Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Nuk e kam pare femren si sex te dobet asnjehere me pelqejne kur kam te beje me femra smart .
    Me respekt AuGuSt
    Falemiderit AuGuSt se me bere te qesh me shpirt... paske humor te holle vella.

P.S. - Kur te gjesh me te vertet femra smart me bej nje mesazh te marrim ndonje Nobel.

Pikerisht dhe un ndaj te them, nuk ka seks te dobet nga asnje pale. Po thjesht ajo cka nje femer eshte nuk mund te shihet kurre ne trupin e nje mashkulli. Tek e fundit ku do ishte e bukura e jetes, ku do ishte diversiteti?!

ps: imagjino se sa inmasculated do ndiheshit ju djemte

F-I djali sa naiv qe qenke

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    F-I djali sa naiv qe qenke
    Honey... nje femer smart do e kishte injoruar komplet komentin tim

Une shaka bera sidoqofte .. Natyrisht te gjithe femrat qe postojne te kjo teme jane smart. Pra "prezentet jane te perjashtuar"... dihet parimi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    P.S. - Kur te gjesh me te vertet femra smart me bej nje mesazh te marrim ndonje Nobel.
    ore shume maskilist qenke ti,
    si ore nuk paska femra smart, ka qe çke me te.

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Honey... nje femer smart do e kishte injoruar komplet komentin tim
    Une shaka bera sidoqofte .. Natyrisht te gjithe femrat qe postojne te kjo teme jane smart. Pra "prezentet jane te perjashtuar"... dihet parimi.
    Ti tani mire qe na hodhe dhe gurin po fsheh edhe doren per me shume kshu ... nje femer smart qe thu ti xhan i pergjigjet te gjitha komenteve, perfshi ketu edhe te tendin, ndryshimi qendron ne nivelin e pergjigjes kuptohet. Se po ta kisha injoruar un ket komentin qe thu ti zotrote i bie njelloj sikur mos te kishe folur ti.
    Sa per zgjuarsine e nje femre s'ke goje te flasesh se nga nje e tille ke dal edhe ti edhe une si gjithe te tjeret, mos e bej kete gabim he djale i mbare

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ore shume maskilist qenke ti,
    si ore nuk paska femra smart, ka qe çke me te.
    Tani qe ma tha edhe ky miku im mu mbush mendja perfundimisht qe angel_j ka te drejte.
    Rrofshin femrat smart (kudo qe te ndodhen)
    Poshte maskilistet e ndyre!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga cizmja Lexo Postimin
    nje femer e till do mu dukte si gjyshi im kur punonte aren ne fshat
    Ah truri eshte gje e madhe ka thene dikush....ca japin mendime pa kuptuar mire thelbin e temes!

Flitet per virtyte dhe force ne trup,ne brendesi,ne karakter....dhe jo me pamjen e nje mashkulli!
    "Carpe Diem"

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ah truri eshte gje e madhe ka thene dikush....ca japin mendime pa kuptuar mire thelbin e temes!

Flitet per virtyte dhe force ne trup,ne brendesi,ne karakter....dhe jo me pamjen e nje mashkulli!

Thnx Di_Ana qe i dhe sy te verberve ne forum see ya.

Me respekt AuGuSt

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Sido qe te jete femra e ne cdo trup qe te jete besoj qe eshte me delikate se sa nje mashkull, e nuk ma ha mendja qe do te ishte shkaterruese, madje do mendoheshe ca me teper per hapat qe do bente.
    Do ishte bukur qe te pakten per nje jave te ndryshoheshim e te beheshim ne femrat burra e ju burrat femra: kush e di cfare do ndodhte, ndoshta do beheshim te gjithe me humane me njeri-tjetrin...
    Nejse kam pare shume filma te tille,me nderrime trupash, e qe ne fund te gjithe lumturoheshin, prandaj kam edhe keto ide hahahahaha
    La vita è bella...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Mendoj se ligesia apo delikatesa nuk ka te bej vetem me gjinin femer por eshte dicka qe zhvillohet ne karakter dhe na perket te gjith ne humanve edhe transve

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •