Pikerisht dhe un ndaj te them, nuk ka seks te dobet nga asnje pale. Po thjesht ajo cka nje femer eshte nuk mund te shihet kurre ne trupin e nje mashkulli. Tek e fundit ku do ishte e bukura e jetes, ku do ishte diversiteti?!
ps: imagjino se sa inmasculated do ndiheshit ju djemte
F-I djali sa naiv qe qenke![]()
Ti tani mire qe na hodhe dhe gurin po fsheh edhe doren per me shume kshu ... nje femer smart qe thu ti xhan i pergjigjet te gjitha komenteve, perfshi ketu edhe te tendin, ndryshimi qendron ne nivelin e pergjigjes kuptohet. Se po ta kisha injoruar un ket komentin qe thu ti zotrote i bie njelloj sikur mos te kishe folur ti.
Sa per zgjuarsine e nje femre s'ke goje te flasesh se nga nje e tille ke dal edhe ti edhe une si gjithe te tjeret, mos e bej kete gabim he djale i mbare![]()
Sido qe te jete femra e ne cdo trup qe te jete besoj qe eshte me delikate se sa nje mashkull, e nuk ma ha mendja qe do te ishte shkaterruese, madje do mendoheshe ca me teper per hapat qe do bente.
Do ishte bukur qe te pakten per nje jave te ndryshoheshim e te beheshim ne femrat burra e ju burrat femra: kush e di cfare do ndodhte, ndoshta do beheshim te gjithe me humane me njeri-tjetrin...
Nejse kam pare shume filma te tille,me nderrime trupash, e qe ne fund te gjithe lumturoheshin, prandaj kam edhe keto ide hahahahaha
La vita è bella...
Mendoj se ligesia apo delikatesa nuk ka te bej vetem me gjinin femer por eshte dicka qe zhvillohet ne karakter dhe na perket te gjith ne humanve edhe transve
Krijoni Kontakt