Close
Faqja 15 prej 52 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 512
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Pendohet Vangjeli: Do te vij me Angline!

Tirane, 6 maj - Pas deklaratave te shumta, te thena ne mediat greke, lidhur me nje kalim te tij per llogari te kombetares helene, lojtari shqiptar i ARIS se Selanikut, Kristi Vangjeli, kthen ne 180 grade vendimin e tij.

Keshtu, deklaratat e shumta, si edhe opinionet, apo edhe deklarata e fundit e trajnerit Lika, shume domethenese, kane sjelle edhe nje reflektim te Vangjelit, i cili tani duket se e ka vendosur se me ke kombetare do te luaje.

"Do te luaj me Shqiperine dhe s'ka asnje pike dyshimi", ka thene Vangjeli, i cili tani duket se e ka kuptuar gabimin qe ka bere duke folur ne media, qofte per faktin se ka dashur te luante me kombetaren greke, ashtu edhe per faktin se ka deklaruar se Besnik Cela dhe Hasan Lika i kane djegur atij perfaqesuesen dhe se per kete ai ndihej i fyer.

"Une kam thene se kam folur me trajnerin Lika, por nuk kam thene se cfare bisede kam bere, madje as nuk kam ndermend ta them. Ishte nje irritim nga ana ime, ajo qe kam deklaruar ne mediat greke. Keshtu, une jam shqiptar dhe do te respektoj vendimin e trajnerit Otto Baric, pra do te vij me Shqiperine, per ndeshjen miqesore me Angline dhe nuk kam ndermend te tentoj te luaj me perfaqesuesen greke", ka perfunduar Vangjeli, duke treguar se gjaku qe rrjedh ne venat e tij nuk mundet kurresesi te kaloje interesat financiare, apo edhe merzitjen e momentit. Pra, plus nje shqiptar ne kombetaren kuqezi.

B.K.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Baric: Gjasula shume shpejt kuqezi

Tirane, 6 maj - Nuk eshte nje enderr dhe as nje rrjedhje e trajnerit te kombetares shqiptare, Otto Baric, por nje realitet qe vete kroati ka dashur ta tregoje ne menyre direkte ne televizionin "Alsat" ne emisionin e perjavshem te drejtuar nga moderatori Gerti Carcani.

Keshtu, i ftuar ne kete emision, tekniku, pasi eshte pyetur per shume gjera, ne lidhje me deklaratat e Tares, ku ka thene se "une nuk jam kukull e askujt, as e presidentit Duka", duke pare ato qe sulmuesi shqiptar i Lacios ka thene, Baric ka folur per te ardhmen, pra rinovimin e kombetares shqiptare.

"Kam biseduar me Jurgen Gjasulen", ka then Baric, duke nxjerre emrin qe te gjithe shqiptaret kane dashur te degjojne. "Nje gje te tille po e them per te paren here, - ka vijuar Otto Maximale, - sepse keto dite une kam patur nje bisede shume te afert me lojtarin. Eshte e vertet qe ai deshiron te luaje per Gjermanine, por ne biseden e fundit, ka pohuar se do te mendohet dhe une jam me 100 % i bindur se ai eshte i lekundur ne keto momente.

Per kete, une i kerkoj ndihme presidentit te FSHF-se, Armand Duka dhe te pjesetareve te tjere, te cilet duhet te kontaktojne dhe te bindin futbollistin te aktivizohet me ngjyrat e kombetares se tij. Ai ka deshire dhe ndoshta ne nje te ardhme, jo shume te larget, mund te ndodhe", ka thene Baric.

Nderkohe, tekniku ka permendur edhe nje emer tjeter, ate te Idrizajt, qe aktivizohet me te rinjte e skuadres se Liverpool. "Edhe ai eshte ne planet tona", ka then Otto. Por, Baric ka folur edhe per Sinanin, duke pranuar se edhe ai mund te jete pjese e kombetares ne miqesoren ndaj Anglise.

Golashenuesi me i mire i kampionatit shqiptar, me Tiranen, eshte bere pjese e planit te teknikut Baric, i cili duket se do te provoje te gjithe futbollistet ndoshta per te mbyllur gojet e liga, sic thote ai dhe per te provuar se cili ben, dhe cili nuk ben per perfaqesuesen.

B.K.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qerim : 06-05-2007 më 14:23

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Vata titullar, nje gol dhe nje asist kunder Hanoverit
    Nga Kastriot Gjini

- Fatmir Vata u ka dhene fund zerave qe e donin te largohej nga Arminia e Bielefeldit. Sot ne ndeshjen e rradhes se Bundesliges, sulmuesi shqiptar ka qene titullar dhe madje ka shkelqyer, duke treguar edhe nje here tjeter se pavaresisht moshe qe ka ai ndodhet ne nje forme te mire ku mund te jape mesime klasi.

Ai ka qene protagonisti i kesaj ndeshje ku skuadra e Arminias ka mundur paster Hanoverin e Altin Lales me rezultatin 3:1. Sulmuesi shqiptar ka arritur te jape asistin per golin e pare dhe ka shenuar dhe golin e 3 te skuadres se tij, duke bere gjithe stadiumin te hidhej perpjete.

Pas kesaj fitorje te bujshme, Bielefeldi ndodhet ne vendin e 10 me 42 pike duke firmosur qendrimin e saj ne Bundeslige. Ne kete ndeshje ishte dhe kapiteni shqiptar i Hanoverit , Altin Lala i cili qendroi ne pankine pasi nuk u aktivizua nga trajneri i tij, per arsye te demtimit qe sapo ka kaluar.

Video nga ndeshja pas pak çastesh ne Albania-Sport

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Salihi rikthehet golit, dhe Ried fitores (VIDEO)
    Nga Kastriot Gjini

- Sulmuesi shkodran i SV Riedit, Hamdi Salihi ka qene titullar ne ndeshjen e djeshme qe skuadra e tij ka zhvilluar ne transferte kunder skuadres se Altach. Sulmuesi shqiptar eshte aktivizuar gjate te gjithe ndeshjes dhe ka arriutr te shwnoje.

Ndeshja ka mbaruar me rezultatin 0:2 ne favor te miqve, te cilet kaluan ne avantazh me te zakonshmin Martinez ne minuten e 17'. Me pas ne minuten e 30', pas nje korne te ekzekutuar nga Emin Sulimani, Hamdi salihi do te dyfishoje rezultatin me nje goditje me koke.

Ried ndodhet ne vendin e 4 te klasifikimit te kampionatit Austriak me 50 pike dhe lufton per nje vend ne kupat uefa. Per sulmuesin shkodran ky eshte goli i 4 qe nga Janari qe luan per ngjyrat e Riedit.Ne kete ndehsje Salihi u ndeshkua dhe me nje karton te verdhe.

Video: http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=4620

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Salihi çon Ried në Kupën UEFA
    - Salihi me golin e tij i dhuroi fitoren e çmuar Ried në ballafaqimin shtëpiak me Austrinë e Vienës (1-0) në javën e 35-të të Bundesligës austriake. Skuadra e shqiptarit bëri një hap të sigurt drejt Kupës UEFA, pasi ndodhet në vendin e dytë.Hamdi Salihi shënoi në minutën e 57 pas një harkimi të Sebastisan Martinez. Në javën e fundit, Ried do të luajë kundër GAK. Shqiptari tjetër Emin Sulimani luajti deri në 90, kur zëvendsua për arsye taktike nga trajneri Kraft.

albania-sport

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Salihi shenon golin e 6, Riedi nenkampione e Austrise
    Nga Kastriot Gjini

- Sulmuesi shkodran i skuadres Austrike te SV Josko Ried, ka shenuar perseri ne ndeshjen qe skuadra e tij ka zhvilluar ne transferte ne fushen e Graz AK. Sic dihet , Ried po perpiqet per te fituar nje vend ne kupen Uefa.

Ndeshja ka filluar me nje sulm te shpejte nga vendasit, te cilet kane arritur te hapin rezultatin qe ne minuten e 3’ me ane te Schenk. Riedi ka reaguar menjhere dhe me ane te sulmuesit Damjanovic ka barazuar rezultatin vetem 4 minuta me vone. Ne minuten e 12’ do ti vije rradha dhe Hamdi Salihit i cili do te kaloje ne avantazh skuadren e tij . Do te jete perseri Salihi i cili ne minuten e 30’ do te godase nga 30 metra larg dhe per pak do te arrinte te shenonte. Dhe atehere kur te gjithe pritnin golin tjeter te Ried, vendasitkane barazuar rezultatin ne minuten e 37’, perseri me ane te Schenk. Keshtu do te mbaroje dhe pjesa e pare.

Pjesa e dyte do te gjeje Riedin te luftoje per te kaluar perseri ne avantazh. Shume sulme nga ana e skuadres se sulmuesit shqiptar por pa arritur te behen rezultative. Vetem ne minuten e 74’ , Ried do te gjeje golin e avantazhit me mesfushorin Martinez. Trajneri i Ried do ta zevendesoje Salihin ne minuten e 86' dhe ne vend te tij do te aktivizoje Berger. Ndeshja do te mbaroje me rezultatin 2:3 ne favor te Riedit, e cila do te mbylle kete sezon si nenkampione e Austrise me 56 pike. Ky eshte vendi me i larte qe skuadra e Ried ka arritur ne te gjithe historine e saj. Ne kete menyre Riedi ka sigurua dhe pjesmarrjen ne kupen Uefa.

Per sulmuesin shqiptar, ky do te jete goli i gjashte personal qe nga Janari qe u transferua tek skuadra e Ried. Nga keto 6 gola, 3 gola i ka shenuar ne 3 ndeshjet e fundit. Keto gola vijne ne nje moment te veshtire per Salihin, te cilit i duhet ti mbushe mendjen plakushit te kombetares shqiptare se eshte ne forme dhe mund te jape per kombetaren. Vlen te permendim se Salihi nuk eshte thirrur per miqesoren me Angline dhe as per dy ndeshjet e rradhes qe do te zhvilloje kombetarja jone me Luksemburgun.

VIDEO nga goli i 5 dhe 6 i Salihit: http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=4702

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Qetësohet Berisha, kalon te Bohumi

Paraqitja e mirë që bëri duke u shpallur në të njëjtën kohë edhe “Lojtari më i mirë” i ndeshjes në miqësoren Angli-Shqipëri ndikuan që sulmuesi kosovar Besart Berisha, i cili pas largimit nga Hamburgu kishte mbetur pa skuadër ta gjejë menjëherë një të tillë. Kështu, sulmuesi 22-vjeçar që shënoi golin e vetëm për kuqezinjtë në takimin miqësor kundër “luanëve” nënshkroi dje një kontratë me skuadrën e Bundesligës 1, Bohum. Një lajm i tillë është publikuar nga mediat gjermane, sipas të cilave, Berisha, sulmuesi i kombëtares shqiptare, ka firmosur një kontratë dyvjeçare me klubin, i cili e ka përfunduar Bundesligën 1 në vend të 9-të me 45 pikë. Pas largimit nga Hamburgu, Berisha, nuk po gjente dot një skuadër që ta merrte. E kërkuan Hansa dhe St. Pauli, por asnjëra nga këto ekipe nuk e paguante dot. Përfundimisht, ka qenë Bohumi, ai që aq më tepër pas ndeshjes së shkëlqyer të tij në Angli, e ka prenotuar futbollistin. Sulmuesi kuqezi kaloi një sezon jo shumë të mirë me skuadrën e Hamburgut duke pasur luhatje të mëdha. Fillimisht, Berisha e nisi mirë dhe aktivizohej thuajse në çod ndeshje duke shënuar edhe gola. Ndërrimi i trajnerit bëri që 22-vjeçari të kalojë te skuadra e dytë me të cilën zhvillonte paraqitje shumë të mira duke shënuar edhe gola. Në mes të sezonit, sulmuesi kosovar u aktivizua vetëm për një ndeshje duke luajtur në formacion dhe sërish u kthye te ekipi i dytë. Ndryshe nga karriera e tij me klubet, Berisha është duke kaluar një moment shumë të mirë me kombëtaren shqiptare teksa kulmin e arriti në ndeshjen miqësore kundër Anglisë. Këto paraqitje e kanë bërë tashmë sulmuesin kuqezi pjesë të 11-shes së teknikut Oto Bariç.

GAZETA SOT
    My silence doesn't mean I am gone!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mavraj nënshkruan me Bohumin

Mbrojtësi kosovar, Mërgim Mavraj ka nënshkruar një kontratë 4 vjeçare me ekipin e Bundesligës 1, VfL Bohum. Ai ka pasur oferta edhe nga klubet të tjera, si Eintracht Frankfurt, FC Nurnberg dhe Arminia Bielefeld. Mirëpo, ai për befasinë e të gjithëve ka vendosur të nënshkruajë për VfL Bohum. Darmstadt ka kërkuar një shumë të konsiderueshme nga ekipi i Arminia Bielefled, por, Darmstadt do ta ketë të vështirë të mbetet në Ligë dhe kjo shumë pritet që të ulet. Bohum dhe Darmstadt janë marrë vesh mes tyre që kjo shumë mos të bëhet publike.Supozohet, se janë paguar afro 400.000 mijë euro. Ndërkohë, që Mavraj do të gjejë në skuadrën e re sulmuesin kosovar Besart Berisha. Në ndryshim nga ky i fundit që po shkëlqen me kombëtaren shqiptare, Mavraj nuk e ka pranuar fanellën kuqezi duke veshuar atë gjermane. Përpara disa kohësh, mbrojtësi kosovar pati edhe një debat publik me presidentin e Federatës Shqiptare të Futbollit, Armando Duka.

