares shqiptare, i cili hyre ne loje ndaj Ergotelis per pak me shume se 30 minuta dhe shenoi golin e fitores me nje gjuajtje te forte ne hyrje te zones se rreptesise, mendon se demtimi i pesuar nuk do ta ndaloje nga aktivizimi i tij ndaj PAOK ne fundjave. “Fat i keq, por shpresoj qe 99% te luaj ndaj PAOK”, u shpreh Bushi per mediat greke. “Une mendova se e kisha kaluar demtimin por gjate ndeshjes mu irritua perseri dhe me pengonte shume. Do kryej disa seanca mjekesore – intensive dhe shpresoj te jem i gatshem nda PAOK ne derbi”, shpjegoi lojtari kuqezi i cili ndonese jo shume e sigurte, shpreson te luaje qofte edhe disa minuta ndaj rivaleve selanikas
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Nuk duhet te pranojne ! Kampionati kroat eshte shume me i dobet se ai ukrainas dhe sherben vecse si trapoline per kampionatet e forta.Kampionati ukrainas dhe ai grek,ku luajne shume shqiptare per momentin po shenojne rritje dhe krahasohen me kampionatet perendimore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qerim : 23-10-2007 më 08:35

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Eshte E Vertete Kjo Mirpo Duhet Te Kemi Parasysh Se Dinamo Z. Eshte Ekipi Me I Mir Ne Kroaci Ndersa Ekipi Ku Luajn Aktualisht Kosovaret Eshte Nje Ekip Mesatar Ne Ukraine

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po currin e kerkuan ne angli dhe barcelona
    dallkun e kerkuan tek bremen
    sot i kerkoka zagrebi
    lilen e kerkon donetzku
    a ka met ma ti bejne reklam vetes keto lojtaret tone

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Heh Edhe Edhe Une Kam Ndegjuar Se E Kane Kerkuar Barca Currin Mirpo Nuk Besoja Pasi Qe Paramendo Nje Shqipetar Ne Barcelona

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Ka Ndonje Genjeshter Tjeter Nga Yjet Tane

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Curri: E ardhmja ime dihet në dhjetor

26 tetor - Mesfushori i kombëtares shqiptare dhe momentalisht anëtari i skuadrës ukrainase, Vorskla Poltava, Debatik Curri, në një bisedë për “Futbolli.com” ka pranuar se menaxheri i tij, Nexhmedin Haxhiu është në bisedime me skuadrën e njohur kroate, Dinamo Zagreb.

Ndonëse ka kontratë valide me skuadrën ukrainase, Curri shpreson se klubet mund të arrijnë një marrëveshje dhe ai të kalojë në radhët e skuadrës kroate në vitin e ardhshëm. “Dinamo është në bisedime me menaxherin tim dhe gjithçka rreth të ardhmes sime do të dihet në dhjetor. Ka mundësi që unë të transferohem në Zagreb në janar, në rast se klubet arrijnë një marrëveshje për këtë mundësi, por nëse jo në janar, atëherë gjasat për transferim në qershorin e ardhshëm janë reale, kuptohet nëse edhe oferta e klubit kroat do të jetë bindëse, pasi ne do të nënshkruajmë një parakontratë me Dinamon, që do të lehtësojë më pas kalimin tim gjatë verës në klubin kroat”, ka thënë Curri. Transferimin eventual në kampionatin kroat mesfushori prishtinas e sheh si një mundësi të mirë për t’i dëshmuar vlerat e tij edhe në kupat evropiane. “Të jesh pjesë e Dinamos sigurisht se është kënaqësi. Kjo skuadër gjithmonë ka pasur emër dhe po vazhdon të tregohet e suksesshme edhe në skenën evropiane. Të eliminosh Ajaksin nuk do të thotë pak, prandaj shihet se tek Dinamo është duke u bërë një punë profesioniste, pasi ka arritur të hyjë në fazën e grupeve në Kupën e UEFA-së. Prandaj, paraqitja në këtë skuadër do të ishte një mundësi e mirë për t’i dëshmuar vlerat e mia edhe në skenën evropiane”, ka vlerësuar Curri.

Mesfushori i Vorsklës këtë fundjavë do të mungojë në njërën nga ndeshjet kryesore të
    edicionit, pasi skuadra e tij do të përballet me Dinamon e Kievit. Arsyeja e mungesës së tij qëndron
    tek pezullimi për shkak të kartonëve. “Këtë sfidë e kam pritur një kohë të gjatë, por fatkeqësisht në
    ndeshjen me Metalurgun u ndëshkova me karton të verdhë dhe kësisoj humba rastin për t’u paraqitur ndaj
    Dinamos së Kievit”, ka nënvizuar Curri, skuadra e të cilit momentalisht zë pozitën e 12-të në renditje, por
    me vetëm 3 pikë ngecje nga skuadra e pozitës së 6-të. Curri ka folur edhe për kombëtaren shqiptare, për dy
    barazimet e fundit me Slloveninë dhe Bullgarinë si dhe për dy ndeshjet e ardhshme me Bjellorusinë dhe
    Rumaninë. Ai i vlerëson si pozitive dy rezultatet e fundit, megjithëse sipas tij kuqezinjtë kanë mundur të
    marrin më shumë nga këto dy sfida. “Sikur të kishim pak fat dhe të ishim më të përqendruar, sigurisht se
    kemi mundur të marrim më shumë pikë, sidomos në duel me Bullgarinë, ku paraqitëm një lojë shumë të mirë dhe me raste të shumta”, ka vijuar Curri.

“Si e shpjegoj pësimin e golit në minutat e fundit? Na ndodhi me Holandën dhe fatkeqësisht na u përsërit edhe me Bullgarinë. Nuk di, sigurisht mungesë përqendrimi apo edhe mungesë fati. Ne në ndeshjet e fundit kemi luajtur shumë mirë në mbrojtje, duke mos lejuar kundërshtarët të rrezikojnë shumë portën tonë, por
    pësuam atëherë kur nuk duhej. Shpresoj se në ndeshjet e ardhshme nuk do të pësojmë gola të tillë në fund të ndeshjes”. Në dy ndeshjet e fundit të ciklit kualifikues për Euro-2008 kuqezinjtë do të sfidojnë
    Bjellorusinë dhe Rumaninë, nga të cilat ndeshje Curri shpreson që kombëtarja shqiptare të arkëtojë 4 pikë
    për të arritur objektivin, që është vendi i katërt. “Nëse e mposhtim Bjellorusinë në Tiranë, atëherë do ta
    sigurojmë vendin e katërt, por duke pasur parasysh faktin që Rumania tashmë ka siguruar ‘vizën’ për
    Euro-2008 unë shpresoj që edhe atje të marrim një pikë”, është shprehur Curri. Krejt në fund, mesfushori
    prishtinas ka folur edhe për trajnerin Oto Bariq. “Do të ishte mirë që Bariqi të qëndronte në drejtim të
    kombëtares edhe në ciklin e kualifikimeve për Botërorin-2010, ngase puna e tij po jep rezultat.
    Besoj se nën drejtimin e tij mund të arrijmë rezultate edhe më të mira se sa në këtë cikël kualifikues”, ka
    përfunduar Curri.

Blerim HALIMI

Une mendoj qe me mire do jete per ta, te luajne tek Dinamo e Zagrebit, duke pare paraqitjet e mira te Dinamos ne kupat europiane dhe shanset me te medha qe te kalojne ne superklubet me te mira europiane, Da Silva, Modric, etj.

Mirepo, sipas albania-sport, Roi Kin i kerkon te dyte ne Sunderland, uroj qe te realizohet kjo sepse e meritojne qe te dyte.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 23 prej 52 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •