Kapllani, deri te pika e bardhë
22 Korrik Edmond Kapllani ka bërë një fillim inkurajues të aromës së Bundesligës, teksa në ndeshjen e djehsme kundër Shalkes, të vlefshme për Kupën e Ligës ka arritur të fitojë një 11?metërsh dhe gjithashtu të japë disa asiste interesantë për shokun e tij të ri të sulmit, gjeorgjanin Iashvili. Ndeshja përfundoi 1?0 për Shalken, pasi penalltinë e fituar nga Kapllani nuk e kanë shndërruar në gol. Vetë shqiptari në përfundim të ndeshjes është shprehur I kënaqur nga kjo ndeshje, që mund të përkthehet si një miqësore luksi: “Të gjithë e dimë që Bundesliga 1 me 2 ndryshojnë. Ndjehem në formë të mirë fizike. Sot luajta më shumë për skuadrën dhe kjo më shërben edhe mua në planin taktik. Golat do të vijnë së shpejti. Mendoj se kam bërë një ndeshje të niveleve të kënaqshme”. Kapllani pritet të “shpërthejë” gjatë këtij viti, pasi ka shënuar sezonin e shkuar 17 gola, duke e ndihmuar skuadrën të dilte e para në nivelin e dytë të futbollit gjerman.Një miqësore luksi ka luajtur dje edhe Besart Berisha me Bërnlin, teksa knë pasur përballë skuadrën e Premier Ligës, Midëllsbro. Ndeshja ka përfunduar në barazim 1?1, por shqiptari nuk ka arritur të shënojë. Berisha është aktivizuar gjithë ndeshjen, megjithatë ka luajtur sërish si mesfushor, duke e parë shumë larg portnë kundërshtare. Gjithsesi, shqiptari sërish ka treguar një nivel të kënaqshëm, duke bindur trajnerin. “Unë shpresoj që edhe golat të vijnë sa më shpejt, por nuk janë ato qëllimi im kryesor. Fillimisht duhet të bëj të pamundurën për skuadrën në planin taktik dhe pastaj të filloj të mendoj për vete”.
Krijoni Kontakt