GAZETA SOT
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Qetësohet Berisha, kalon te Bohumi

Paraqitja e mirë që bëri duke u shpallur në të njëjtën kohë edhe “Lojtari më i mirë” i ndeshjes në miqësoren Angli-Shqipëri ndikuan që sulmuesi kosovar Besart Berisha, i cili pas largimit nga Hamburgu kishte mbetur pa skuadër ta gjejë menjëherë një të tillë. Kështu, sulmuesi 22-vjeçar që shënoi golin e vetëm për kuqezinjtë në takimin miqësor kundër “luanëve” nënshkroi dje një kontratë me skuadrën e Bundesligës 1, Bohum. Një lajm i tillë është publikuar nga mediat gjermane, sipas të cilave, Berisha, sulmuesi i kombëtares shqiptare, ka firmosur një kontratë dyvjeçare me klubin, i cili e ka përfunduar Bundesligën 1 në vend të 9-të me 45 pikë. Pas largimit nga Hamburgu, Berisha, nuk po gjente dot një skuadër që ta merrte. E kërkuan Hansa dhe St. Pauli, por asnjëra nga këto ekipe nuk e paguante dot. Përfundimisht, ka qenë Bohumi, ai që aq më tepër pas ndeshjes së shkëlqyer të tij në Angli, e ka prenotuar futbollistin. Sulmuesi kuqezi kaloi një sezon jo shumë të mirë me skuadrën e Hamburgut duke pasur luhatje të mëdha. Fillimisht, Berisha e nisi mirë dhe aktivizohej thuajse në çod ndeshje duke shënuar edhe gola. Ndërrimi i trajnerit bëri që 22-vjeçari të kalojë te skuadra e dytë me të cilën zhvillonte paraqitje shumë të mira duke shënuar edhe gola. Në mes të sezonit, sulmuesi kosovar u aktivizua vetëm për një ndeshje duke luajtur në formacion dhe sërish u kthye te ekipi i dytë. Ndryshe nga karriera e tij me klubet, Berisha është duke kaluar një moment shumë të mirë me kombëtaren shqiptare teksa kulmin e arriti në ndeshjen miqësore kundër Anglisë. Këto paraqitje e kanë bërë tashmë sulmuesin kuqezi pjesë të 11-shes së teknikut Oto Bariç.

GAZETA SOT
    Berisha demanton se ka nënshkruar për Bohum
    Ne nje shkrim te botuar ne sitin personal zyrtar te Besart Berishes drejtuar fansave te ti si falemnderim per mbeshtetjen e parezerve qe i'a kane dhene kete vit njekohesisht demanton mediat e ndryshme se ka nenshkruar me Bohum.

Une kam kontrate me Hamburger deri me vitin 2009 dhe do te respektoj ate deri ne fund.

Une nuk kam ngelur i pakenaqur ne debutimin tim ne bundeslige si lojtar i ri dhe ne nje klub be madh sic eshte Hamburger. Une i di kualitetet e mija dhe besoj ne potencialin tim poashtu besoj se mund te luaj ne bundeslige vetem se duhet dikush te me jep shanse - thekson Berisha ne sitin zyrtar te tije .

http://albania-sport.com/mat.php?idm=4807

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Zyrtare: Vata firmos per Koblenz deri me 2009
    Nga Kastriot Gjini

Sulmuesi shqiptar Fatmir Vata pas divorcit te tij me skuadren e Arminias se Bielefeldit, ka gjetur strehen e re per sezonin e ardhshem. Vata ka firmosur nje kontrate me skuadren e Tus Koblenz, qe vlen deri me 30.06.2009. Ky lajm eshte bere zyrtar nga vete faqja e kesaj skuadre. Tek skuadra e Koblenz, Vata do te gjeje trajnerin Uwe Rapolder, te cilin ka bashkepunuar dhe me pare tek Arminia dhe tek skuadra e Manheimit. Ka qene pikerisht Rapolder i cili ka kembengulur per ''blerjen'' e Vates, dhe sic dihet ai eshte nje admirator i madh i sulmuesit shqiptar. Vlen te kujtojme se Rapolder kishte folur me fjale te renda per Briegel, per arsye se ai nuk therriste Vaten ne kombetare. Skuadra e Koblenz aktivizohet ne Bundesligen 2, ku sezonin e kaluar u rendit ne vendin e 12 me 41 pike.

Albania-Sport.com

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Zyrtare: Sajmir Ujkani firmos per 5 vjet me Palermon
    Nga Kastriot Gjini

Pas shume zerave te merkatos ne itali, tani eshte zyrtare. Portieri i cili sapo ka marre nenshtetesine shqiptare Sajmir Ujkani. Pasi ka zhvilluar dy ndeshjet zyrtare me shpresat e shqiperise, 19 vjecari Ujkani, eshte larguar nga skuadra e dyte e Anderlehtit per te firmosur ne Serine A, per skuadren e Palermos. Kjo kontrate eshte 5 vjecare dhe fillon qe sezonin tjeter.

Ujkani ka dale kampion me skuadren e U19 te Anderlehtit dhe ka kryer 10 ndeshje ne skuadren e dyte. Pra tani dyshes shqiptare te Serie A, Tare dhe Bogdani u shtohet dhe portieri Ujkani

albania-sport

Faqja 15 prej 52 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •