Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Forcë shkatërruese

Po shikoja nje emision per femrat dhe menyrat se si marin "hak" ne dashuri apo ne shoqeri dhe mendoj se femrat jane shume te rafinuara kur duan te te bejne keq ne krahasim me mashkullin por po me vinte ne mend dicka tjeter

Imagjinoni nje femer te bukur shume te zgjuar dhe keto virtyte ne trupin e nje mashkulli cfare "force destruktive apo diabolike" do te qe .. cfare mendoni ?

Me respekt AuGuSt (mbas kaq kohesh perseri ne forum)
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-01-2008 më 14:06

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te me falesh po karakteri i germave dhe ngjyra tu ndryshuan nga une...
    Nuk i pershtaten rregullave te forumit!

Ps...te uroj mireseardhjen
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une per vete kur imagjinoj nje femer te bukur ne trupin e nje mashkulli, sikur nuk me duket me dhe aq e bukur pastaj.

Po ma ha mendja se nuk do ndryshonte ndonje gje, se fundja ajo qe ka klas perdor klasin dhe jo forcen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Imagjinoni nje femer te bukur shume te zgjuar dhe keto virtyte ne trupin e nje mashkulli cfare "force destruktive apo diabolike" do te qe .. cfare mendoni ?

Me respekt AuGuSt (mbas kaq kohesh perseri ne forum)
    nje femer e till do mu dukte si gjyshi im kur punonte aren ne fshat

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    ...do ishin bërë një bombë hidrogjenike!

Nuk do te quhej me femer per mendimin tim. E zgjuar, me nje sharm qe askujt nuk mund ti kaloj indiferent, me nje ndjenje te forte hakmarrje, per me teper e karakterizuar nga nje gjuhe therese dhe sarkastike ... asnjeher nuk do gjente vend ne trupin e nje mashkulli.

Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Nuk do te quhej me femer per mendimin tim. E zgjuar, me nje sharm qe askujt nuk mund ti kaloj indiferent, me nje ndjenje te forte hakmarrje, per me teper e karakterizuar nga nje gjuhe therese dhe sarkastike ... asnjeher nuk do gjente vend ne trupin e nje mashkulli.
    Nuk po them si paraqitje por si force njerezore fuqia e mendjes me ate trupore

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Nuk mundem ta imagjonoj sepse kam njohur femra te tilla me force dhe virtyt qe ja kane kaluar dhe mashkullit!
    Nuk kane qene aspak mashkullore...nje femer te tille do ta quaja me karakter te plotesuar!
    Nje femer e tille do dominonte mbi mashkullin "machist" dhe do dominonte mbi boten!
    Nje femer qe zoteron kete lloj force ben çudirat qe smund ti beje nje mashkull..
    "Carpe Diem"

Nuk po them si paraqitje por si force njerezore fuqia e mendjes me ate trupore
    Dhe une perseri nuk do e quaja femer, se vetem kesaj gjinie i ka dhene zoti aftesine qe te nderthuri te brishten me egersine, te emblen me te tharten ... Kot nuk quhet femer, se pa pasur nevojen e forces trupore ka arritur shum me teper se sa nje mashkull, e tek e fundit me thuaj ti nje mashkull me force trupore aq destruktive qe mund te sjelli ne drite nje femije .... e pamundur vetem forca e nje femre e ben kete, ndaj dhe ajo nuk shihet nen lekuren e nje mashkulli, se i humbet vlerat.

Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Dhe une perseri nuk do e quaja femer, se vetem kesaj gjinie i ka dhene zoti aftesine qe te nderthuri te brishten me egersine, te emblen me te tharten ... Kot nuk quhet femer, se pa pasur nevojen e forces trupore ka arritur shum me teper se sa nje mashkull, e tek e fundit me thuaj ti nje mashkull me force trupore aq destruktive qe mund te sjelli ne drite nje femije .... e pamundur vetem forca e nje femre e ben kete, ndaj dhe ajo nuk shihet nen lekuren e nje mashkulli, se i humbet vlerat.

Nuk e kam pare femren si sex te dobet asnjehere me pelqejne kur kam te beje me femra smart .
    Me respekt AuGuSt

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •